شرایط ویزا پس از ورود

EN
خط ویژه: ۸۳۸۷۰

شرایط ویزا پس از ورود

 

شرايط ويزا پس از ورود به استراليا

 
شرایط ویزای دانشجویی
جدول زیر شرایطی را ذکر کرده است که برای همه‌ی دارندگان ویزای دانشجویی کاربرد دارد.
شرایطی که برای همه‌ی دارندگان ویزای دانشجویی کاربرد دارد
شماره شرایط
افرادی که این شرایط برای آنها کاربرد دارد
توضیحات
8105
همه‌ی دانشجویان
در هنگام تحصیل شما نمی‌توانید بیشتر از 40 ساعت در دو هفته کار کنید (کاری که جزئی از دوره‌ی تحصیلی شما باشد جزو این 40 ساعت محسوب نمی‌شود). دو هفته به یک مدت زمان 14 روزه اطلاق می‌شود که از یک دوشنبه شروع می‌شود و تا یک‌شنبه بعدی ادامه دارد.
در زمانی که از طرف مؤسسه‌ی تحصیلی به شما تعطیلات رسمی داده شده باشد می‌توانید بیشتر از 40 ساعت در هفته کار کنید.
قبل از اینکه تحصیل شما در استرالیا شروع شود شما نمی‌توانید کار با درآمد داشته باشید.
برای کسانی که در مقطع کارشناسی ارشد پژوهشی و یا دکتری تحصیل می‌کنند هیچ گونه محدودیت ساعت کاری وجود ندارد.
8202
همه‌ی دانشجویان
شما باید در یک دوره‌ی ثبت شده معتبر ثبت نام کرده باشید (مگر اینکه تحت حمایت وزارت امور خارجه و یا وزارت دفاع باشید و یا دانشجوی برنامه‌ی تبادل دانشجویان باشید که در این صورت باید در یک دوره‌ی تحصیلی یا آموزشی تمام وقت ثبت نام شده باشید).
شما باید در یک دوره‌ی تحصیلی هم سطح و یا سطح بالاتر از دوره‌ای که برای آن ویزا دریافت کرده‌اید ثبت نام شده باشید.
شما باید حضور رضایت بخشی در دوره‌ی تحصیلی خود داشته باشید و در هر بازه‌ی زمانی، پیشرفت تحصیلی مد نظر مؤسسه تحصیلی را داشته باشید.
8501
همه‌ی دانشجویان
در طول حضور در استرالیا باید پوشش بیمه‌ای مناسبی داشته باشید.
نکته: طبق سیاست‌های مربوطه، شما باید تحت پوشش بیمه‌ای OSHC باشید.
8516
همه‌ی دانشجویان
شما باید الزاماتی که تحت آن ویزای خود را دریافت کرده‌اید را به طور پیوسته رعایت کنید. به عنوان مثال شما همیشه باید توانایی مالی کافی برای تحصیل و زندگی در استرالیا را داشته باشید.
8517
همه‌ی دانشجویان
باید برای وابستگانی که تحت ویزای دانشجویی شما به مدت بیش از 3 ماه به شما می‌پیوندند و در سن مدرسه هستند، ترتیبات مناسب مدرسه را مهیا کنید.
8532
همه‌ی دانشجویان
اگر سن شما کمتر از 18 سال تمام باشد، باید مکان زندگی و حمایت‌های رفاهی لازم در طول مدت اقامت در استرالیا را داشته باشید.
برای اینکه رفاه شما تضمین شده باشد، باید در استرالیا:
  • در کنار والدین یا سرپرست قانونی خود زندگی کنید؛
یا
  • با خویشاوندی که توسط والدین و یا سرپرست قانونی شما معرفی شده باشد و دارای شخصیت مناسبی باشد، زندگی کنید؛
یا
  • در مکانی که دارای امکانات رفاهی مناسبی باشد و توسط مؤسسه تحصیلی شما تأیید شده باشد اقامت داشته باشید.
شما نباید این موارد را بدون مجوز کتبی از مؤسسه تحصیلی خود تغییر دهید.
اگر امکانات رفاهی شما توسط مؤسسه تحصیلی تأیید شد شما نباید قبل از اینکه بتوانید از این امکانات استفاده کنید به استرالیا سفر کنید.
8533
همه‌ی دانشجویان
شما باید موارد زیر را به مؤسسه تحصیلی خود اظهار کنید:
  • آدرس محل زندگی خود را در 7 روز اول رسیدن به استرالیا اعلام کنید؛
  • تغییر آدرس محل زندگی خود را در 7 روز اعلام کنید.
  • اگر مؤسسه‌ی تحصیلی خود را عوض کرده‌اید تا 7 روز پس از دریافت تأییدیه الکترونیکی ثبت نام یا دریافت مدارک ثبت نام این موضوع را اعلام کنید.
8535
دانشجویان تحت حمایت وزارت امور خارجه و یا وزارت دفاع
تا زمانی که در استرالیا می‌مانید نمی‌توانید ویزای دیگری غیر از ویزاهای زیر را دریافت کنید:
  • ویزای حفاظت؛
  • ویزای دانشجویی (موضوع ویزای 500) که بر اساس حمایت دولت رفاه و یا یک دولت خارجی باشد.
نکته: تأثیر شرایط اعمال شده در این بند، بجز در موارد استثنایی خیلی محدود، بدین صورت است که کسی نمی‌تواند بیش از زمانی که در ویزا قید شده است در استرالیا بماند.
8203
همه‌ی شهروندان ایران که در دوره‌های آموزش عالی و یا دوره های کارشناسی ارشد تحصیل می‌کنند
شما نباید دوره‌ی تحصیلی، موضوع تحقیق و یا پایان‌نامه خود را تغییر دهید مگر اینکه دپارتمان، نتایج بررسی‌های مقامات ذیصلاح استرالیا را دریافت کند و آن را تأیید کند. اگر تغییر موضوع تحقیق، پایان‌نامه و یا دوره‌ی خود را مد نظر دارید باید
 فرم را کامل کنید و به آدرس (Adelaide.student.centre@border.gov.au) ارسال کنید. در قسمت موضوع ایمیل عبارت «'8203/8204 assessment'» را بنویسید.
8204
همه‌ی شهروندان ایران که در دوره‌های آموزش عالی و یا دوره های کارشناسی ارشد تحصیل می‌کنند
شما باید قبل از شروع یا تغییر یکی از موارد زیر، موافقت را جلب کرده باشید:
  • دوره‌ی کاردانی؛
  • دوره‌ی کارشناسی؛
  • دوره‌ی کارشناسی ارشد؛
  • دوره‌ی دکتری؛
  • دوره‌های مرتبط کننده‌ای که پیش نیاز دوره‌ی تحصیلی یا دوره‌ی پژوهشی کارشناسی ارشد یا دکتری باشد.
شما نباید دوره‌ی خود را شروع یا عوض کنید مگر اینکه موافقت را کسب کرده باشید و نتایج بررسی‌های مقامات ذیصلاح استرالیا را دریافت کرده باشیم. اگر تغییر موضوع تحقیق، پایان‌نامه و یا دوره‌ی خود را مد نظر دارید باید  فرم مربوطه را کامل کنید و به آدرس (Adelaide.student.centre@border.gov.au) ارسال کنید. در قسمت موضوع ایمیل عبارت «'8203/8204 assessment'» را بنویسید.
 
 
جدول زیر شرایطی را که ممکن است همراه ویزای شما وجود داشته باشد شرح داده است.
 
شرایطی که ممکن است به یک ویزای دانشجویی الصاق شده باشد
شماره
برای چه افرادی ممکن است کاربرد داشته باشد
توضیحات
8303
هر دانشجویی
شما نباید در هیچ‌گونه فعالیتی که مخرب و آسیب زننده به جامعه‌ی استرالیا و یا گروهی از جامعه‌ی استرالیایی باشد شرکت داشته باشید.
8534
هر دانشجویی
تا زمانی که در استرالیا اقامت دارید، نباید ویزای دیگری غیر از ویزاهای زیر برای شما صادر شود:
  • ویزای حفاظتی؛
  • ویزای موقت فارغ‌التحصیلی (ویزای موضوع 485)؛
  • ویزای قیم دانشجو (ویزای موضوع 590).
8535
دانشجویی که تحت حمایت دولت رفاه و یا یک دولت خارجی دیگر باشد
تا زمانی که در استرالیا اقامت دارید، نباید ویزای دیگری غیر از ویزاهای زیر برای شما صادر شود:
  • ویزای حفاظتی؛
  • ویزای دانشجویی (موضوع ویزای 500) که بر اساس حمایت دولت رفاه و یا یک دولت خارجی باشد.
نکته: تأثیر شرایط اعمال شده در این بند، بجز در موارد استثنایی خیلی محدود، بدین صورت است که کسی نمی‌تواند بیش از زمانی که در ویزا قید شده است در استرالیا بماند.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل نمایید

آخرین بروز رسانی: ۱۱ اسفند ۱۳۹۵
ویراستار: مدیر