573-ویزای کارشناسی و ارشد تحصیلی

EN
خط ویژه: ۸۳۸۷۰

573-ویزای کارشناسی و ارشد تحصیلی

این ویزا به ویزای تحصیلی شماره 500 تبدیل شده است.

ویزای رده573 

 

این ویزا برای دانشجویان خارجی است که یکی از دوره های تحصیلی زیر را انتخاب کنند:

  • کارشناسی،
  • Associate degree،
  • Graduate certificate،
  • Graduate diploma،
  • کارشناسی ارشد تحصیلی.

 

کاربرد ویزا

این ویزا در موارد زیر کاربرد دارد:

  • اقدام برای ویزای دانشجویی برای اولین بار،
  • تمدید ویزای دانشجویی،
  • پیوستن به فردی از خانواده که در استرالیا در حال تحصیل است.

 

با این ویزا چه اختیاراتی دارید؟

  • در استرالیا تحصیل می کنید،
  • افراد خانواده را با خود همراه می کنید،
  • پس از شروع رشته تحصیلی می توانید تا سقف 20 ساعت در هفته کار دانشجویی داشته باشید،
  • قبل از شروع تحصیل و تعطیلات میان ترم می توانید به صورت نا محدود کار کنید،
  • افراد خانواده می توانند تا سقف 20 ساعت در هفته کار دانشجویی داشته باشند،
  • در صورتی که دانشجوی ارشد تحصیلی هستید، افراد خانواده می توانند به صورت نامحدود کار کنند،
  • همسر شما می تواند در یک رشته تحصیلی 3 ماهه ثبت نام نماید،
  • در صورتی که همسر بخواهد بیش از 3 ماه تحصیل کند خود باید برای ویزای دانشجویی جدا اقدام نماید،
  • شما و افراد خانواده در رفت و آمد به و خارج از استرالیا محدودیتی نخواهند داشت.

 

تراز ارزیابی

تراز ارزیابی شما 3 می باشد، بدین معنی که دانشجویان ویزای رده 573 در گروه ارزیابی 3 قرار می گیرند و بر اساس ضوابط و قراردادهایی که برای کشورهای گروه 3 تنظیم شده اند بررسی می گردند. قابل ذکر است که ضوابط در این گروه سخت تر می باشد.

 

تعریف خانواده

خانواده یعنی همسر قانونی شما و فرزندان زیر 18 سال مشروط بر اینکه هنوز مجرد باشند.

 

مدت زمان ویزای تحصیلی

  • اگر رشته تحصیلی بیش از 10 ماه باشد و در پایان سال آکادمیکی استرالیا یعنی نوامبر-دسامبر به پایان رسد ویزای شما تا تاریخ 15 مارچ سال آینده زمان خواهد داشت.
  • اگر رشته تحصیلی بیش از 10 ماه باشد و در ژانویه-اکتبر به پایان رسد، ویزا معمولا تا 2 ماه بعد از اتمام رشته زمان خواهد داشت،
  • اگر رشته تحصیلی کمتر از 10 ماه باشد ویزای شما تا 1 ماه بعد از اتمام تحصیل زمان خواهد داشت.

 

زبان انگلیسی

  • مدرک مورد قبول دولت و دانشگاه های استرالیا آیلتس است. این آیتلس برای سفارت می تواند جنرال اما برای دانشگاه ها حتما باید آکادمیک باشد. البته با آیلتس جنرال نیز می توان در دانشگاه پذیرفته شد اما باید دوره های زبان بیشتری را قبل از شروع رشته بگذرانید. آیلتس مورد قبول سفارت برای اخذ ویزا حداقل 5 با نمره 5 در هر چهار مهارت می باشد. آیلتس مورد نیاز برای ورود به دانشگاه بسته به مقطع تحصیلی و رشته متفاوت است. قبل از شروع رشته باید آیلتس مورد نیاز را در استرالیا با گذراندن دوره های زبان بدست آورید.
  • همراهان شما در صورتی که نخواهند در استرالیا تحصیل کنند نیازی به آیلتس نخواهند داشت.
  • در صورتی که حداقل 5 سال در یک کشور انگلیسی زبان زندگی و یا تحصیل کرده باشید نیازی به ارائه آیلتس ندارید.
  • مدرک OETبرای پزشکان و دندانپزشکان به جای آیلتس مورد قبول خواهد بود.

 

مدارک تحصیلی مورد نیاز

مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم برای دوره کارشناسی و مدرک کارشناسی برای دوره ارشد. در صورتی که پیش دانشگاهی را در استرالیا گذرانده باشید همین مدرک به تنهایی برای شروع کارشناسی کافی خواهد بود. صرفا مدرک کارشناسی و ارشد مورد قبول نیست و این مدارک باید مورد تائید استرالیا واقع شوند.

 

مدارک مالی

مدارک مالی باید کامل باشد. در این زیر گروه ویزا مدارک مالی برابر هزینه 1.5 سال تحصیل و 1.5 سال زندگی در استرالیا خواهد بود. هر  دانشگاه هنگام ثبت نام  مقداری بیعانه می گیرد که معمولا برابر هزینه تحصیل در ترم اول رشته تحصیلی خواهد بود. این هزینه که از پیش پرداخته می شود از 1.5 سال هزینه تحصیلی که در حساب مالی خود باید نشان دهید کسر خواهد شد. بنابراین کل مبلغی که به عنوان مدارک مالی خود ارائه می دهید عبارتند از:

  • هزینه 1.5 سال تحصیل منهای بیعانه ای که به دانشگاه پرداخته اید
  • هزینه ای 1.5 سال زندگی در استرلیا برابر با سالی 18000$
  • هزینه یک بار بلیط رفت و برگشت برابر با 4000$

در صورتی که همراهان شما نیز قصد تحصیل در استرالیا دارند هزینه تحصیل و زندگی آنها نیز اضافه خواهد شد.

در زیر گروه 573 این مقدار پول یاید به مدت 3 ماه در حسابی  باقی بمانند که حداقل گردش آن از میزانی که باید به عنوان مدرک مالی به سفارت نشان دهید کمتر نباشد.

 

تغییر دانشگاه بعد از دریافت ویزا

از تاریخ 1 جولای 2007 شما نمی توانید بعد از دریافت ویزا دانشگاه خود را عضو کنید. در صورتی که بخواهید دانشگاه را عوض کنید باید دوباره برای ویزای دانشجویی اقدام نمایید.

 

الزامات

  • برای خود و افراد خانواده باید بیمه دانشجویی تهیه کنید به این معنی که مبلغ بیمه را باید بپردازید در غیر این صورت ویزا صادر نخواهد شد. اقدام برای اخذ بیمه را دانشگاه انجام می دهد شما فقط مبلغ را پرداخت می کنید. این بیمه باید تا پایان زمان تحصیل شما را پوشش دهد،
  • رشته تحصیلی شما باید تمام وقت باشد تا ویزا صادر گردد،
  • رشته تحصیلی باید کد CRICOSداشته باشد.
  • قبل از ورود به استرالیا باید آزمایشات پزشکی را انجام دهید که سلامت شما را تائید نمایند. تاریخ این آزمایشات نباید بیش از 6 ماه قبل از شروع رشته تحصیلی باشند.
  • سابقه کیفری شما و افراد خانواده بررسی می شود.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل نمایید

آخرین بروز رسانی: ۳ اسفند ۱۳۹۵
ویراستار: آقای سعید محتشم راد