سرمایه گذاری در امریکا

EN
خط ویژه: ۸۳۸۷۰

سرمایه گذاری در امریکا

سرمایه گذاری در کشور اول دنیا ازنظر اقتصادی بدون شک بهترین تصمیم تجاری است . ویزاهای تجاری امریکا با دویست هزار دلار شروع شده و تا میلیون ها دلار امکان سرمایه گذاری وجود دارد. 

 

روادید EB-5 یکی ویزا برای ورود به ایالات متحده امریکاست که از طریق قانون مهاجرت و در سال ۱۹۹۰ ایجاد شده است. این ویزا شرایطی را برای اتباع خارجی فراهم می­کند تا با سرمایه گذاری مالی در ایالات متحده امریکا کارت سبز (Green Card) خود را دریافت نمایند. برنامه صدور این روادید تا سال ۲۰۱۵ تمدید شده است. با توجه به سهولت، قیمت مناسب و سریع­تر بودن این روش، اکثر (90%) سرمایه گذاری مهاجر ترجیح می­دهند برای به دست آوردن کارت سبز دائمی امریکا (U.S. Permanent Green Card) از طریق مراکز منطقه­ای رسمی

 (Officially Designated Regional Centers)اقدام کنند.

 

برنامه ویزای EB-5 مزایای متعددی شامل موارد زیر را در بر دارد:

 

  • آزادی زندگی، کار و بازنشستگی در هر نقطه از کشور امریکا، بدون در نظر گرفتن محل سرمایه گذاری
  • شرایط یکسان اخذ روادید برای متقاضی اصلی، همسر، و هر یک از فرزندان زیر ۲۱ سال وی
  • عدم نیاز به مدیریت فعالیت تجاری روزانه و کارکنان
  • عدم وجود محدودیت در سفرهای داخلی و خارجی متقاضی
  • دسترسی و هزینه یکسان برای تحصیل در دانشگاه مانند یک فرد امریکایی
  • تنوع در سبد سرمایه¬گذاری در ایالات متحده امریکا
  • عدم وجود سهمیه روادید عقب افتاده (در حال حاضر)
  • عدم نیاز به داشتن حامی مانند ویزاهای اشتغال یا خانواده
  • عدم نیاز به ادعاهای توانایی و یا تحصیلی خاص
  • اخذ شهروندی (Citizenship) ایالات متحده امریکا، ۵ سال پس از اخذ کارت سبز مشروط
  • (Conditional Green Card)

 

 

مرکز تجاری (Trade Center) مورد انتخاب شما می­بایست:    

  •  فرصت­های سرمایه ­گذاری را مورد بررسی قرار داده و پاسخ­هایی دقیق و با عبارات قابل فهم ارائه نماید.
  •   به پشتیبانی و راهنمایی سرمایه­گذاران واجد شرایط از طریق سرمایه گذاری مبادرت نماید.
  •  با وکلای مهاجرت با تجربه و دارای تخصص در زمینه اخذ روادید EB-5 همکاری نماید.
  •  جهت به حداکثر رساندن شانس اخذ ویزای EB-5، روندی منطقی برای مهاجرت هماهنگ نماید.
  •  با دقت و پشتکار مدیریت سرمایه ­گذاری را انجام داده تا به درآمدزایی و رشد بلند مدت آن بیافزاید.VV

 

مروری بر روادید EB-5

روادید EB-5، منعطف ­ترین راه را جهت اخذ اقامت دائمی و قانونی ایالات متحده امریکا و در نهایت شهروندی این کشور، به سرمایه ­گذاری که قصد مهاجرت دارند ارائه می‌کند. دارا بودن شرایط دریافت کارت سبز سرمایه ­گذاری EB-5
(EB-5 Investor Green Card) اساساً به در اختیار داشتن سرمایه مورد نیاز و اثبات منبع قانونی دستیابی به آن سرمایه بستگی خواهد داشت. چنانچه سرمایه ­گذاری در یک منطقه اشتغال هدفمند TEA (Targeted Employment Area) - منطقه­ای با نرخ بیکاری 5/1 برابر میانگین ملی - و یا یک منطقه روستایی انجام پذیرد، مبلغ مورد نیاز جهت
سرمایه ­گذاری 500،000 دلار و در غیر این صورت 1،000،000 دلار می­باشد. در این نوع روادید هیچگونه محدودیتی از نظر سن، تحصیلات، تجربه تجاری و یا تسلط به زبان انگلیسی وجود ندارد. لازم به ذکر است که سرمایه­ گذاران EB-5 می­توانند بدون توجه به محل سرمایه ­گذاری خود، در هر کجا که بخواهند زندگی و کار کنند.

برنامه ترجیحی پنجم مبتنی بر اشتغال (EB-5 Investment Visa) توسط اداره شهروندی و مهاجرت ایالات متحده امریکا USCIS (United States Citizenship and Immigration Services)  اداره می‌شود. این برنامه برای اولین بار توسط دولت ایالات متحده امریکا در سال ۱۹۹۰ و با استناد به بند ۲۰۳ (ب) (۵) قانون مهاجرت و ملیت INA،
8 U.S.C. 1153 (5) (ب) و در جهت تشویق پروژه­های توسعه اقتصادی و اشتغال­زایی، ایجاد شد. این قانون از
سرمایه ­گذار درخواست می­کرد تا نسبت به ایجاد ۱۰ شغل مستقیم و یا غیرمستقیم اقدام نماید. در ۶ اکتبر 1992، دولت ایالات متحده امریکا برنامه مرکز منطقه­ای (Regional Center Program) را در چارچوب بخش ۶۱۰ قانون عمومی ۳۹۵-۱۰۲ برای ترویج بیشتر مهاجرت و سرمایه ­گذاری از طریق برنامه EB-5 و مراکز منطقه ه­ای، به اجرا درآورد. در حال حاضر این برنامه تا تاریخ 30 سپتامبر ۲۰۱۵ تمدید شده است.

 

 

مرکز منطقه ای (Regional Center) چیست؟

 
مرکز منطقه ای (Regional Center) یک منطقه جغرافیایی تعیین شده توسط اداره USCIS برای احراز شرایط دریافت سرمایه از سرمایه گذاران مهاجر است. مزیت اصلی این برنامه این است که به سرمایه گذاران اجازه می دهد تا به جای اشتغال مستقیم (به عنوان مثال با استخدام کارمندان تمام وقت)، بر اشتغال غیرمستقیم (به عنوان مثال استفاده از یک مدل اقتصادی پیش بینی شده و مصوب) تکیه کنند.
برای به دست آوردن عنوان مرکز منطقه ای، افراد باید پیشنهادی را به USCIS ارائه دهند که بیان کننده جزئیات برنامه سرمایه‌گذاری رشد اقتصادی، اهداف تجاری، اشتغال‌زایی و تعهد سرمایه باشد. مرکز منطقه ای (Regional Center) ممکن است بر یک سرمایه گذاری تمرکز نماید و یا انواع سرمایه گذاری های غیرمربوط را در داخل مرز جغرافیایی خود توسعه دهد. برخی از مراکز منطقه ای، با موفقیت توانسته اند مدیریت چندین مرکز منطقه ای مورد تایید دولت فدرال (Federally Approved Regional Centers) را در سراسر ایالات متحده امریکا بر عهده گیرند.
سرمایه گذاران EB-5، یک کارت سبز مشروط یا موقت (Conditional or Temporary Green Card) ظرف مدت دو سال از تاریخ اولین ورود خود به کشور امریکا و به عنوان مقیم دائم دریافت می کنند. به عبارت ساده تر، زمانی که مرکز منطقه ای به طور آشکار با طرح تجاری خود منطبق بوده و شرط ایجاد شغل مورد نیاز را تأمین نماید، سرمایه گذار یک کارت سبز بی قید و شرط یا دائم (Unconditional or Permanent Green Card) دریافت خواهد کرد. تشریفات دریافت کارت سبز دائمی (Permanent Green Card)، به طور معمول 3-5  سال به طول می انجامد که مدت این روند به انجام تشریفات در USCIS و کیفیت مستندات متقاضی بستگی دارد
 
 
 
با سلام و احترام باستحضار میرساند؛
پس از عقد قرارداد وکالت با این دفتر و بسته به آمادگی شما برای پرداختن مبلغ سرمایه گذاری، از دو هفته تا سه ماه بعد، قرارداد شما با یکی از مراکز سرمایه گذاری معتبر از سوی دولت ایالات متحده امریکا آماده امضاء خواهد بود. لازم به ذکر است که مبلغ سرمایه گذاری (500،000 دلار) مستقیماً از طرف شما و به مرکز سرمایه گذاری پرداخت می گردد. پس از گذشت ۱۰ تا ۱۲ ماه، شما می توانید با کارت سبز موقت وارد امریکا شده و پس از حدود ۲۲ ماه، کارت سبز دائم خود را دریافت نمایید و در نهایت پس از گذشت ۵ سال از شروع سرمایه گذاری، گذرنامه امریکایی خود را دریافت ‌خواهید نمود. خوب است بدانید که شما برای ۵ سال سرمایه گذاری، مبلغی معادل ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ دلار سود دریافت می‌کنید.
سرمایه گذاری در مرکز سرمایه گذاری منطقه ای (Regional Center)  که این دفتر با آن در ارتباط است، دارای 

پایین ترین میزان مخاطره (ریسک) می باشد. این مرکز با سال ها سابقه، تا حال حاضر هیچگونه مشکلی برای موکلین ما و یا سایر سرمایه گذاران نداشته است. اطلاعات و سوابق مرکز سرمایه گذاری مورد نظر، پس از عقد وکالت و شروع رابطه قانونی در اختیارتان قرار خواهد گرفت. حق الوکاله این دفتر مبلغ 50،000 دلار است.

 

 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل نمایید

آخرین بروز رسانی: ۱۴ فروردین ۱۳۹۶
ویراستار: آقای امیر علیزاده حصاری