سرمایه گذاری در امریکا

EN
خط ویژه: ۸۳۸۷۰

سرمایه گذاری در امریکا

سرمایه گذاری در کشور اول دنیا ازنظر اقتصادی بدون شک بهترین تصمیم تجاری است . ویزاهای تجاری امریکا با دویست هزار دلار شروع شده و تا میلیون ها دلار امکان سرمایه گذاری وجود دارد. 

 

روادید EB-5 یکی ویزا برای ورود به ایالات متحده امریکاست که از طریق قانون مهاجرت و در سال ۱۹۹۰ ایجاد شده است. این ویزا شرایطی را برای اتباع خارجی فراهم می­کند تا با سرمایه­گذاری مالی در ایالات متحده امریکا کارت سبز (Green Card) خود را دریافت نمایند. برنامه صدور این روادید تا سال ۲۰۱۵ تمدید شده است. با توجه به سهولت، قیمت مناسب و سریع­تر بودن این روش، اکثر (90%) سرمایه­گذاران مهاجر ترجیح می­دهند برای به دست آوردن کارت سبز دائمی امریکا (U.S. Permanent Green Card) از طریق مراکز منطقه­ای رسمی

 (Officially Designated Regional Centers)اقدام کنند.

 

برنامه ویزای EB-5 مزایای متعددی شامل موارد زیر را در بر دارد:

 

  • آزادی زندگی، کار و بازنشستگی در هر نقطه از کشور امریکا، بدون در نظر گرفتن محل سرمایه¬گذاری
  • شرایط یکسان اخذ روادید برای متقاضی اصلی، همسر، و هر یک از فرزندان زیر ۲۱ سال وی
  • عدم نیاز به مدیریت فعالیت تجاری روزانه و کارکنان
  • عدم وجود محدودیت در سفرهای داخلی و خارجی متقاضی
  • دسترسی و هزینه یکسان برای تحصیل در دانشگاه مانند یک فرد امریکایی
  • تنوع در سبد سرمایه¬گذاری در ایالات متحده امریکا
  • عدم وجود سهمیه روادید عقب افتاده (در حال حاضر)
  • عدم نیاز به داشتن حامی مانند ویزاهای اشتغال یا خانواده
  • عدم نیاز به ادعاهای توانایی و یا تحصیلی خاص
  • اخذ شهروندی (Citizenship) ایالات متحده امریکا، ۵ سال پس از اخذ کارت سبز مشروط
  • (Conditional Green Card)

 

 

مرکز تجاری (Trade Center) مورد انتخاب شما می­بایست:·    

  •  فرصت­های سرمایه­گذاری را مورد بررسی قرار داده و پاسخ­هایی دقیق و با عبارات قابل فهم ارائه نماید.
  •   به پشتیبانی و راهنمایی سرمایه­گذاران واجد شرایط از طریق سرمایه­گذاری مبادرت نماید.
  •  با وکلای مهاجرت با تجربه و دارای تخصص در زمینه اخذ روادید EB-5 همکاری نماید.
  •  جهت به حداکثر رساندن شانس اخذ ویزای EB-5، روندی منطقی برای مهاجرت هماهنگ نماید.
  •  با دقت و پشتکار مدیریت سرمایه­گذاری را انجام داده تا به درآمدزایی و رشد بلند مدت آن بیافزاید.VV

 

مروری بر روادید EB-5

روادید EB-5، منعطف­ترین راه را جهت اخذ اقامت دائمی و قانونی ایالات متحده امریکا و در نهایت شهروندی این کشور، به سرمایه­گذارانی که قصد مهاجرت دارند ارائه می‌کند. دارا بودن شرایط دریافت کارت سبز سرمایه­گذاری EB-5
(EB-5 Investor Green Card) اساساً به در اختیار داشتن سرمایه مورد نیاز و اثبات منبع قانونی دستیابی به آن سرمایه بستگی خواهد داشت. چنانچه سرمایه­گذاری در یک منطقه اشتغال هدفمند TEA (Targeted Employment Area) - منطقه­ای با نرخ بیکاری 5/1 برابر میانگین ملی - و یا یک منطقه روستایی انجام پذیرد، مبلغ مورد نیاز جهت
سرمایه­گذاری 500،000 دلار و در غیر این صورت 1،000،000 دلار می­باشد. در این نوع روادید هیچگونه محدودیتی از نظر سن، تحصیلات، تجربه تجاری و یا تسلط به زبان انگلیسی وجود ندارد. لازم به ذکر است که سرمایه­گذاران EB-5 می­توانند بدون توجه به محل سرمایه­گذاری خود، در هر کجا که بخواهند زندگی و کار کنند.

برنامه ترجیحی پنجم مبتنی بر اشتغال (EB-5 Investment Visa) توسط اداره شهروندی و مهاجرت ایالات متحده امریکا USCIS (United States Citizenship and Immigration Services)  اداره می‌شود. این برنامه برای اولین بار توسط دولت ایالات متحده امریکا در سال ۱۹۹۰ و با استناد به بند ۲۰۳ (ب) (۵) قانون مهاجرت و ملیت INA،
8 U.S.C. 1153 (5) (ب) و در جهت تشویق پروژه­های توسعه اقتصادی و اشتغال­زایی، ایجاد شد. این قانون از
سرمایه­گذار درخواست می­کرد تا نسبت به ایجاد ۱۰ شغل مستقیم و یا غیرمستقیم اقدام نماید. در ۶ اکتبر 1992، دولت ایالات متحده امریکا برنامه مرکز منطقه­ای (Regional Center Program) را در چارچوب بخش ۶۱۰ قانون عمومی ۳۹۵-۱۰۲ برای ترویج بیشتر مهاجرت و سرمایه­گذاری از طریق برنامه EB-5 و مراکز منطقه­ای، به اجرا درآورد. در حال حاضر این برنامه تا تاریخ 30 سپتامبر ۲۰۱۵ تمدید شده است.

 

 

مرکز منطقه¬ای (Regional Center) چیست؟

 
مرکز منطقه¬ای (Regional Center) یک منطقه جغرافیایی تعیین شده توسط اداره USCIS برای احراز شرایط دریافت سرمایه از سرمایه¬گذاران مهاجر است. مزیت اصلی این برنامه این است که به سرمایه¬گذاران اجازه می¬دهد تا به جای اشتغال مستقیم (به عنوان مثال با استخدام کارمندان تمام وقت)، بر اشتغال غیرمستقیم (به عنوان مثال استفاده از یک مدل اقتصادی پیش¬بینی شده و مصوب) تکیه کنند.
برای به دست آوردن عنوان مرکز منطقه¬ای، افراد باید پیشنهادی را به USCIS ارائه دهند که بیان کننده جزئیات برنامه سرمایه‌گذاری رشد اقتصادی، اهداف تجاری، اشتغال‌زایی و تعهد سرمایه باشد. مرکز منطقه¬ای (Regional Center) ممکن است بر یک سرمایه گذاری تمرکز نماید و یا انواع سرمایه¬گذاری¬های غیرمربوط را در داخل مرز جغرافیایی خود توسعه دهد. برخی از مراکز منطقه¬ای، با موفقیت توانسته¬اند مدیریت چندین مرکز منطقه¬ای مورد تایید دولت فدرال (Federally Approved Regional Centers) را در سراسر ایالات متحده امریکا بر عهده گیرند.
سرمایه¬گذاران EB-5، یک کارت سبز مشروط یا موقت (Conditional or Temporary Green Card) ظرف مدت دو سال از تاریخ اولین ورود خود به کشور امریکا و به عنوان مقیم دائم دریافت می کنند. به عبارت ساده¬تر، زمانی که مرکز منطقه¬ای به طور آشکار با طرح تجاری خود منطبق بوده و شرط ایجاد شغل مورد نیاز را تأمین نماید، سرمایه¬گذار یک کارت سبز بی قید و شرط یا دائم (Unconditional or Permanent Green Card) دریافت خواهد کرد. تشریفات دریافت کارت سبز دائمی (Permanent Green Card)، به طور معمول 3-5  سال به طول می¬انجامد که مدت این روند به انجام تشریفات در USCIS و کیفیت مستندات متقاضی بستگی دارد
 
 
 
با سلام و احترام باستحضار میرساند؛
پس از عقد قرارداد وکالت با این دفتر و بسته به آمادگی شما برای پرداختن مبلغ سرمایه¬گذاری، از دو هفته تا سه ماه بعد، قرارداد شما با یکی از مراکز سرمایه¬گذاری معتبر از سوی دولت ایالات متحده امریکا آماده امضاء خواهد بود. لازم به ذکر است که مبلغ سرمایه¬گذاری (500،000 دلار) مستقیماً از طرف شما و به مرکز سرمایه گذاری پرداخت می¬گردد. پس از گذشت ۱۰ تا ۱۲ ماه، شما می¬توانید با کارت سبز موقت وارد امریکا شده و پس از حدود ۲۲ ماه، کارت سبز دائم خود را دریافت نمایید و در نهایت پس از گذشت ۵ سال از شروع سرمایه¬گذاری، گذرنامه امریکایی خود را دریافت ‌خواهید نمود. خوب است بدانید که شما برای ۵ سال سرمایه¬گذاری، مبلغی معادل ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ دلار سود دریافت می‌کنید.
سرمایه¬گذاری در مرکز سرمایه¬گذاری منطقه¬ای (Regional Center)  که این دفتر با آن در ارتباط است، دارای 

پایین¬ترین میزان مخاطره (ریسک) می¬باشد. این مرکز با سال¬ها سابقه، تا حال حاضرهیچگونه مشکلی برای موکلین ما و یا سایر سرمایه¬گذاران نداشته است. اطلاعات و سوابق مرکز سرمایه¬گذاری مورد نظر، پس از عقد وکالت و شروع رابطه قانونی در اختیارتان قرار خواهد گرفت. حق¬الوکاله این دفتر مبلغ 50،000 دلار است.

 

 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل نمایید

آخرین بروز رسانی: ۹ آذر ۱۳۸۸
ویراستار: مدیر