مراحل دریافت پذیرش و ویزا تحصیلی مالزی

EN
خط ویژه: ۸۳۸۷۰

مراحل دریافت پذیرش و ویزا تحصیلی مالزی

 

مراحل دریافت پذیرش و ویزا تحصیلی مالزی

 

گام اول: برنامه ریزی تحصیلی

گام دوم:انتخاب رشته و دانشگاه پس از احراز شرایط ورود به دانشگاه منتخب

گام سوم: اقدام برای دریافت پذیرش تحصیلی

گام چهارم: دریافت نامه پذیرش تحصیلی و نامه تاییدیه ویزا   (VDR)

گام پنجم: دریافت ویزای سوشیال

گام ششم: دریافت ویزای دانشجویی پس از ورود به مالزی

 

 

مدارک لازم برای پذیرش تحصیلی

 

  • یک قطعه عکس پاسپورت سایز با زمینه آبی
  • پاسپورت
  • مدارک تحصیلی همراه با ریزنمرات مدرک مربوطه
  • نامه سوابق شغلی - تحصیلی و رزومه (Curriculum Vitae - Resume)
  • مدرک IELTS  و یا TOEFL
  • نامه تمکن مالی(Financial Support)  
  • پیشنهاد تحقیق (Research Proposal) برای متقاضیان دوره های تحقیق ارشدو دکترا بایستی داشته باشند.

 

در صورت لزوم مدارک دیگری نیز درخواست خواهد شد،مانند معرفی نامه از طرف دو معرف اکادمیک یا کاری و ...

 

دريافت ويزای تحصيلی مالزی

 

دریافت ویزای دانشجویی برای ادامه تحصیل جهت کاهش میزان سو‌ء استفاده از ویزاهای دانشجویی دولت مالزی  تغییراتی درشرایط ورود دانشجویان خارجی به این کشور را اعمال کرده است. دانشجویان خارجی  پس از دریافت پذیرش از دانشگاههای این کشور اجازه ورود به مالزی را دارند و نمیتوانند همچون گذشته تنها با دریافت ویزای توریستی 14 روزه  وارد مالزی شوند وسپس ویزای خود را به ویزای تحصیلی تغییر دهند.

 

 دریافت نامه تاییدیه ویزا (Approval Letter)

 

شهروندان خارجی بعد از تایید ویزا توسط اداره مهاجرت و دریافت نامه تاییدیه ویزا   اجازه ورود به مالزی را دریافت می کنند. 

 

مدارک لازم برای دریافت ویزای سوشیال

 

  1. تکمیل فرم درخواست
  2. اصل پاسپورت( پاسپورت شما باید حداقل ۱۸ ماه اعتبار داشته باشد)
  3. ۱ قطعه عکس
  4. کپی بلیط
  5. اصل نامه پذیرش
  6. اصل نامه تاییدیه ویزا
  7. اصل نامه  حساب بانکی
  8.  چهار قطعه عکس رنگی با زمینه آبی وسایز پاسپورت
  9. بلیط سفر 

پس از تحویل مدارک پروسه بررسی مدارک تا تحویل ویزا توسط سفارت حدود دو هفته زمان می برد.

 

 دریافت ویزای دانشجویی پس از ورود به مالزی

 

بعد از ورود به مالزی دانشجو موظف است در تاریخ ذکر شده در نامه پذیرش به دانشگاه مراجعه کند و مراحل نهایی ثبت نام را تکمیل نموده, اصل پاسپورت را به همراه نامه تاییدیه ویزا و سایر مدارک لازم جهت انجام پروسه دریافت ویزای دانشجویی به دانشگاه تحویل دهد.

دانشجو موظف است دو ماه قبل از تاریخ اتمام ویزا جهت تمدید ویزای دانشجویی به دانشگاه مراجعه نماید.

 

 

 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل نمایید

آخرین بروز رسانی: ۹ آذر ۱۳۸۸
ویراستار: مدیر