خط ویژه: ۸۳۸۷۰

ویزای توریستی نیوزیلند

توریسم و یا دیدار اقوام

 

ویزای توریستی به متقاضیان اجازه میدهد تا برای تفریح تعطیلات و یا دیدار از اقوام درجه یک به نیوزیلند سفر نمایند.

مدارک مورد نیاز:

  • فرم تکمیل شده و امضا شده INZ 1017  که با هماهنگی موسسه تکمیل می گردد
  •  مدارک دال بر پرداخت هزینه درخواست به مبلغ 395 درهم امارات به صورت نقدی
  • اصل گذر نامه (با اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ قصد ورود به نیوزیلند) به همراه کپی از صفحه مشخصات و تمامی ویزاهای قبلی کشورهای مختلف (به انضمام گذر نامه های قبلی ) برای همه متقاضیان
  •  دو قطعه عکس رنگی سایز پاسپورتی
  • ترجمه شناسنامه
  • نامه دعوت به انضمام کپی تابعیت و یا اخرین وضعیت اقامتی شخص دعوت کننده
  • آدرس کامل و تلفن تمامی اقوام و اشنایان ساکن در استرالیا
  • ارائه بلیط رفت و برگشت و یا تاییدیه رزرواسیون بلیط
  • مدارک دال بر توانایی مالی برای مدت سفربه مانند ریز صورت حساب بانکی سه تا شش ماه اخیر (حداقل مبلغ 1000 دلار نیوزیلند برای هر نفر در هر ماه اقامت و یا حداقل میلغ 500 دلار نیوزیلند درصورت رزرو مکان اسکان)
  • تاییدیه رزرو محل اسکان (درصورت وجود)
  • تکمیل فرم ضمانت مالی INZ 1025 که با هماهنگی موسسه تکمیل می گردد
  • در صورت شاغل بودن گواهی شغلی با ذکر مدت  اشتغال  میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی از کارفرما (در صورت خویش فرما بودن لطفا ازجواز کسب /اگهی تاسیس و تمهیدات مربوطه در زمان سفر به استرالیا را تسلیم نمایید(
  • قرار داد شغلی و اخرین فیش حقوقی
  • گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان /محصلین
  • ترجمه سند ازدواج

 

    

 

 

 

لازم به ذکر است که تشکیل پرونده و بررسی ویزاهای توریستی در سفارت نیوزیلند در امارات متحده عربی انجام می پذیرد.

 

نکته مهم:

خواهشمند است اصل مدارک فوق را به همراه داشته باشید.

نکات لازم در برسی درخواست ویزا:

به منظور تسهیل در خواست ویزای خود لطفا از کامل بودن فرمها مدارک و اطلاعات مورد نیاز اطمینان حاصل فرمایید.زمان برسی ویزا متغیر است ولی عموما یکماه پس از دریافت در خواست توسط سفارت در تهران تصمیم گیری و ابلاغ میگردد.از پاسخ گویی به سوالات وضعیت پرونده قبل از سپری شدن زمان فوق معذوریم.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل نمایید

آخرین بروز رسانی: ۹ آذر ۱۳۸۸
ویراستار: مدیر