حمله‌ی مورچه‌های قرمز آتشین به مناطقی از استرالیا

مجله علمی ایلیاد - استرالیا با تهاجم مرگبار مورچه‌های قرمز آتشین دست و پنجه نرم می‌کند که معزل بزرگی برای جنوب شرقی کوئینزلند شده است. این نگرانی‌ها وجود دارد که کلونی مورچه‌ها، به‌گونه‌ای پخش شود که انسان‌ها، دام‌ها و کشاورزی را به خطر بیاندازد. این مورچه از جنوب آمریکا آمده است و  هم‌انسان‌ها و  هم‌دام‌ها را نیش می‌زند. در گزارشی که برای دولت استرالیا آماده شده گفته می‌شود، زمان بسیار کمی برای خلاص شدن از آن‌ها و جلوگیری از پخش شدنشان در سراسر کشور باقی مانده است.

اندرو کاکس، مدیر شورای جانوران مهاجم در این باره می‌گوید: «این گزارش حاکی از این است که در صورت جلوگیری نکردن از انتشار مورچه‌های قرمز آتشین، تأثیر آن از اثرات ترکیبی همه‌ی حیوانات وحشی، مانند وزغ‌های نیشکر، گربه‌ها، سگ‌های وحشی و شترها تجاوز می‌کند. بنابراین اثرات مخرب، بسیار وسیع خواهند بود.

مورچه‌ها در سال ۲۰۰۱ وارد منطقه بریس‌بان شدند و از آن زمان، قسمت جنوبی کوئینزلند را دچار بحران کرده‌اند. شهردار شهر ایپسویچ اعلام کرده که حمله‌ی مورچه ها این شهر را به شدت درگیر نموده است. پاول پیساسل می‌گوید: «ما همه‌ی کارها را به درستی انجام می‌د‌هیم، اما نتیجه‌ای حاصل نمی‌شود. همچنین مجبوریم پارک لزلی در منطقه گودنا را تعطیل کنیم. چون شرایط بسیار بدی دارد و کودکان در این منطقه توسط این جانوران کوچک گزیده‌ شده‌اند.

در آمریکا ۸۵ نفر به دلیل شوک‌های آنافلاکتیک و آلرژی‌های تنفسی که در اثر چندین گزیدگی مربوط به مورچه‌های قرمز آتشین پیش آمده، کشته شده‌اند. این گزارش نشان می‌دهد که اگر کلونی مورچه‌ها در کشور پخش شوند‌، حدود ۳.۰۰۰ نفر در استرالیا به این شوک دچار می‌شوند. همچنین مورچه‌ها دام‌های کوچک و حیوانات خانگی را می‌خورند و باعث خرابی ریشه‌ی ذرت‌ها شده و آنها را از بین می‌برند.

سازمان امنیت زیستی کوئینزلند که یک بخش دولتی از اداره‌ی کشاورزی دولت کوئینزلند است، در حال حاضر بر روی ریشه کن کردن بیماری‌های شایع شده در مناطق پر جمعیت کار می‌کند. راس وایلی مدیر بخش علمی اداره‌ی امنیت زیستی کوئینزلند بیان می‌کند که بدون شک مورچه‌ها علی‌رغم مبارزاتی که انجام می‌شود به آرامی پخش خواهند شد. در بین تمام سلاح‌هایی که در این نبرد استفاده می‌شود ویلو نیز حضور دارد. ویلو یک سگ بوکش است که به طور خاص آموزش دیده و می‌تواند گونه‌های مهاجم را شکار کند.

دولت استرالیا در نظر دارد، تلاش‌ها را دوبرابر کرده و برای ۱۰ سال آینده مبلغ ۳۸۰ میلیون دلار استرالیا را جهت اقدامات درمانی و نظارت بر حمله‌ی مورچه ها، در نظر گرفته است. طبق گزارشات، مبارزه نکردن با این مشکل می‌تواند ضرر اقتصادی معادل ۱.۶ میلیارد دلار استرالیا را در بر داشته باشد.
 
نوشته: euronews
ترجمه: مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● آیا اسب تک‌شاخ واقعاً وجود داشته است؟● آیا مارها می‌توانند صداها را بشنوند؟● کدام حیوانات میدان مغناطیسی را حس می‌کنند؟● گران‌ترین مایع دنیا چیست؟● رفتار جنسی عجیب زرافه‌ها● کشف عجیب جنسیتی در بین گنجشک‌ها● سگ‌ها چند سال عمر می‌کنند؟● زمان برای کدام حیوانات زودتر می‌گذرد؟جدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟● کشف آنزیمی که هوا را به انرژی تبدیل می‌کند● چگونه از شر مگسک چشم خلاص شویم؟