تشخیص اشتباه آسیب‌های پا و مچ پا می‌تواند منجر به مشکلات مزمن شود

 
مجله‌ی علمی ایلیاد - تحقیقات جدید، نشان داده‌اند که تشخیص اشتباه آسیب‌های پا و مچ پا می‌تواند منجر به آرتروز، درد مزمن و ناتوانی حرکتی شود. پزشکان تاکید دارند، برای تشخیص دقیق آسیب‌های پا و مچ که در صورت تشخیص اشتباه می‌توانند به مشکلات طولانی‌مدتی، مثل آرتروز بیانجامند، نظر و تشخیص مجدد لازم است. تحقیقی که توسط جراحان ارتوپد انجام شد، مشخص کرد که آسیب‌های تشخیص داده نشده یا اشتباه تشخیص داده شده‌ی پا و مچ، می‌توانند منجر به درد شدید، آرتروز و ناتونی حرکتی طولانی‌مدت شوند.

دکتر «جسیکا ریسیگ» از دپارتمان ارتوپدی در بیمارستان پلین ویو نیویورک و نویسنده‌ی ارشد این تحقیق در بیانیه‌ای خبری گفت: «این‌گونه آسیب‌ها در بین بیماران و نه فقط برای ورزشکاران حرفه‌ای، منابع بالینی قابل توجهی، برای ایجاد ناخوشی و ناتوانی حرکتی طولانی‌مدت محسوب می‌شوند. در بسیاری از موارد نشانه‌های بالینی مبهم‌اند و تشخیص‌شان به وسیله‌ی عکس‌برداری استانداردهای موجود، مشکل است. من به‌عنوان یک پزشک استخوان، آسیب‌های پا و مچ پا را به‌عنوان مسئله‌‌ای حاد در نظر می‌گیرم و مراقبت‌های پیشگیری را برای‌شان اجرا می‌کنم؛ چون سوء مدیریت این‌گونه مسائل در آینده می‌تواند مشکلات بسیاری برای بیماران ایجاد کند.»

طبق گفته‌های ریسیگ، آسیب‌های پا و مچ پا باعث می‌شود، هر ساله ۳ میلیون نفر در آمریکا به اورژانس مراجعه کنند. شکستگی‌های درمان نشده، آسیب مفصل لیسفرانک و انگشت چمنی که آسیبی دردناک به قاعده‌ی انگشت شصت پا است که معمولاً برای ورزشکارانی که ورزش‌های میدانی مثل فوتبال یا بیس‌بال بازی می‌کنند، رخ می‌دهد، ریسک بالایی برای تبدیل شدن به مشکلاتی در آینده از جمله آرتروز، درد شدید و ناتوانی حرکتی طولانی‌مدت دارند.

پزشکان روی اهمیت عکس‌برداری‌های اضافی و بیشتر، نظر و تشخیص‌های مجدد در درمان آسیب‌های پا و مچ پا تأکید دارند. دکتر «آدام بیترمن»، از مدرسه‌ی پزشکی هوفسترا نورتوِل و نویسنده‌ی همکار در این پژوهش، در بیانیه‌ای خبری بیان داشت: «وقتی تشخیص، تأیید و نهایی شد در بسیاری از موارد می‌توان به بیمار گزینه‌های درمانی از درمان‌های محافظه‌کارانه‌ گرفته تا جراحی پیشنهاد کرد. انتخاب بهترین درمان برای هر فرد، می‌تواند از پایین آمدن کیفیت زندگی بیمار در آینده جلوگیری کند.»
 
نوشته: امی والاس
ترجمه: مجله‌ علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● چگونه باکتری‌ها به آنتی‌بیوتیک مقاوم می‌شوند؟● غذاها و نوشیدنی‌هایی که الکل دارند و نمی‌دانیم● کرونا خطر بروز بیماری‌های خودایمنی را افزایش می‌دهد● روش تشخیص سریع آلزایمر مهیا شد● دانشمندان درمان جدیدی برای آسیب‌های نخاعی یافتند● کبد چرب بر روی مغز چه تاثیراتی دارد؟● آیا واقعاً مصرف قهوه فشار خون را کاهش می‌دهد؟● حل پازل ۸۰ ساله‌‌ی مرگ کودکانجدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟● کشف آنزیمی که هوا را به انرژی تبدیل می‌کند● چگونه از شر مگسک چشم خلاص شویم؟