مراقبت از کودکان در برابر استفاده از موبایل و تبلت

 
مجله علمی ایلیاد - مطالعه‌ای جدید اعلام کرد که بازی کردن کودکان با تلفن هوشمند یا تبلت باعث تأخیر در گفتار آن‌ها می‌شود. «کاترین بیرکن»، محقق ارشد دکتر، متخصص اطفال و دانشمند در بیمارستان کودکان در تورنتو بر روی این موضوع مطالعاتی انجام داده است. او در آکادمی آمریکایی طب اطفال گفت: «درحالی‌که دستورالعمل‌های پزشکی جدید زمانِ استفاده از صفحه‌ی نمایش را برای کودکان و خردسالان محدود کرده، باور داریم که استفاده‌ی کودکان نوپا از تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها به امری رایج تبدیل شده است.» این اولین مطالعه‌ای است که رابطه‌ای را بین زمان استفاده از صفحه نمایشِ تلفن‌ها و افزایش خطر تأخیر زبان گویا گزارش می‌دهد. 

بر اساس یافته‌های آکادمی آمریکایی پزشکان خانواده، زبان گویا ابزار انتقال احساسات و اطلاعات است. به گفته‌ی بیرکن، یافته‌های این مطالعه توصیه‌ی جدید سیاست AAP را تأیید می‌کنند، یعنی تا قبل از ۱۸ ماهگی استفاده از هرگونه رسانه‌ی دارای صفحه نمایش باید منع گردد. تحقیق جدید تقریبأ بر روی ۹۰۰ کودک اهل تورنتو در سنین ۶ ماهگی تا ۲ سالگی انجام شد. در معاینه‌ی ۱۸ ماهگی، ۲۰ درصد از کودکان به طور میانگین ۲۸ دقیقه در روز از دستگاه‌های دستی مثل تلفن‌های هوشمند، تبلت‌ها و بازی‌های الکترونیکی استفاده می‌کردند.

بیرکن و گروهش اعلام کردند که هرچه کودک زمان بیشتری را صرف این دستگاه‌ها کند، تأخیر بیشتری در زبان گویای او رخ خواهد داد. به ویژه، به ازای هر ۳۰ دقیقه افزایش در زمان استفاده از صفحه نمایش، خطر تأخیر در زبان گویا ۴۹ درصد افزایش می‌یابد. محققان هیچ‌گونه ارتباطی را بین استفاده از این دستگاه‌ها و تأخیر ارتباطی دیگر مثل تعامل اجتماعی، زبان بدن یا حرکات پیدا نکردند. مطالعه‌ی فعلی رابطه‌ای علت و معلولی مستقیم را بین دستگاه‌ها و تأخیر گفتار ثابت نکرد. محققان نتیجه‌گیری کردند که تحقیقات بیشتری باید در این مورد صورت گیرد. قرار است این مطالعه در نشست جوامع آکادمیک طب اطفال در سن فرانسیسکو ارائه شد.
 
نوشته: HealthDay News
ترجمه: مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● آیا عدد ۱۳ واقعاً نحس است؟● آیا علم عشق در نگاه اول را تایید می‌کند؟● آیا تنبیه بدنی کودکان در تربیت آن‌ها موثر است؟● با این مکانیسم، جوان بمانید● ماسک زدن بر روی رفتار انسان‌ها تاثیر داشته است● غمگینی و تنهایی بیش از سیگار انسان را پیر می‌کند● چرا خرافات را باور می‌کنیم؟● حال روز مردان پس از پدر شدن چگونه است؟● پنج راه برای مقابله با استرس● طالع‌بین‌ها چگونه آینده‌ی ما را پیش‌گویی می‌کنند؟جدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟