ارتباط هوای گرم با افزایش عفونت‌های جراحی

 
مجله علمی ایلیاد - تحقیق جدید نشان می‌دهد که عفونت‌های محل جراحی در فصل تابستان شایع‌تر هستند، به ویژه وقتی دما تا بالای ۹۰ درجه‌ی فارنهایت افزایش پیدا می‌کند. عفونت‌های محل جراحی شایع‌ترین نوع عفونت‌های مربوط به مراقبت بهداشتی هستند. بسیاری از این عفونت‌ها سطحی هستند، اما عفونت‌های جدی می‌توانند منجر به بیماری شدید یا حتی مرگ شوند. وقتی محققان نرخ عفونت‌های محل جراحی را با الگوهای آب و هوای فصلی مقایسه کردند، دریافتند که میزان عفونت در فصل تابستان بیشتر و در فصل زمستان کمتر شده است. به‌ویژه آب و هوای گرم با دمای بالای ۹۰ درجه در مقایسه با آب و هوای سرد با دمای پایین‌تر از ۴۰ درجه منجر به ۲۸.۹ درصد افزایش در میزان بستری شدن برای درمان عفونت‌های محل جراحی شده است.

دکتر «فیلیپ ام‌پولگرین»، دانشیار گروه جراحی داخلی و اپیدمیولوژی در دانشگاه آیوا به خبرگزاری گفت: «نشان می‌دهیم که فصلی بودن عفونت‌های محل جراحی با میانگین دمای ماهیانه به‌شدت در ارتباط است. با افزایش دما، این خطر افزایش پیدا می‌کند. هرچند، احتمال اینکه فرد دچار عفونت شود هنوز کم است و به‌دلیل محدودیت‌های داده ها هنوز نمی‌دانیم کدام جراحی یا کدام بیماران خاص بیشتر در معرض خطر افزایش دما قرار دارند.»

محققان داده‌های خود را از نمونه‌ی بیماران بستری در سراسر کشور جمع‌آوری کردند و بیمارانِ مرخص شده از بیمارستان‌های آمریکا را تحت پیگرد قرار دادند. دانشمندان توانستند هر نمونه از عفونت محل جراحی که بین ژانویه ی سال ۱۹۹۸ و نوامبر سال ۲۰۱۱ تشخیص داده شده بود را طرح‌ریزی کنند. محققان داده‌ها را با میانگین دما، بارش باران و باد ماهیانه مقایسه کردند. 

داده‌ها نشان داد که عفونت‌های محل جراحی در ماه‌های تابستان در تمام سنین، جنسیت‌ها و مناطق و همچنین در تمام انواع فرآیندها بیشتر بود. محققان نتایج تحلیل‌شان را در مجله‌ی Infection Control & Hospital Epidemiology به اشتراک گذاشتند. دکتر «کریستوفر ای‌آنتونی»، رزیدنت جراحی در دانشکده‌ی پزشکی دانشگاه آیوا گفت: «این نتایج نشان می‌دهند که باید بیماران، جراحی‌ها و مناطق جغرافیایی که متغیرهای دمایی در آن‌ها خطر عفونت پس از جراحی را برای بیماران بالا می‌برند، شناسایی کنیم. بدین صورت می‌توانیم بیمارانی که بیشتر در معرض خطر عفونت‌های محل جراحی در ماه‌های گرم‌تر تابستان قرار دارند را شناسایی کنیم.»
 
نوشته: بروکس های
ترجمه: سحر  الله وردی
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● چگونه باکتری‌ها به آنتی‌بیوتیک مقاوم می‌شوند؟● غذاها و نوشیدنی‌هایی که الکل دارند و نمی‌دانیم● کرونا خطر بروز بیماری‌های خودایمنی را افزایش می‌دهد● روش تشخیص سریع آلزایمر مهیا شد● دانشمندان درمان جدیدی برای آسیب‌های نخاعی یافتند● کبد چرب بر روی مغز چه تاثیراتی دارد؟● آیا واقعاً مصرف قهوه فشار خون را کاهش می‌دهد؟● حل پازل ۸۰ ساله‌‌ی مرگ کودکانجدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟● کشف آنزیمی که هوا را به انرژی تبدیل می‌کند● چگونه از شر مگسک چشم خلاص شویم؟