اگر افسرده هستید، این مطلب را بخوانید...

 
رادیو ایلیاد
اگر افسرده هستید، این مطلب را بخوانید
 
مجله علمی ایلیاد - فعالیت بدنی به بهبود وضعیت خلق‌‌وخو و شادی بیشتر شما کمک می‌کند. محققان در شماری از تحقیقات مربوط به این زمینه ثابت کردند که چگونه فعالیت ورزشی اثرات مثبتی بر خلق‌‌وخو و سلامت ذهنی انسان می‌گذارد. در اقدامی، مطالعه‌ای با استفاده از گوشی‌های هوشمند نشان داد حتی مقدار متوسطی از فعالیت روزانه در فرد، سوای میزان خوشحالی آن فرد، می‌تواند باعث افزایش سلامت احساسی او شود.

نکته‌ی مثبت مسئله این است که بازه‌ی وسیعی از فعالیت‌های بدنی برای بهبود وضعیت خلق‌و‌خوی افراد وجود دارد. این بدین معنی است که افراد به‌دلیل اینکه فعالیت‌های بدنی گوناگونی در دسترس آن‌ها وجود دارد، ملزم به انجام فعالیت بدنی تکراری و ناخواسته نیستند. فعالیت‌هایی نظیر فعالیت‌های ورزشی تک‌نفره و یا فعالیت‌هایی که می‌توان آن‌ها را با دوستان انجام داد و حتی فعالیت‌های گروهی نیز جزء فعالیت‌های قابل اجرا برای افراد هستند.


فعالیت‌های بدنی با شدت متوسط

برای افرادی که می‌خواهند شروع کنند، راه رفتن می‌تواند گزینه‌ی خوبی باشد. شما می‌توانید تنها، با اعضای خانواده و یا دوستانتان راه بروید. راه رفتن فعالیتی است که نه تنها باعث خوشحالی شما می‌شود، بلکه برای سلامتی شما نیز مفید است. همچنین راه‌رفتن به کاهش وزن و تناسب اندام شما نیز کمک شایانی می‌کند.


فعالیت‌های بدنی شدید

فعالیت‌هایی نظیر دویدن، دوچرخه‌سواری و شنا به شما کمک می‌کند که تنفسی سریع و عمیق داشته باشید و ضربان قلب خود را به‌طور چشم‌گیری افزایش دهید. این فعالیت‌ها به کمک ترشح هورمون‌ها از مغز شما باعث بهبود وضعیت خلق‌و‌خوی شما می‌شوند.


فعالیت‌های بیرون از خانه

فعالیت در بیرون از خانه مانند دوچرخه‌سواری و یا حتی راه‌رفتن در پارک می‌تواند شما را تبدیل به فردی خوشحال‌تر، خلاق‌تر و حتی مهربان‌تر کند. مطالعات نشان دادند افراد فعال خوشحال‌تر هستند و میزان رضایت آن‌ها از زندگی بالاتر است.

بیشتر مردم زمانی که در وضعیت احساسی خنثی به سر می‌برند، تمایل به ورزش‌کردن دارند. اگرچه به نظر می‌رسد فعالیت ورزشی زمانی که ما در وضعیت احساسی بدی قرار داریم به ما کمک بیشتری در بهبود وضعیت‌مان می‌کند. پس اگر احساس می‌کنید حال‌تان چندان خوب نیست، قدم زدن را امتحان کنید.
 
نوشته: Zee Media Bureau
ترجمه: مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● آیا عدد ۱۳ واقعاً نحس است؟● آیا علم عشق در نگاه اول را تایید می‌کند؟● آیا تنبیه بدنی کودکان در تربیت آن‌ها موثر است؟● با این مکانیسم، جوان بمانید● ماسک زدن بر روی رفتار انسان‌ها تاثیر داشته است● غمگینی و تنهایی بیش از سیگار انسان را پیر می‌کند● چرا خرافات را باور می‌کنیم؟● حال روز مردان پس از پدر شدن چگونه است؟● پنج راه برای مقابله با استرس● طالع‌بین‌ها چگونه آینده‌ی ما را پیش‌گویی می‌کنند؟جدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟