اقدام مثبت محیط‌زیستی هند

 
مجله علمی ایلیاد - هند پروژه‌ی ساخت دومین نیروگاه زغال‌سنگی را به‌خاطر دنبال کردن منابع انرژی تجدیدپذیر رد کرد. از زمانی که هند توافق‌نامه‌ی آب و هوایی پاریس را امضا کرده است، این کشور به‌سرعت به‌سمت اهداف ترسیم شده در زمینه‌ی استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در حرکت است.

دولت هند برنامه‌های طراحی شده برای ساخت دومین نیروگاه زغال‌سنگی را لغو کرد و بر روی انرژی‌های تجدیدپذیر در ایالت گجرات تمرکز کرده است. وزیر انرژی هند، «چیمانبای ساپاریا»، در مصاحبه‌ای خبری گفته است که پروژه‌های عظیمی با توان مجموع ۴،۰۰۰ مگاوات لغو شده است، زیرا که با پیشنهاداتی که ایالت گجرات ارائه کرده است، هم‌اکنون ما بیشتر از میزانی که نیاز داریم، ظرفیت تولید داریم. در این ناحیه هم‌اکنون نیروگاه بزرگی وجود دارد. ساپاریا همچنین طی مصاحبه گفته است: «تمرکز ما اکنون بر روی انرژی‌های تجدیدپذیر است. دولت استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی را تشویق خواهد کرد.»

هند در کنفرانس تغییرات آب و هوایی پاریس که در سال ۲۰۰۵ برگزار شد موافقت کرده است که تا سال ۲۰۳۰ میزان بیشتری از انرژی مورد نیاز خود را از منابع تجدیدپذیر استخراج کند. این کار می‌تواند دارای تأثیراتی جهانی باشد، زیرا همان‌طور که روزنامه‌ی تایمز هندوستان در سال ۲۰۱۶ گزارش داده است، هند چهارمین کشوری است که آب و هوای دنیا را آلوده کرده است.

هند موافقت کرده است که ۴۰ درصد از انرژی مورد نیاز خود را از منابع غیرفسیلی استخراج کند و برنامه‌ریزی کرده تا این کار را با استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی با ظرفیت مجموع یک ترابایت به انجام رساند. این ظرفیت چهار برابر مجموع ظرفیتی است که هم‌اکنون در دنیا وجود دارد. دولت این کشور قصد دارد تا در سال ۲۰۳۰ تبدیل به ملتی شوند که فقط از خودروهای الکتریکی استفاده می‌کنند.

دولت هند در دنبال کردن این اهداف به‌شدت موفق بوده است. اخیراً هزینه‌ی تولید انرژی‌های خورشیدی از هزینه‌ی انرژی‌های تولید شده از سوخت‌های فسیلی پایین‌تر آمده است و نیروگاه کوموتیس نشان داده است که می‌تواند به اندازه‌ی نیروگاه‌های زغال‌سنگی و اتمی انرژی تولید کند. قابل ذکر است که کشور هند از پیش‌بینی‌های خود در این زمینه سه و نیم سال جلوتر است و احتمال دارد، بتواند تا سال ۲۰۲۷ حدود ۶۰ درصد از انرژی مورد نیاز خود را از منابع تجدیدپذیر استخراج کند.
 
نوشته: تام وارد
ترجمه: امید محمدی - مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● منشاء رود نیل کجاست؟● دانشمندان درونی‌ترین هسته‌ی زمین را کشف کردند● آیا کاهش جدی گازهای گلخانه‌ای در دنیا امکان‌پذیر است؟● چرا زلزله‌ی ترکیه و سوریه تا این حد تلفات داد؟● کدام منبع انرژی باعث تکامل حیات شده است؟● نادرترین ماده‌ی معدنی روی زمین چیست؟● هسته‌ی داخلی زمین جهت چرخش خود را تغییر داده است● در ۱۰۰ سال آینده رنگین‌کمان‌های بیشتری خواهیم دید● اَبرها چقدر وزن دارند؟جدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟● کشف آنزیمی که هوا را به انرژی تبدیل می‌کند