تقویت مهارت writing در ‌آزمون آیلتس

یکی دیگر از بخش‌های چالش برانگیز آزمون آیلتس بخش رایتینگ یا نوشتاری این آزمون می‌باشد که کسب نمره‌ی بالا در آن تمرین و شیوه‌ی خاص خود را می‌طلبد.
یکی دیگر از بخش‌های چالش برانگیز آزمون آیلتس بخش رایتینگ یا نوشتاری این آزمون می‌باشد که کسب نمره‌ی بالا در آن تمرین و شیوه‌ی خاص خود را می‌طلبد.
مجله موفقیت ایلیاد - بین‌المللی است که چهار خواندن، نوشتن، مکالمه و شنیداری مورد سنجش قرار می‌گیرد. همان‌گونه که در مباحث قبل عنوان شد سیستم نمره‌دهی این بر مبنای ۱ تا ۹ تعریف و اخذ پذیرش تحصیلی یا مهاجرت مستلزم برخورداری از نمراتی در محدوده‌ی ۶/۵  تا ۷ می‌باشد. بنابراین تقویت و تمرین هر چهار برای دستیابی به نمرات بالا در این از اهمیت بسیاری برخوردار است. یکی دیگر از بخش‌های چالش برانگیز بخش رایتینگ یا نوشتاری این می‌باشد که کسب نمره‌ی بالا در آن تمرین و شیوه‌ی خاص خود را می‌طلبد. به طور کلی می‌توان گفت ابتدا تقویت دانش عمومی و سپس تمرینات اختصاصی و یادگیری استراتژی‌های هر عامل موفقیت در این می‌باشد. در واقع باید بدانید بدون دانش قابل توجه صرفاً با تکیه بر تکنیک‌ها و ترفندها دستیابی به نمرات بالا در بخش رایتینگ امکانپذیر نمی‌باشد. تکنیک‌ها تنها ی به کمک شما خواهند آمد که درکنار دانش بالای خود از آن‌ها در جهت بهبود رایتینگ استفاده کنید. تمرینات منظم و مطالعه و برنامه‌ریزی بلند مدت برای دستیابی به این منظور روش درستی به نظر می‌رسد.

در این مقاله روش‌های بهبود رایتینگ را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

-     بهبود رایتینگ برای افراد مبتدی

افراد متقاضی شرکت در که در سطحی پیشرفته قرار ندارند و قصد تمرین برای تقویت این را دارند بهتر این است که در ابتدا به تقویت پایه‌ی بپردازند. به این معنا که تمرینات خود را با فراگیری دستور و کلمات آغاز و در کنار آن به تمرینات ساده پرداخته و دانش گرامری خود را برای نگارش یک رایتینگ خوب و بی‌نقص تقویت کنند. برای نوشتن جملات با ساختار صحیح و استفاده از افعال در ‌های مناسب، نوشتن جملات با ساختارهای گرامری درست و جذاب، استفاده‌ی درست از حروف اضافه و ... ابتدا برخورداری از دانش کافی در این زمینه نیاز است که به مرور با تمرینات روزانه محقق می‌شود. کتاب‌های گرامری مناسبی جهت تقویت این برای متقاضیان در دسترس می‌باشد که شامل:
ـ Grammar In Use English
ـ English Grammar Azar
ـ Oxford English Grammar Course
ـLongman student Grammar of spoken and written English
نکته‌ی قابل توجه اینکه در کنار فراگیری و مطالعه گرامر یادگیری لغات نیز کمک بسیاری به ارتقا دانش جهت تقویت این خواهد کرد. برای این منظور یکی از بهترین منابع برای افزایش دایره‌ی لغات کتاب ۵۰۴ واژه‌ی ضروری است که هم به صورت فایل PDF و هم به صورت چاپی و اپلیکیشن در دسترس می‌باشد. در کنار تسلط به نکات گرامری و دستور و واژگان تمرینات دیگری نیز هستند که تأثیرات مثبتی بر نحوه‌ی نگارش خواهند داشت که در ادامه به آنان خواهیم پرداخت.

-    بهبود رایتینگ با نوشتن خاطرات روزانه

نوشتن خاطرات روزانه به انگلیسی یکی از تأثیرگذارترین شیوه‌ها جهت تقویت رایتینگ و به طور کلی انگلیسی می‌باشد. این روش در عین سادگی سبب به کارگیری تمام آنچه آموخته‌اید خواهد شد و سبب پیشرفتی چشمگیر در بهبود توانایی رایتینگ در کوتاه مدت می‌شود. در ابتدا فارغ از توجه به بیان جملات زیبا و صحیح صرفاً مقصود خود را با هر کلمه و هر سبک نگارش و دستور تنها بر روی کاغذ بیاورید، مسلماً به مرور و یادگیری لغات جدید و دستور می‌توانید کلمات جدید و زیباتری را در نگارش خود جایگزین و ساختارهای گرامری بهتری را به کار برید و نهایتاً از فردی که بالایی در این زمینه دارد و یا یک مدرس بخواهید که به تصحیح نوشته‌های شما بپردازد.  

-    بهبود رایتینگ از طریق خلاصه نویسی

از دیگر راهکارهای موثر برای تقویت رایتینگ خلاصه نویسی است. داستان‌های کوتاه و ساده، فیلم‌ها و مجلات برای این منظور گزینه‌ی مناسبی به نظر می‌رسند. در این روش نیز مانند روش قبل در ابتدای کار نگارش خلاصه‌ای کامل و بدون اشتباه مد نظر نمی‌باشد، تنها کافی است این تمرین را بارها تکرار کنید تا به مرور ذهن شما برای نوشتن فعال گردد. تمرین مداوم به مرور سرعت عمل ذهنی شما را افزایش خواهد داد و پس از مدتی سبب می‌شود بدون نیاز به فکر کردن و ترجمه کردن جملات فارسی به نگارش متون انگلیسی بپردازید. پس از مدتی تمرین به این شیوه می‌توانید لغات جدید را در نوشته‌های خود به کار برده و از کلمات معادل و هم معنی برای کلمات ساده‌تر استفاده کنید. در این روش نیز تصحیح متون نوشته شده توسط فردی متخصص در این زمینه برای رفع اشکالات نگارشی و گرامری پیشنهاد می‌شود.

-    فکرکردن به انگلیسی برای تقویت رایتینگ

این روش در واقع برای تقویت هر بخش از ‌های مناسب است و به برخورداری از ذهنی فعال و پرسرعت جهت نوشتن بسیار کمک می‌کند. عادت به تفکر به انگلیسی از همان ابتدا سبب انتقال جملات انگلیسی از ذهن به کاغذ و جلوگیری از صرف وقت به منظور ترجمه‌ی جملات از فارسی به انگیسی خواهد شد. برای این منظور تفکر به انگلیسی در طول روز تمرین بسیار خوبی به نظر می‌رسد. برای مثال به فعالیت‌هایی که در طول روز انجام می‌دهید، حرف‌هایی که می‌زنید، غذاها، دوستان و سایر امور روزمره‌ی خود به انگلیسی بیاندیشید و برای یافتن کلمات جدید و معادل از  واژه‌نامه‌ها و دیکشنری‌های انگلیسی به انگلیسی استفاده کنید. مطالب مورد جستجوی خود در گوگل را به انگلیسی سرچ کنید، این نیز شیوه‌ی خوبی برای تقویت خود در زمینه‌ی رایتینگ می‌باشد که مطلب مورد نظر خود را در سایت‌های خارجی بیابید. تمام این موارد ذهن شما را با کلمات و جملات انگلیسی سازگار و به صورت ناخودگاه برای نوشتن و صحبت کردن به این آماده‌تر می‌کند. استفاده از کتبی که اختصاصاً جهت تقویت رایتینگ نگاشته شده‌اند نیز در کنار تمام این تمرینات برای دستیابی به یک الگوی درست برای پیشرفت در نگارش به شما کمک می‌کند.

شش قانون طلایی جهت بهبود و تقویت رایتینگ در

۱ـ شناسایی هدف سوال

خواه در حال نوشتن برای آکادمیک هستید یا جنرال و خواه با تسک ۱ رو به رو هستید یا تسک ۲، مسئله مهم اینجاست که بدانید دقیقاً سوال از شما چه می‌خواهد. این اولین و مهمترین نکته در نوشتن رایتینگ در این می‌باشد. زیرا اگر به درستی متوجه سوال نشوید علیرغم نوشتن متنی خوب از نمره‌ی بالایی برخوردار نخواهید شد، زیرا منظور سوال را بدرستی متوجه نشده و راه را به اشتباه رفته اید. بنابراین چنانچه در جنرال در حال نوشتن نامه هستید یقین کنید که ملزم به مطرح کردن چه مقصودی هستید و اگر در حال نگارش رایتینگ هستید مطمئن شوید که از توانایی بررسی ابعاد مختلف سوال برخوردار خواهید بود. چنانچه در حال توصیف نمودارید ابتدا آنچه از نمودار مشخص است را شناسایی و سپس روند اصلی و ویژگی‌های مهم را جهت مقایسه مشخص کنید. سپس پس از بررسی تمام ابعاد سوال و پس از آمادگی ذهنی طرح کلی رایتینگ خود را بچینید.

۲- طرح کلی رایتینگ را مشخص کنید.

گام دوم پیش از شروع به نوشتن ایجاد طرحی کلی برای رایتینگ می‌باشد. تصوری اشتباه در میان ‌آموزان مبنی بر عدم نیاز به صرف وقت برای نوشتن طرح کلی به دلیل بندی این وجود دارد. همانگونه که عنوان شد چنین تصوری اشتباه است به این دلیل که اگر از همان ابتدا بدون فکر اقدام به نوشتن کنید چندان به نتیجه جالبی دست نخواهید یافت. در نظر گرفتن طرحی کلی سبب حفظ تمرکز شما در هنگام نوشتن و نهایتاً صرفه جویی در وقت و شما خواهد شد. همچنین در این شرایط می‌توانید ایده‌های خود را سادهی کرده و آنان را به بهترین نحو قبل از شروع نگارش منظم کنید و نکته مهتر اینکه به واژگان و ساختار جملاتی که مورد استفاده قرار می‌دهید توجه بیشتری خواهید کرد.

۳ـ پیچیده ننویسید.

هدف از این سنجش میزان دانش علمی و ادبی ‌آموزان نیست، بنابراین نیازی به متون پیچیده با اطلاعات زیاد و تخصصی نخواهد داشت. اگر با این تصور به پیش روید نوشتن متن مورد نظر دشوار و وقت‌گیر خواهد شد که به دلیل ضیق وقت نمره‌ی بالایی نیز به آن تعلق نخواهد گرفت. بنابراین ساده و روان بنویسید زیرا هدف از این تنها سنجش میزان توانایی شما در رساندن مفهوم و برقراری ارتباط منطقی میان قسمت‌های مختلف یک متن می‌باشد.

۴ـ به کیفیت متن بیشتر از کمیت آن توجه کنید.

نیازی به یک متن طولانی با اطلاعات بسیار پیچیده و بلند بالا نیست. در واقع متنی با تنها ۲۰۰ تا ۲۵۰ کلمه نیز کفایت می‌کند. رایتینگ تسک ۲ تنها به ۲ یا ۳ بادی پاراگراف جهت تحلیل و یک مقدمه و نتیجه‌گیری نیازمند است و بخش زیادی از امتیاز ‌آموز در این بخش به استفاده‌ی درست و دقیق وی از جملات با ساختار گرامری پیچیده و واژگان قوی تعلق می‌گیرد. بنابراین به جای صرف جهت نگارش متون طولانی خود را صرف واژگان متنوع نموده و از تکرار کلمات بپرهیزید. این کار مستلزم افزایش دایره‌ی لغات است که می‌توان برای این منظور لیستی از واژگان معادل و هم معنی و مترادف تهیه و در اوقات فراغت به مطالعه‌ی آنان پرداخت. تسلط بر مباحث گرامری و انواع ساختار جملات نیز اهمیت ویژه‌ای دارد. در سعی کنید در نوشته‌هایتان از انواع این ساختارها استفاده کنید، نهایتاً اینکه پس از تسلط کافی روی تمام این مباحث مهم و اصلی می‌توانید وقت خود را صرف طولانی‌تر کردن رایتینگ نمایید.

۵ ـ مدیریت رایتینگ

برای موفقیت در این بخش به تمرین بسیاری نیاز است انقدر که بتوانید در مدت بدون درنگ بنویسید. در واقع شما تنها ۴۰ دقیقه برای این کار در اختیار خواهید داشت، بنابراین باید بتوانید در ۴ الی ۵ دقیقه طرح کلی خود را بچینید. برای این کار دو روش وجود دارد:
یک اینکه از همان ابتدا تصمیم بگیرید در تعیین شده بنویسید، این کار مستلزم رعایت دو قانون مهم است: از به کار بردن کلمات و ساختارهای گرامری و جملاتی که از صحت آنان مطمئن نیستید خودداری کنید و دوم اینکه تنها بنویسید و برای یافتن کلمات بهتر و زیباتر نگذارید و نهایتاً پس از اتمام رایتینگ در مدت تعیین شده یا با اندکی تأخیر به اصلاح آن و جایگزین کردن کلمات بهتر و ساختارهای گرامری حرفه ای‌تر بپردازید.  
حالت دوم اینکه به محدودیت ی توجه نکرده و حتی اگر نوشتن شما ۲ ساعت یا بیشتر به طول بیانجامد متنی درست بنویسید و به مرور مدت را کاهش داده بگونه‌ای که ۳ هفته مانده به بتوانید در ۵۰ دقیقه به درستی رایتینگ خود را بنویسید و در سه هفته‌ی پایانی این مدت را به ۴۰ دقیقه برسانید.

۶ ـ نمونه رایتینگ بخوانید.

برای اینکه با قالب نوشتن رایتینگ در آشنا شوید و با گذشت الگوی خاص خود را داشته باشید باید نمونه رایتینگ بخوانید. می‌توانید از افرادی که نمرات بالایی در این بخش به دست آورده‌اند بخواهید که نمونه تمرینات خود را در اختیارتان بگذارند. حین خواندن آن‌ها واژه‌ها، جملات و ساختارهای مفید را هایلات و تلاش کنید آنان را در نوشته‌های خود به کار برید تا کم کم استایل خاص خود را بیابید. هر چه بیشتر در این زمینه تلاش کنید ذهن شما بیشتر با نحوه‌ی نگارش صحیح آشنا می‌شود و می‌توانید متون بهتری بنویسید.
گردآورندهمجله موفقیت ایلیاد
ما را در اینستاگرام دنبال کنید ...ما را در تلگرام دنبال کنید ...ما را در آپارات دنبال کنید ...مطالب مشابه● فرهنگ کار در کشور استرالیا● تجربه کارهای داوطلبانه و صنعتی در استرالیا● خودتنظیمی چیست و چه مزیتی دارد؟● توصیه نامه تحصیلی چه اهمیتی در پروسه‌ی اپلای دارد؟● افتتاح حساب بانکی برای دانشجویان بین المللی در کشور کانادا● نحوه‌ی ارسال ایمیل به اساتید خارجی جهت اپلای دانشگاه● تقویت مهارت reading در آزمون آیلتس● تقویت مهارت Listening در آزمون IELTS● شرایط بیمه‌ی دانشجویی در کشور کانادا چگونه است؟● استادی پلن چیست؟جدیدترین مطالب● رشته معماری در نیوزیلند● اپلای با مدرک دانشگاه آزاد● بورسیه فول فاند welcome UK انگلستان 2022● دانشگاه‌های برتر کشور کانادا برای تحصیل در رشته Data Science● انکولوژی در انگلستان● نقاط مثبت تحصیلات تکمیلی در کشور کانادا● هفته اول اقامت برای دانشجویان بین المللی در کشور کانادا● پنج شغل با تقاضای بالا در کشور کانادا در سال ۲۰۲۳● نوشتن SOP برای رشته‌های مدیریتی● کلگری مقصدی برتر برای دانشجویان بین‌المللی ● دوره‌های وکالت در کانادا● تحصیل در رشته سم‌شناسی در انگلستان● آشنایی با رشته علوم مواد دانشگاه تورنتو● دانشگاه‌ها و کالج‌های هنر و طراحی در کشور کانادا● بورسیه چونینگ انگلستان● منابع کاریابی در استرالیا● راهنمای ویزای استرالیا و الزامات ورود به این کشور● برای سفر به استرالیا به چه چیزهایی نیاز داریم؟● با حقوق کاری خود در استرالیا آشنا شوید.● پذیرش مشروط از دانشگاه‌های خارج از کشور