چگونه با افسردگی پس از فارغ التحصیلی مقابله کنیم؟!

تجربه‌ی افسردگی پس از فراغت از تحصیل به خصوص در جوانانی که در خارج از کشور به تحصیل پرداخته و در کشور خود به دنبال کار می‌باشند موضوعی است بسیار رایج، بنابراین اگر با این نوع افسردگی مواجهید بدانید تنها نیستید و می‌توانید از دیگران کمک بگیرید.
تجربه‌ی افسردگی پس از فراغت از تحصیل به خصوص در جوانانی که در خارج از کشور به تحصیل پرداخته و در کشور خود به دنبال کار می‌باشند موضوعی است بسیار رایج، بنابراین اگر با این نوع افسردگی مواجهید بدانید تنها نیستید و می‌توانید از دیگران کمک بگیرید.
مجله موفقیت ایلیاد - تجربه‌ی پس از فراغت از تحصیل به خصوص در جوانانی که در خارج از کشور به تحصیل پرداخته و در کشور خود به دنبال کار می‌باشند موضوعی است بسیار رایج، بنابراین اگر با این نوع مواجهید بدانید تنها نیستید و می‌توانید از دیگران کمک بگیرید. در واقع می‌توان گفت در این مقطع یک دوره‌ی انتقالی و گذار وجود دارد که لازم است به فرد کمک شود تا آن را پشت سر بگذارد. پذیرش این مسئله بسیار مهم است که بدانید در این زمینه تنها نیستید، خیلی از فارغ التحصیلان دیگر نیز احتمالاً مشکل شما را داشته‌اند. اتمام تحصیل و زندگی دانشجویی، بازگشت به خانه و جستجو برای یافتن ی مناسب فرد را به ناگهان با دنیای واقعی رو برو می‌سازد و این مسئله می‌تواند تا مدتی فرد را دچار هیجان، اضطراب و نماید.
رایان کان از مربیان مسیر حرفه‌ای در مقاله‌ای تحت عنوان « چگونه می‌توان و جذب شد » به بیان نکاتی در جهت کسب آرامش و پیشبرد زندگی حرفه‌ای افراد پرداخته است که در ادامه گزیده‌ای از آن را مرور خواهیم کرد، با ما همراه باشید.

ـ بدانید این نگرانی طبیعی است.

اولین گام پذیرش این موضوع است که همیشه دستیابی به آرزوهای ی کار چندان آسانی نیست و در مسیر مستقیم پس از دانشگاه قرار ندارد. به گفته کان آنچه مهم است این  است که شما در مسیر درست حرکت کنید! ممکن است دوران یا طی کردن مسیر آن جذاب‌تر از رسیدن به مقصد باشد. با نگاهی به سرگذشت افراد موفق نیز می‌توان در این زمینه به پذیرش رسید، برای مثال هنری فورد در ۴۵ سالگی توانست ماشین نوع تی T را طراحی کند، ری کرک پیش از خرید امتیاز مک دونالد در سن ۵۲ سالگی و تبدیل آن به بزرگترین برند تجاری فست فود دنیا فروشنده دستگاه همزن بود! جولیا چایلد پس از سی سالگی توانست آشپزی را یاد بگیرد و در سن ۵۰ سالگی نخستین کتاب خود در این زمینه را منتشر کرد و ..

ـ نقاط قوت خود را در نظر بگیرید.

از خود بپرسید: من از چه ‌هایی برخوردارم؟ ویژگی‌های مثبت شخصیتی من چیست؟ چه کارهایی را می‌توانم به نحو احسن به سرانجام برسانم؟ کان معتقد است باید به نقاط قوت خود اتکا کنید.

ـ به اینکه چه فضای کاری سبب ایجاد هیجان در شما می‌شود فکر می‌کنید.

به یاد بیاورید در دانشگاه در کلاس‌های شلوغ و پرجمعیت نتیجه بهتری می‌گرفتید یا در کلاس‌های خلوت و کم جمعیت؟ در پروژه‌های گروهی از عملکرد بهتری برخوردار بودید یا تکالیف فردی؟ این جنبه بیانگر این موضوع است که شما چه فضا و اندازه‌ای را برای کار در سازمان ترجیح می‌دهید. برای مثال چنانچه در کلاس‌های بزرگ و شلوغ از نتایج بهتری برخوردار بوده‌اید سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ بهتر جوابگوی نیازهای ی شما می‌باشند و بالعکس چنانچه فضا و سمینارهای کوچک را انتخاب می‌کردید ممکن است در استارتاپ‌های کوچکتر موفق‌تر ظاهر شوید یا اینکه در تیمی کوچک اما برای سازمانی بزرگ به فعالیت بپردازید. همچنین دقت کنید که آیا می‌خواهید به صورت مستقل کار کنید یا فردی به عنوان سرپرست در کنار شما باشد.

ـ لیستی تهیه کنید!

کان در این مقاله توضیح می‌دهد که بهتر است وظایف و مشاغلی را که از انجام آن لذت می‌برید و یا از انجام آن متنفرید را لیست کنید. مشخص کنید کدام یک از جنبه‌های یک برایتان در اولویت است، آیا درامد آن برایتان از اهمیت برخوردار است یا شأن اجتماعی آن فعالیت یا وظایف مربوط به یک ؟ نوع مورد علاقه‌ی خود را انتخاب کنید، برای مثال می‌خواهید در فعالیت مورد نظر به صورت مستقل عمل کنید یا به صورت گروهی؟ فعالیت ذهنی را ترجیح می‌دهید و ..
بدین صورت با مراجعه به لیست مشاغل ، می‌توانید فعالیت‌های مورد علاقه خود و فعالیت‌هایی را که باید کنار بگذارید را فیلتر کنید. ( آزمون‌هایی جهت شناخت دقیق‌تر گرایش‌های ی برای هر فرد وجود دارند که می‌توان به آنان رجوع کرد).  

ـ تحصیلات خود را در نظر گرفته و برای ارتقای آن تلاش کنید.

ممکن  است به فراگیری ‌های جدید علاقه مند باشید و یا اینکه برخی مشاغل به آموزش و تحصیلات بیشتری نیازمند باشند. کان معتقد است سالانه میلیون‌ها دانشجو در سطح لیسانس فارغ التحصیل می‌شود و شما برای اینکه بتوانید حتی در دوره‌ی تحصیلات تکمیلی با سایر افراد به رقابت بپردازید باید به دنبال سمینارها، گواهی‌نامه‌ها، کلاس‌های مجازی و .. باشید، در آنها شرکت کرده و به ‌های خود بیافزایید.

ـ سطح تجربه خود را مد نظر قرار دهید.

به اعتقاد کان واقعیت را در مورد میزان تجربه‌ی مورد نیاز جهت ورود به مشاغل در نظر گرفته و با خود در این زمینه روراست باشید. ممکن است شما به پست‌های مدیریتی علاقه مند باشید اما مجبور شوید که ابتدا به عنوان دستیار به این ورود کنید.

ـ شبکه‌های ارتباطی خود را افزایش دهید.

از کارهای باارزشی که می‌توانید انجام دهید این است که با افرادی که در صنعت و مورد علاقه شما در فعالیت‌اند ارتباط برقرار کنید و با پرس و جو از اطرافیان دوستان، اساتید و یا عضویت در گروه‌های فارغ التحصیل شبکه‌های ارتباطی خود را افزایش دهید و تا جای ممکن نسبت به فعالیت‌ها و کارهایی که برای رسیدن به آن انجام داده‌اند و توصیه‌های آنان اطلاعات جمع‌آوری کنید.
 
وقتی بزرگ شدی می‌خواهی چه کاره شوی؟!
این سوالی است که اکثر دانشجویانی که به دانشگاه راه می‌یابد پاسخ روشنی برایش ندارند و البته اشکالی هم ندارد. در واقع تصمیم گیری در مورد کاری که بعد از اتمام درس می‌خواهید انجام دهید در همین دوران دانشجویی شکل می‌گیرد بنابراین برای کشف فرصت‌های ی از طریق تحصیلات دانشگاهی و آکادمیک بیشتر وقت بگذارید. مشاغلی را امتحان کنید و برنامه ریزی ی داشته باشید علایق، شخصیت و استعداد‌های خود و ارتباط آن‌ها با مشاغل مختلف را کشف و برای تحقیق در مورد فرصت‌های ی وقت بگذارید. سپس با تصور اهدافتان شروع کنید. اکنون با دانستن این که به کجا می‌خواهید برسید مسیر پیش رو را طراحی کنید.
تهیه از سخت‌ترین کارها برای دانشجویان است این کار بخصوص وقتی باید از یک صفحه‌ی خالی شروع کنید سخت‌تر نیز می‌شود. راه حل ساده است در اینترنت نمونه‌های برای مشاغل مختلف را جست و جو و به کمک آن‌ها ‌ی خود را تکمیل نمایید.
بهترین روش برای انجام فعالیت‌ها به بهترین نحو تمرین مداوم است، ‌های مصاحبه‌ای خود را با دوره‌ی پرسش و پاسخ‌های رایج در مصاحبه‌های ی تقویت کنید و به این طریق اعتماد بنفس خود را افزایش دهید.
گذراندن دوره‌های کارآموزی سبب می‌شود پس از فارغ التحصیلی در مصاحبه‌های ی نسبت به بقیه در موقعیت برتری قرار بگیرید. چنانچه بعد از هر سال از دوران تحصیل در طول تابستان به کارآموزی بپردازید می‌توانید تحصیلات آکادمیک خود را به تجربه‌های واقعی و عملی ارتباط دهید. این کار دو مزیت عمده دارد، علاوه بر تمرکز بیشتر بر مورد نظر سبب می‌شود پس از اتمام تحصیل راحت‌تر بتوانید کار پیدا کنید و شوید.
گردآورندهمجله موفقیت ایلیاد
ما را در اینستاگرام دنبال کنید ...ما را در تلگرام دنبال کنید ...ما را در آپارات دنبال کنید ...مطالب مشابه● زنان برجسته ایرانی در عرصه علم● با نکاتی جهت تقویت قدرت اراده آشنا شویم!● انواع خطاهای شناختی کدامند؟● چگونه ورودی‌های ذهن‌مان را کنترل کنیم؟● با غم غربت چه کنیم؟!● با احساس بی‌کفایتی مقابله کنیم!● حافظه‌ی دیداری چیست و چگونه می‌توان آن را تقویت نمود؟● مهارت‌های شغلی مورد علاقه‌ی کارفرمایان کدامند؟● با مهم‌ترین مهارت‌های اجتماعی آشنا شوید!● با نشانه های کمرویی در خود آشنا شوید!جدیدترین مطالب● رشته معماری در نیوزیلند● اپلای با مدرک دانشگاه آزاد● بورسیه فول فاند welcome UK انگلستان 2022● دانشگاه‌های برتر کشور کانادا برای تحصیل در رشته Data Science● انکولوژی در انگلستان● نقاط مثبت تحصیلات تکمیلی در کشور کانادا● هفته اول اقامت برای دانشجویان بین المللی در کشور کانادا● پنج شغل با تقاضای بالا در کشور کانادا در سال ۲۰۲۳● نوشتن SOP برای رشته‌های مدیریتی● کلگری مقصدی برتر برای دانشجویان بین‌المللی ● دوره‌های وکالت در کانادا● تحصیل در رشته سم‌شناسی در انگلستان● فرهنگ کار در کشور استرالیا● آشنایی با رشته علوم مواد دانشگاه تورنتو● دانشگاه‌ها و کالج‌های هنر و طراحی در کشور کانادا● بورسیه چونینگ انگلستان● منابع کاریابی در استرالیا● راهنمای ویزای استرالیا و الزامات ورود به این کشور● برای سفر به استرالیا به چه چیزهایی نیاز داریم؟● با حقوق کاری خود در استرالیا آشنا شوید.