نرم‌افزاری برای پیدا کردن پروفایل‌های جعلی

 
مجله علمی ایلیاد - دانشمندان کامپیوتر در دانشگاه ادینبورگ در اسکاتلند، الگوریتم جدیدی برای شناسایی پروفایل‌های جعلی یا تقلبی آنلاین ساختند. این نرم‌افزار جدید به‌منظور شناسایی متقلبان، کاربرانی که با اطلاعات غلط در مورد سن، جنسیت، محل و ظاهر خود طراحی شده است. محقق «ولید مجدی» گفت: «امیدواریم که توسعه‌ی ما منجر به ابزار مفیدی برای از پا انداختن کاربران متقلب و ایمن نگه‌داشتن تمام انواع شبکه‌های اجتماعی شود.» محققان، نرم‌افزار جدید خود را روی وب‌سایت مربوط به بزرگسالان، که به ویژه پروفایل‌های جعلی و تقلبی در آن رایج است، آزمایش کردند.
 
این الگوریتم، ۵،۰۰۰ پروفایل عمومی تاییدشده را تجزیه و تحلیل کرد تا به خود آموزش دهد و با استفاده از فعالیت اجتماعی و سبک نگارش، سن و جنسیت هر کاربر را به‌دقت برآورد کند. این مدل از اتصالات بین رفتار کاربر و اطلاعات شخصی ایجادشده در مرحله‌ی یادگیری استفاده می‌کند، تا داده‌های ارائه‌شده توسط حساب‌های تاییدنشده را بررسی کند و تناقضات را پیدا کند؛ یعنی آن‌هایی که به احتمال زیاد در مورد اطلاعات شخصی خود دروغ می‌گویند. این نرم‌افزار تقریباً 40 درصد از پروفایل‌های مبتنی بر اطلاعات جعلی مشخصات را به اثبات رساند. تجزیه و تحلیل‌ها نشان داد که زنان در مقایسه با مردان، به احتمال بیشتری در پروفایل‌های خود دروغ گفته‌اند.

ولید مجدی، محقق دانشکده‌ی انفورماتیک ادینبورگ، در مصاحبه‌ای مطبوعاتی گفت: «جمعیت وب‌‌سایت‌های جنسی بزرگسالان را کسانی تشکیل می‌دهند که ادعا می‌کنند خودشان نیستند؛ بنابراین این‌ها، بستر آزمایشی مناسب برای تکنیک‌هایی که متقلبان را شناسایی می‌کنند، هستند. امیدواریم که توسعه‌ی ما منجر به ابزار مفیدی برای از پا انداختن کاربران متقلب و ایمن نگهداشتن تمام انواع شبکه‌های اجتماعی شود.» محققان در حال آماده شدن برای ارائه‌ی جدیدترین نرم‌افزار به دام انداختن متقلبان، در کنفرانس بین‌المللی پیشرفت در تجزیه و تحلیل و استخراج شبکه‌های اجتماعی هستند که در اواخر تابستان ۲۰۱۷ در سیدنی استرالیا، برگزار می‌شود.
 
نوشته: بروکس های
ترجمه: زهرا جهانبانی - مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● آیا Chat GPT به آموزش آسیب می‌رساند؟● چَت‌بات چیست و چه کاربردهایی دارد؟● گوگل دو سال دیگر نابود می‌شود● همه چیز در مورد اینترنت 5G● استفاده از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی حرکات بازیکنان والیبال● کشف فیزیک جدید، توسط هوش‌مصنوعی● آیا حالت پنجم ماده کشف شده است؟● رمزارز افراد مُرده به چه کسی ارث می‌رسد؟● با معتادان به اینترنت و بازی‌های کامپیوتری چکار کنیم؟جدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟● کشف آنزیمی که هوا را به انرژی تبدیل می‌کند