رولزرویس کشتی دریایی بدون سرنشین می‌سازد.

 
رادیو ایلیاد
رولزرویس کشتی دریایی بدون سرنشین می‌سازد.
 
 
مجله علمی ایلیاد - رولزرویس فقط ماشین‌های لوکس تولید نمی‌کند. این شرکتِ بزرگ بریتانیایی برنامه‌ای برای ساخت کشتی‌های کنترل از راه دور منتشر کرده‌ است که در صورت عملی شدن خطرات متحمله به خدمه‌ی کشتی و هزینه‌های عملیاتی را کاهش می‌دهد. این کشتی ۶۰ متری قادر خواهد بود با سرعت بیش از ۲۸ مایل بر ساعت مسافتی در حدود ۳،۵۰۰ مایل دریایی را طی کند و بیش از ۱۰۰ روز برای گشت زنی و نظارت، شناسایی مین‌ها، یا ماموریت‌های آزمایش ناوگان کار کند.

سیستم نیروی محرکه ۱.۵ مگاواتی تمام الکترونیک شامل دو ژنراتور سری MTU 4000 Rolls-Royce می‌تواند حدود ۴ مگاوات نیروی کشتی را تامین کند. مجموعه‌ای از پانل‌های خورشیدی و ۳،۰۰۰ کیلووات بر ساعت ذخیره‌سازی انرژی امکان حرکت ضروری و نیز ذخیره‌ی انرژی اضافی را فراهم می‌کند.

ترکیبی از هوش مصنوعی و حسگرها این کشتی را قادر به حرکت می‌کند. سیستم های مختلف و ابزارهای نصب‌شده امکان تغییر حرکت را در ماموریت‌های مختلف فراهم می‌کند. «بنجامین تورپ»، مدیر کل اتوماسیون و کنترل نیروی دریایی رولز رویس، می‌گوید: «مشخصات عملیاتی این سیستم عامل‌ها پیچیده‌تر از کشتی‌های بدون سرنشین تجاری خواهد بود. انتظار می‌رود آن‌ها از نقطه‌ی A به B حرکت کنند تا از خطرات ناوبری جلوگیری شود. در برخی موارد بین نقاط A و B، آن‌ها چیزی مثل زیردریایی را شناسایی کرده و ماموریت به ردیابی و نظارت تغییر خواهد کرد. پس از آن سیستم قدرت و نیروی دریایی باید به حالت فوق‌العاده بی‌صدا درآید تا از ردیابی در امان بماند.»


تاثیر بر ناوگان دریایی

با این حال، انتظار نمی‌رود کشتی‌های بدون‌سرنشین جایگزین کشتی‌های مجهز شده شوند. آن‌ها برای جبران هزینه‌های عملیاتی با ناوگان فعلی ترکیب خواهند شد؛ کشتی‌های مستقل برای مأموریت‌هایی با وظیفه‌ی مشخصی استفاده می شوند، در حالی که کشتی‌های خدمه‌دار در مأموریت‌هایی استفاده می‌شوند که نیازمند انجام چندین کار متفاوت است. همچنین طرح‌هایی وجود دارد که فقط برای حمل بار استفاده می‌شوند.

به گزارش Engadget، رولزرویس تا کنون برای ساخت این کشتی کاری از پیش نبرده و تنها اظهار علاقه‌مندی به نیروی دریایی کرده است. این شرکت به‌تازگی این موضوع را مطرح کرده و انتظار دارد که ظرف ۱۰ سال آینده کشتی‌های بدون سرنشین به ناوگان دریایی وارد شوند.
 
نوشته: Kyree Leary
ترجمه: فاطمه علی‌لو - مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● آینده‌ی باتری‌ها، دنیای متفاوتی دارد● کدام صندلی‌ هواپیما ایمن‌تر است؟● مقایسه‌ی ویژگی‌های اندروید و IOS● روشی جدید برای ایجاد سرمایش ابداع شد● ساخت ربات ژلاتینی برای رساندن دارو به نقاط مختلف بدن● موشک جدید روسیه چه قدرتی دارد؟● تکنولوژی‌ای که ساختمان‌ها را رایگان خنک می‌کند● کشف موادی مانند پلاستیک با رسانایی مشابه فلزات ● تولید سوخت جت با روشی ۱۰۰ درصد پایدار ● راهی جدید برای تبدیل گازهای گلخانه‌ای به سوختجدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟