ضعف در درس ریاضی و عواقب روحی آن در دانش‌آموزان

 
مجله علمی ایلیاد - درس ریاضی بدترین دلهره‌ها و ترس‌های ممکن را تقریباً در هر دانش آموزی به‌وجود می‌آورد. اصطلاحاتى نظیر جبر، انتگرال و مثلثات در نظر بسیاری از افراد ترسناک هستند.  همه‌ی ما حداقل فردی را سراغ داریم که هرگاه با اعداد مواجه می‌شود، خود را از ترس جمع می‌کند و از اینکه دیگر پس از مدرسه مجبور به مطالعه این درس نیست، بی‌نهایت ابراز خوشحالی می‌کند.
 
ترس از اعداد که غالباً به بهره‌‌ی هوشی پایین نسبت داده می‌شود، در یکی از مطالعه‌های جدید انجام گرفته در آلمان مردود اعلام شد. بر طبق این مطالعه، عملکرد ضعیف در درس ریاضی می‌تواند به بروز احساسات منفی مثل اضطراب و خستگی در دانش‌آموزان منجر گردد. یافته‌های این مطالعه نشان می‌دهد که عملکرد ضعیف در ریاضی می‌تواند موجب انگیزش احساسات قوی در دانش‌آموزان شود و به‌مدت سال‌ها عملکرد تحصیلی آنان را تحت‌الشعاع قرار دهد.
 
«استفانى ليختن‌فلد» از دانشگاه مونیخ آلمان به IANS گفت: «عملکرد موفق در ریاضی به افزایش احساسات مثبت دانش‌آموزان و کاهش احساسات منفی آنان با گذشت سال‌ها منتهی می‌شود. یافته‌ها همچنین گویای این واقعیت است که اگرچه دانش‌آموزان باهوش نمرات بهتری در آزمون‌های خود گرفتند، اما دانش‌آموزانی که عملکرد بهتری در ریاضی داشتند، به لحاظ دستاوردهای تحصیلی نفع می‌بردند.»
 
ليختن‌فلد طی ارائه توضیحاتی در مورد دانش‌آموزانی که عملکرد ضعیفی در درس ریاضی بر جای می‌گذارند، خاطر نشان کرد: «در مقابل، دانش‌آموزانی که نمرات امتحانی ضعیفی گرفته بودند با کاهش احساسات مثبت و افزایش احساسات منفی از قبیل ترس از ریاضی و خستگی از این درس مواجه شدند. بنابراین، چنین احساسات منفی بر بروز دستاوردهای تحصیلی منفی دامن می‌زنند.»

 پژوهش حاضر در مجله‌یChild Development  منتشر شد. در این پژوهش، ۳،۴۲۵ دانش‌آموز از نمرات ۵ تا ۹ برای تحقق اهداف تعیین شده انتخاب شدند. این دانش‌آموزان به قشرهای اقتصادی-اجتماعی مختلفي تعلق داشتند.
 
نوشته: ZeeNewsIndia
ترجمه: مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● آیا عدد ۱۳ واقعاً نحس است؟● آیا علم عشق در نگاه اول را تایید می‌کند؟● آیا تنبیه بدنی کودکان در تربیت آن‌ها موثر است؟● با این مکانیسم، جوان بمانید● ماسک زدن بر روی رفتار انسان‌ها تاثیر داشته است● غمگینی و تنهایی بیش از سیگار انسان را پیر می‌کند● چرا خرافات را باور می‌کنیم؟● حال روز مردان پس از پدر شدن چگونه است؟● پنج راه برای مقابله با استرس● طالع‌بین‌ها چگونه آینده‌ی ما را پیش‌گویی می‌کنند؟جدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟