قارچ‌‌ها خاصیت ضد پیری دارند.

 
مجله علمی ایلیاد - نوع خاصی از قارچ‌ها شامل دو نوع آنتی بیوتیک به‌نام‌های «glutathione» و «ergothioneine» هستند که می‌توانند در برابر فرآیند پیر شدن به بدن کمک کنند. قارچ‌ها به‌طور معمول دارای مقدار زیادی از این آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند. پروفسور «رابرت بیلمن»، از مرکز پن که در رابطه با سلامتی انسان با گیاهان و قارچ ها فعالیت می‌کنند، گفت: «به‌تازگی دریافته‌ایم که قارچ‌ها به‌طور گسترده‌ای شامل این دو نوع آنتی اکسیدان مهم هستند که با مقادیر مختلفی در انواع قارچ‌ها موجود هستند.»

آن‌چه دریافته‌ایم به‌وضوح نشان می‌دهد که قارچ‌ها دارای مقادیر بسیار زیادی از این دو نوع آنتی اکسیدان هستند و برخی از قارچ‌ها این دو نوع را به‌طور همزمان شامل می‌شوند. هنگامی که انسان برای به‌دست آوردن انرژی، غذا می‌خورد، به‌طور ناخواسته‌ای سبب ایجاد رادیکال‌های آزاد و فشار اکسید شده می‌گردد.

رادیکال‌های آزاد اتم‌های اکسیژنی هستند که الکترون جفت نشده دارند و سبب آسیب رسیدن به سلول‌ها، پروتئین‌ها و حتی دی‌ان‌ای می‌شوند که این رخداد به علت تلاش اتم‌ها برای جفت شدن الکترون با آن‌ها است. با مصرف آنتی اکسیدان‌ها، می‌توان به این مضرات غلبه کرد. محققان گفتند: «تئوری‌ای با نام «تئوری رادیکال‌های آزاد پیری» سال‌های زیادی مورد بررسی بود. هنگامی که برای دریافت انرژی از غذاهای‌مان آن‌ها را اکسیده می‌کنیم، تعداد زیادی رادیکال‌های آزاد تولید می‌شوند که در کنار آن‌ها رادیکال‌های سمی نیز مشاهده می‌شوند.»

بدن انسان می‌تواند با کمک این دو آنتی اکسیدان به مبارزه با رادیکال‌های آزاد بپردازد، اما اگر مقدار مضرات این رادیکال‌ها افزایش یابد، با افزایش سن بیماری‌های همچون سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی و آلزایمر مشاهده می‌شوند. مقادیر این دو اکسیدان در انواع قارچ‌ها متفاوت‌ هستند. برای مثال؛ نوعی قارچ وحشی با نام «قارچ خوکی» دارای بیشترین مقدار از این آنتی اکسیدان‌ها است.

پروفسور بیلمن ادامه داد: «تاکنون گونه‌ای دیگر از قارچ‌ها یافت نشده که در برابر این گونه‌ی وحشی از نظر مقدار آنتی اکسیدان‌ها بتواند رقابت کند. این گونه از قارچ‌ها به وفور در ایتالیا یافت می‌شوند و به‌عنوان میان وعده‌ای معمول و همگانی شناخته می‌شوند. دیگر انواع قارچ‌های مرسوم، مانند قارچ سفید، دارای مقادیر کمتری از این آنتی اکسیدان‌ها هستند، اما در مقابل دیگر مواد غذایی، میزان آنتی اکسیدان این نوع قارچ‌ها چشم‌گیر است.»

میزان  این آنتی اکسیدان‌ها در قارچ‌ها به یکدیگر وابسته است. برای مثال، قارچ‌هایی که از وجود glutathione غنی هستند، مقادیر زیادی  ergothioneine نیز دارند. در آخر، پروفسور بیلمن گفت: «به نظر نمی‌رسد پخت قارچ‌ها تاثیر چندانی بر آنتی اکسیدان‌ها بگذارد، چرا که این دسته از آنتی اکسیدان‌ها در برابر حرارت مقاوم هستند.»
 
نوشته: SciNews
ترجمه: مرضیه فرجی - مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● آیا اسب تک‌شاخ واقعاً وجود داشته است؟● آیا مارها می‌توانند صداها را بشنوند؟● کدام حیوانات میدان مغناطیسی را حس می‌کنند؟● گران‌ترین مایع دنیا چیست؟● رفتار جنسی عجیب زرافه‌ها● کشف عجیب جنسیتی در بین گنجشک‌ها● سگ‌ها چند سال عمر می‌کنند؟● زمان برای کدام حیوانات زودتر می‌گذرد؟جدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟● کشف آنزیمی که هوا را به انرژی تبدیل می‌کند● چگونه از شر مگسک چشم خلاص شویم؟