قلب این دختر در خارج از سینه‌اش می‌تپد!

 
مجله علمی ایلیاد - ویدئویی که در ماه سپتامبر در سایت یوتیوب آپلود شد، دختر کوچک خندانی را نشان می‌دهد؛ در حالی که قبلش در خارج از سینه‌اش در حال تپیدن است و فقط لایه‌ای نازک از پوست از این اندام حیاتی محافظت می‌کند. این دختر هشت ساله که گویا «ویرساویا بوران» نام دارد، با شرایط نادری موسوم به «Pentalogy of Cantrell» به دنیا آمده است.

بر اساس گزارش سازمان ملی بیماری‌های نادر «NORD»، این اختلالِ غالباً مرگبار، باعث بروز نواقص مادرزادی در سینه و ناحیه‌ی شکم می‌شود و منجر به قرارگیری قلب در زیر پوست فرد می‌گردد. این اختلال می‌تواند دیافراگم را هم دربر بگیرد؛ همچنین استخوان قفسه‌ی سینه، برون شامه‌ی قلب، دیواره‌ی شکم و خود قلب هم از این عارضه تاثیر می‌پذیرند.

عبارت «penta» که در نام این اختلال دیده می‌شود، ریشه‌ی یونانی دارد؛ به معنای «۵»، زیرا اختلال یاد‌شده می‌تواند پنج نقص را در بدن به وجود آورد. با این حال، اکثر کودکان مبتلا به این نوع اختلال، هر پنج نقص را در بدن‌شان ندارند.

در شدیدترین نوع Pentalogy of Cantrell، قلب افراد در هنگام تولد به‌طور کامل یا قسمتی از آن در خارج از قفسه‌ی سینه قرار می‌گیرد. قفسه‌ی سینه، مسئول حفظ قلب است. اندام‌های روده و شکم این افراد می‌تواند به‌صورت برآمده در خارج از بدن‌شان قرار گیرد. این اختلال بسیار نادر است و از هر یک میلیون تولد، تنها ۵ مورد با این عارضه به‌دنیا می‌آیند.

کودکانی که با این اختلال به‌دنیا می‌آیند، معمولاً مدت زیادی زنده نمی‌مانند؛ از ۵۸ کودک مبتلا به Pentalogy of Cantrell، ۳۷ نفر یا همان ۶۴ درصد از آن‌ها، در زمان تولد جان خود را از دست دادند. در بیشتر موارد، این اختلال بدون جراحی موجب مرگ افراد می‌شود.

ویرساویا بوران اهل روسیه است، اما در فلوریدا زندگی می‌کند. بوران و مادرش به این خاطر به آمریکا رفتند که دکتری در بیمارستان کودکان بوستون، موافقت خود را برای درمان او اعلام کرده بود، اما بعداً تصمیم گرفت تا دست به جراحی نزند؛ زیرا بوران فشار خون بالایی در سیاهرگ ششی‌اش دارد. این سیاهرگ، خون را از قلب به شش‌ها می‌برد. در سال ۲۰۱۵، مادر بوران کمپینی به راه انداخت تا هزینه‌های پزشکی دخترش را از طریق مبالغ اهدایی مردم، تامین نماید. او موفق شد ۷۱،۰۰۰ دلار جمع‌آوری کند.
 
نوشته: ریچل رتنر
ترجمه: منصور نقی‌لو - مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● چگونه باکتری‌ها به آنتی‌بیوتیک مقاوم می‌شوند؟● غذاها و نوشیدنی‌هایی که الکل دارند و نمی‌دانیم● کرونا خطر بروز بیماری‌های خودایمنی را افزایش می‌دهد● روش تشخیص سریع آلزایمر مهیا شد● دانشمندان درمان جدیدی برای آسیب‌های نخاعی یافتند● کبد چرب بر روی مغز چه تاثیراتی دارد؟● آیا واقعاً مصرف قهوه فشار خون را کاهش می‌دهد؟● حل پازل ۸۰ ساله‌‌ی مرگ کودکانجدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟● کشف آنزیمی که هوا را به انرژی تبدیل می‌کند● چگونه از شر مگسک چشم خلاص شویم؟