عامل حساسیت نهان به گوشت قرمز در انسان‌ها

 
مجله علمی ایلیاد ‌- تحقیقات جدید نشان می‌دهد ممکن است برخی افراد که تجربه‌ی واکنش‌های عجیب حساسیتی را داشته‌اند، نوعی حساسیت نادر به گوشت قرمز داشته باشند. در این تحقیقات ۷۰ نفر که شوک‌های «آنا فلاکتیک» یا همان حساسیت شدید نسبت به پروتئین، به‌صورت مکرر و غیرقابل توجیه داشتند، مورد آزمایش قرار گرفتند. این افراد واکنش‌های حساسیتی خطرناکی را تجربه می‌کردند که عامل مشخصی نداشت.

در آزمایش‌های صورت گرفته مشخص شد، حدود ۹ درصد از این افراد به مولکولی با نام «گالاکتوز‌آلفا‌1»، «گالاکتوز‌3» یا «آلفا‌گال» حساسیت داشتند. این مولکول در گوشت گاو، خوک، بره و دیگر انواع گوشت‌های قرمز یافت می‌شود. محققان اظهار داشتند به محض حذف گوشت قرمز از رژیم غذایی این افراد در دوره‌ی ۱.۵ تا ۳ ساله، پس از آزمایش‌ها، تمام واکنش‌های آنافلاکتیک آن‌ها قطع شد.

محققان اظهار داشتند، تشخیص حساسیت به این مولکول، می‌تواند به چالش بزرگی تبدیل شود؛ زیرا برخی افراد پس از گذشتن ۳ تا ۶ ساعت از مصرف گوشت قرمز، واکنش آنافلاکتیک را تجربه می‌کنند. از این سو، بیشتر واکنش‌های حساسیتی تنها پس از ۵ الی ۳۰ دقیقه از مصرف غذا در فرد مشاهده می‌شود.
 
دکتر «دین مت‌کالفی»، سرپرست بخش زیستی موسسه‌ی ملی حساسیت و بیماری‌های واگیردار در بیانیه‌ای اظهار داشت: «علت عدم تشخیص این نوع حساسیت، تاخیر زیاد واکنش‌ حساسیتی ایجاد شده در فرد است. اگر نیمه‌های شب احساس نفس‌تنگی کردید، احتمالاً علت آن‌را همبرگری نمی‌دانید که برای شام صرف کرده‌اید.»

علاوه بر این، بیشتر آزمایش‌های تشخیص حساسیت، این نوع حساسیت را شناسایی نمی‌کنند. محققان اعلام کردند، تحقیقات جدید آن‌ها نیاز به بررسی این نوع حساسیت که منجر به شوک آنافلاکتیک می‌شود را تقویت می‌کند. جالب است بدانید اغلب افرادی که این نوع حساسیت را دارند، در گذشته «کنه‌ی تگزاسی» آن‌ها را نیش زده است. تمام افرادی که در این آزمایش شرکت داشتند، این مسئله را تایید کردند. پیش‌تر تحقیقاتی نشان از وجود ارتباط میان نیش این حشره و حساسیت مذکور داشت.

دکتر «ملودی کارتر»، دیگر محقق این موسسه‌ی تحقیقاتی اضافه کرد: «ما اغلب نیش کنه را حامل بیماری‌های واگیرداری نظیر بیماری «لایم» می‌دانیم، اما محققان معتقدند نیش این گونه‌ی خاص از کنه‌ها باعث ایجاد این حساسیت عجیب می‌شوند. ارتباط میان این دو مسئله واضح است، اما ما باید ارتباط دقیق میان این دو رویداد و علت افزایش احتمال حساسیت به گوشت قرمز در افرادی که کنه‌ی تگزاسی آن‌ها را نیش زده، بیابیم.»
 
نوشته: ریچل رتنر
ترجمه: رضا کاظمی - مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● چگونه باکتری‌ها به آنتی‌بیوتیک مقاوم می‌شوند؟● غذاها و نوشیدنی‌هایی که الکل دارند و نمی‌دانیم● کرونا خطر بروز بیماری‌های خودایمنی را افزایش می‌دهد● روش تشخیص سریع آلزایمر مهیا شد● دانشمندان درمان جدیدی برای آسیب‌های نخاعی یافتند● کبد چرب بر روی مغز چه تاثیراتی دارد؟● آیا واقعاً مصرف قهوه فشار خون را کاهش می‌دهد؟● حل پازل ۸۰ ساله‌‌ی مرگ کودکانجدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟● کشف آنزیمی که هوا را به انرژی تبدیل می‌کند● چگونه از شر مگسک چشم خلاص شویم؟