اثر چربی‌سوزیِ دارچین

 
مجله علمی ایلیاد - بر اساس تحقیقات جدید مؤسسه‌ی علوم زیستی در دانشگاه میشیگان، اسانس اساسی که به دارچین طعم می‌دهد، پاسخ‌های ترموژنیک و متابولیک در سلول‌های چربی، یا آدیپوسیت‌ها را فعال می‌کند. محققان قبلاً مشاهده کرده‌اند که «سینامالدئید» از موش‌ها در برابر چاقی و هیپرگلیسمی محافظت می‌کند. اما به مکانیسم‌هایی که تحت تاثیر این اثر بودند، به خوبی پی برده نشده بود.

محقق مؤسسه‌ی علوم زیستی، دکتر «جون وو» و همکارانش می‌خواستند، عملکرد سینامالدئید را بهتر درک کنند و تعیین کنند که آیا در انسان‌ها هم اثر حفاظتی دارد یا خیر؟

دکتر وو گفت: «دانشمندان دریافتند که سینامالدئید، متابولیسم را تحت تاثیر قرار می‌دهد. بنابراین می‌خواستیم به چگونگی آن پی ببریم که چه مسیری در آن دخیل است، در موش‌ها چگونه بوده و در سلول‌های انسان چگونه به نظر می‌رسد.» یافته‌ها نشان می‌دهد که سینامالدئید با تاثیر مستقیم بر آدیتوست‌ها، سلامت متابولیسم را بهبود می‌بخشد و باعث می‌شود که آن‌ها از طریق فرآیندی به‌نام «ترموژنز»، شروع به سوزاندن انرژی کنند. این نویسندگان، آدیپوسیت‌های انسانی را در داوطلبانی با طیف وسیعی از سنین، قومیت‌ها و شاخص‌های جرم بدن، آزمایش کردند.

وقتی سلول‌ها با سینامالدئید درمان شدند، متوجه افزایش بیان چندین ژن و آنزیم‌‌هایی که متابولیسم لیپید را افزایش می‌دهد، شدند. همچنین شاهد افزایش در «Ucp1» و «Fgf21» بودند که پروتئین‌های متابولیکی مهمی در ترموژنز هستند. محققان گفتند: «آدیپوسیت‌ها به‌طور طبیعی انرژی را به‌صورت چربی ذخیره می‌کنند. این ذخیره‌سازیِ طولانی مدت برای اجداد دیرین ما که دسترسی بسیار کمتری به غذاهای چرب و بنابراین نیاز بسیار بیشتری به ذخیره‌ی چربی داشتند، مفید بوده است. چربی می‌تواند در مواقع کمبود یا در دماهای سرد که باعث می‌شود آدیپوسیت‌ها انرژی ذخیره‌شده را به گرما تبدیل کنند، مفید است.»

دکتر وو گفت: «در طول تکامل، خلاف این امر مشکل‌ساز بوده است. بنابراین هر گونه فرآیند مصرف انرژی معمولاً لحظه‌ای که بدن به آن نیاز ندارد را خاموش می‌کند.»

وی گفت: «از آنجایی که دارچین در صنایع غذایی به‌طور گسترده‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد، ممکن است آسان‌تر باشد که بیماران را متقاعد کنیم که به جای رژیم دارویی سنتی، به درمان مبتنی بر دارچین روی آورند. هزاران سال است که دارچین در رژیم غذایی ما بوده و مردم معمولاً از آن لذت می‌برند. بنابراین اگر دارچین بتواند به محافظت در برابر چاقی کمک کند، می‌تواند رویکردی را برای سلامت متابولیک ارائه دهد که پایبند بودن به آن برای بیماران هم آسان‌تر است. برای تعیین بهترین شیوه‌ی استفاده از مزایای متابولیکِ سینامالدئید بدون ایجاد عوارض جانبی، به مطالعه‌ی بیشتری نیاز است.»
 
نوشته: SciNews
ترجمه: زهرا جهانبانی - مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● چگونه باکتری‌ها به آنتی‌بیوتیک مقاوم می‌شوند؟● غذاها و نوشیدنی‌هایی که الکل دارند و نمی‌دانیم● کرونا خطر بروز بیماری‌های خودایمنی را افزایش می‌دهد● روش تشخیص سریع آلزایمر مهیا شد● دانشمندان درمان جدیدی برای آسیب‌های نخاعی یافتند● کبد چرب بر روی مغز چه تاثیراتی دارد؟● آیا واقعاً مصرف قهوه فشار خون را کاهش می‌دهد؟● حل پازل ۸۰ ساله‌‌ی مرگ کودکانجدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟● کشف آنزیمی که هوا را به انرژی تبدیل می‌کند● چگونه از شر مگسک چشم خلاص شویم؟