برخی میمون‌ها مستعد منزوی‌شدن هستند.

 
مجله علمی ایلیاد -‌‌ تحقیقات جدید نشان می‌دهد، برخی حیوانات مستعد منزوی‌شدن هستند. مطالعات بر روی میمون‌های «رزوس» نشان داد، برخی از این حیوانات بیشتر عمر خود را در انزوای اجتماعی سپری می‌‌کنند. منشاء این مسئله می‌تواند از رفتار یا رفتارهای به‌خصوصی باشد. محققان دانشگاه اکستر در پورتوریکو و همچنین دانشگاه پنسیلوانیا معتقدند دلیل این مسئله، ژن‌ها و عوامل دیگری نظیر سن، جنسیت و تعداد اعضای خانواده است.

انزوای اجتماعی در بسیاری از گونه‌ها از جمله انسان، با کاهش میزان امید به زندگی، ارتباط دارد. دکتر «لارن برنت» از دانشگاه اکستر در این‌باره گفت: «درک انزوای اجتماعی بسیار اهمیت دارد و مطالعه بر روی میمونی‌‌های رزوس می‌تواند، سرنخ‌هایی در خصوص رفتارهای انسانی به ما دهد. انزوا تازه‌ترین اپیدمی میان انسان‌ها بوده و تحقیقات نشان می‌‌دهد، ضرر آن برابر با استعمال ۱۵ نخ سیگار در روز است. با توجه به فواید اتحاد اجتماعی، ما باید دلیل تمایل به انزوای اجتماعی در برخی حیوانات را بیابیم.»

محققان اتحاد اجتماعی در این گونه را با زیرنظرگرفتن میزان تمیزکردن و تمیز شدن بدن میمون‌های رزوس توسط یکدیگر مورد بررسی قرار دادند. عوامل موثر در انزوای این گونه شامل موارد همچون سن، جنسیت، وضعیت اجتماعی، اندازه‌ی گروه و مدت زمانی که میمون رزوس در گروه اجتماعی عضو بوده است، می‌شود.

اگرچه هویت مادر حیوان، نقشی در انزوای آن حیوان نداشت، این مسئله نشان می‌دهد رفتار انزوای اجتماعی از مادر حیوان به او منتقل نشده است. دکتر برنت اظهار داشت که یافته‌ها نشان می‌دهند انتخاب طبیعی می‌‌تواند بر انزوای فرد تاثیر بگذارد؛ یعنی ممکن است برخی فواید فرگشتی در این مسئله وجود داشته باشند. تحقیقات فوق، چندان وارد جزئیات این مسئله نشده است، اما یکی از فواید احتمالی انزوا می‌تواند کاهش خطر ابتلا به بیماری و درگیری میان میمون‌ها باشد.

این داده‌ها از ۴۲۹ میمون رزوس بزرگسال در جزیره‌ی تحقیقاتی کایو سانتیاگو در پورتوریکو است. این منطقه در سال جاری توسط طوفان ماریا نابود شد. محققان از جمله دکتر برنت موفق به جمع‌آوری ۷۰،۰۰۰ پوند کمک مردمی برای بازسازی این منطقه و کمک به مردم ساکن در آن شدند.
 
نوشته: لارنت برنت
ترجمه: رضا کاظمی - مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● آیا اسب تک‌شاخ واقعاً وجود داشته است؟● آیا مارها می‌توانند صداها را بشنوند؟● کدام حیوانات میدان مغناطیسی را حس می‌کنند؟● گران‌ترین مایع دنیا چیست؟● رفتار جنسی عجیب زرافه‌ها● کشف عجیب جنسیتی در بین گنجشک‌ها● سگ‌ها چند سال عمر می‌کنند؟● زمان برای کدام حیوانات زودتر می‌گذرد؟جدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟● کشف آنزیمی که هوا را به انرژی تبدیل می‌کند● چگونه از شر مگسک چشم خلاص شویم؟