کمبود خواب می‌تواند باعث اضطراب و استرس شود.

 
مجله علمی ایلیاد - بر اساس بررسی‌های دو نفر از محققان دانشگاه ایالتی نیویورک و دانشگاه بیرمنگام، خوابیدن به مدت کمتر از ۸ ساعت در شب، با آن دسته از افکار منفی که در اضطراب و افسردگی بروز می‌یابند، ارتباط دارد. مقاله‌ی این محققان در مجله‌ی Behavior Therapy and Experimental Psychiatry منتشر شده است.

پروفسور «مِرِردیت کولز» و دکتر «جیکوب نوتا»، به ارزیابی زمان‌بندی و مدت زمان خواب در افرادی که با سطوح متوسط و بالای افکار منفیِ تکراری دست و پنجه نرم می‌کنند، پرداختند. ۵۲ فرد بزرگسال در معرض عکس‌های مختلفی قرار گرفتند که واکنش عاطفی افراد را برمی‌انگیخت. محققان توجه افراد را با حرکت چشمان‌شان مورد بررسی قرار دادند. آنان دریافتند که اختلال خواب منظم با دشواری در دور نگه داشتن ذهن از اطلاعات منفی ارتباط دارد. این یافته نشان می‌دهد که خواب ناکافی در پایداری افکار مزاحم منفی و تداخل با زندگی افراد، نقش دارد.

پروفسور کولز گفت: «ما دریافتیم که افرادِ شرکت‌کننده در این مطالعه، تمایل دارند افکاری را به ذهن خود وارد کنند و افکارِ منفیِ این افراد، کار را برای آن‌ها در رهایی از محرک منفی خیلی دشوار می‌کند. اگرچه سایر افراد شاید بتوانند اطلاعات منفی را دریافت کرده و بدون توجه به آن‌ها به پیش بروند، اما افراد حاضر در مطالعه، توانایی صرف‌نظر کردن از آن اطلاعات را نداشتند.

انتظار می‌رود این افکار منفی افراد را در مقابل انواع مختلفی از اختلال‌های روانی مثل اضطراب و افسردگی آسیب‌پذیر کند. ما در طول زمان دریافتیم که این امر می‌تواند حائز اهمیت باشد؛ این افکار منفی مداوم با اختلال‌های مختلفی از قبیل اضطراب، افسردگی و خیلی دیگر از چیزها ارتباط دارد. بررسی هم‌پوشانی میان اختلال خواب و تاثیر آن بر فرآیندهای اساسی که در کنار گذاشتن آن افکار منفی مزاحم نقش دارند، کار جدیدی به‌حساب می‌آید.»

پروفسور کولز و دکتر نوتا به بررسی بیشتر این کشف پرداخته و نقش مدت‌زمان خواب را در توسعه یا حفظ اختلال‌های روانی مورد ارزیابی قرار می‌دهند. اگر نظریه‌های آنان درست باشد، تحقیقات‌شان این امکان را به روان‌شناسان خواهد داد تا اضطراب و افسردگی را با تغییر چرخه‌های خواب بیماران درمان کنند.
 
نوشته: SciNews
ترجمه: منصور نقی‌لو - مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● چگونه باکتری‌ها به آنتی‌بیوتیک مقاوم می‌شوند؟● غذاها و نوشیدنی‌هایی که الکل دارند و نمی‌دانیم● کرونا خطر بروز بیماری‌های خودایمنی را افزایش می‌دهد● روش تشخیص سریع آلزایمر مهیا شد● دانشمندان درمان جدیدی برای آسیب‌های نخاعی یافتند● کبد چرب بر روی مغز چه تاثیراتی دارد؟● آیا واقعاً مصرف قهوه فشار خون را کاهش می‌دهد؟● حل پازل ۸۰ ساله‌‌ی مرگ کودکانجدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟● کشف آنزیمی که هوا را به انرژی تبدیل می‌کند● چگونه از شر مگسک چشم خلاص شویم؟