هشدار استیون هاوکینگ درباره‌ی نجات بشریت!

 
مجله علمی ایلیاد - فیزیکدان معروف «استیون هاوکینگ» گاه و بی‌گاه هشدارهایی در مورد تهدیدهایی که با آن مواجه هستیم، به ما می‌دهد. این فیزیکدان بریتانیایی رُک و سرراست اعلام کرده که به وجود تمدن‌های بیگانه باور دارد و هشدار داده که نباید تلاش کنیم با آن‌ها ارتباط برقرار کنیم؛ او گفته اگر به فضا نقل مکان نکنیم، محکوم به فنا هستیم.

هاوکینگ حالا در هشداری جدید گفته است که غریزه‌ی پرخاش‌گری انسان‌ها به‌همراه پیشرفت سریع فناوری ممکن است تمام ما را به جنگ هسته‌ای یا بیولوژیکی نابود کند. او در ادامه گفته است که تنها یک «حکومت جهانی» می‌تواند ما را از دچار شدن به این سرنوشت حفظ کند.

هاوکینگ علیرغم انقراض گسترده‌ی گونه‌ها، گرم شدن سیاره‌ی زمین و تهدیدهای هوش‌مصنوعی، همچنان به آینده‌ی بشریت خوش‌بین است. او گفته است که به‌خاطر گذشته‌ی خود، سپاسگزار است و با نوعی امید محتاطانه به آینده می‌نگرد. اما او نگران است که انسان‌ها مهارت کافی را نداشته باشند تا به‌عنوان گونه‌ای زیستی زنده بمانند.

به گفته‌ی هاوکینگ اگر بشریت نجات یابد و آینده را ببیند، آنگاه شاید لازم باشد نوعی حکومت جهانی تشکیل دهد. او می‌گوید «ما باید هر چه سریع‌تر این تهدیدها را شناسایی کنیم و پیش از آنکه از کنترل ما خارج شوند، وارد عمل شویم. این شاید مستلزم ایجاد حکومتی جهانی باشد. این حکومت ممکن است حکومتی استبدادی باشد.»

او اینگونه ادامه می‌دهد: «شاید این حرف‌ها بدبینانه به‌نظر برسد، اما من خوش بین هستم و فکر می‌کنم که بشریت به پا خاسته و با این چالش‌ها مواجه می‌شود. از زمان آغاز تمدن، پرخاش‌گری مفید واقع شده است، چون باعث زنده ماندن شده است. پرخاش‌گری طی تکامل داروینی در ژن‌های ما قرار گرفته است. حالا فناوری با سرعتی پیشرفت می‌کند که این پرخاش‌گری ممکن است تمام ما را با جنگ هسته‌ای و بیولوژیکی نابود کند.»

هاوکینگ در گفتگو با «تایمز» گفته است: «ما باید این غریزه را با منطق و استدلال کنترل کنیم. چالش‌های جدیدی نیز وجود دارند، از جمله مشکلات محیطی؛ او نگران است که هوش‌مصنوعی ممکن است جای انسان را بگیرد. هاوکینگ پیش‌تر هشدار داده بود که ایجاد هوش‌مصنوعی پرقدرت، ممکن است علیرغم مزایایی که دارد، بدترین اتفاقی باشد که تاکنون برای بشریت افتاده است.
 
نوشته: ZeeNewsIndia
ترجمه: مجله‌ی علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● زندگی در ارتفاعات چه تاثیری بر روی سوخت‌وساز بدن دارد؟● چرا انسان طی تکامل به موهای فرفری رسید؟● چرا برخی از مردم از خون می‌ترسند؟● انسان در چه سنی کمترین خواب را دارد؟● کشف اثرات منفی جدید برای سیگارهای الکترونیکی● زنان بوی مردان مجرد را تشخیص می‌دهند● بارداری بر روی مغز ماردان چه تاثیری دارد؟● انسان طی یک میلیون سال آینده چه شکل خواهد بود؟● فرضیه‌ای جدید در مورد مرگ بروس‌لی● داستان افتادن دندان‌ها در انسان‌جدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟