آیا در اروپا موجود فرازمینی یافت می‌شود؟

 
مجله علمی ایلیاد - ناسا درصدد فرستادن فضاپیمایى به قمر یخی مشتری، به‌نام «اروپا» است تا به بررسی احتمال وجود آثاری از حیات در آن بپردازد. به گفته‌ی آژانس فضایی ناسا، عملیات معروف به «Europa Clipper» در دهه‌ی ۲۰۲۰ میلادی، به مرحله‌ی اجرا در خواهد آمد. زمانی که عملیات هنوز در فاز مفهومی به سر می‌بُرد، نام Europa Clipper  را به‌طور غیر رسمی بر آن نهاده بودند؛ اما اکنون ناسا آن نام را به‌طور رسمی برای این عملیات برگزیده است.

قمر اروپا از مدت‌ها پیش به‌عنوان یکی از اولویت‌های اصلی برای کاوش و بررسی در نظر گرفته شده بود، چرا که در زیر پوسته‌ی یخی خود، اقیانوس مایع شوری دارد. هدف غایی از عملیات اروپا، بررسی قابل سکونت بودن و برخورداری قمر اروپا از سه عامل مورد نیاز برای حیات اعم از آب مایع، ترکیبات شیمیایی و منابع انرژی کافی، برای راه‌اندازی شرایط زیستی است.

نام Clipper از کشتی‌های بادبانی باری و تندرو برگرفته شده که در قرن نوزدهم میلادی در اقیانوس‌های زمین به پویش می‌پرداختند. ظرافت و سرعت این کشتی‌ها زبان‌زد خاص و عام گشته بود. این کشتی‌ها به‌طور سریع، چای و سایر کالاها را در اقیانوس اطلس و سراسر جهان جابه‌جا می‌کردند.

فضاپیمای Europa Clipper  می‌تواند با سرعت چشم‌گیری قمر به مدت هر دو هفته یک‌بار، اروپا را در نوردد؛ لذا فرصت‌های بسیاری برای بررسی این قمر پدید می‌آید. این فضاپیما بر آن است تا تصاویر با کیفیتی را از سطح یخی قمر تهیه کند؛ ساختار پوسته‌ی یخی و درونی قمر به همراه ترکیبات آن توسط فضاپیما به بررسی خواهد رسید.

«رابرت پاپالاردو»، دانشمند پروژه‌ی فضاپیما Europa Clippers در آزمایشگاه پيشران جت ناسا در آمریکا بیان کرد: «در طی هر گردش، فضاپیما مدت زمان کوتاهی را در محیط تابشی نزدیک قمر اروپا خواهد گذراند. این فضاپیما با سرعت زیادی حرکت کرده و داده‌های علمی فراوانی را جمع می‌کند. سپس از آنجا خارج می‌شود. این عملیات در دهه‌ی ۲۰۲۰ میلادی به انجام خواهد رسید.
 
نوشته: zeenews.india
ترجمه: مجله‌ی علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● آیا می‌توان بر روی ماه کشاورزی کرد؟ ● آیا بر روی مریخ نیز رعد و برق رخ می‌دهد؟● چند نوع منظومه در کیهان وجود دارد؟● منشاء اَبَرسیاه‌چاله‌های نخستین چه بوده است؟● آیا احتمال انفجار دوباره‌ی جهان وجود دارد؟جدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟● کشف آنزیمی که هوا را به انرژی تبدیل می‌کند● چگونه از شر مگسک چشم خلاص شویم؟● آیا اسب تک‌شاخ واقعاً وجود داشته است؟● چطور هوش هیجانی‌مان را اندازه گیری کنیم؟● منشاء رود نیل کجاست؟