تاثیر زمان وقوع عارضه در مبتلایان به عارضه‌ی ایست قلبی

 
مجله علمی ایلیاد - اخیراً مطالعه‌ای جدید نشان داده است که احتمال زنده ماندن افرادی که در بیمارستان دچار ایست قلبی می‌شوند، بیشتر است. اما اگر همین ایست قلبی، در شب‌هنگام و یا آخر هفته اتفاق بیفتد، به احتمال زیاد منجر به مرگ خواهد شد. علاوه بر این ایست‌های قلبی رخ داده در پاسی از شب، نسبت به روزهای هفته، مرگ و میر بیشتری را به‌همراه داشته‌اند.
 
مطالعات انجام شده در این زمینه نشان داده‌اند که شانس زنده ماندن برای کسانی که در شب و یا تعطیلات دچار ایست قلبی می‌شوند، ۴ درصد کمتر از افرادی است که در روزهای هفته به این مشکل گرفتار می‌گردند. ایست قلبی همانند حمله قلبی نیست. به گفته‌ی انجمن قلب آمریکا «AHA»، حمله‌ی قلبی زمانی اتفاق می‌افتد که جریان خونی که به سوی قلب می‌رود، به دلیل وجود مشکل و مانعی در مسیر گردش خون مسدود شود. اما از سوی دیگر، ایست قلبی هنگامی رخ می‌دهد که نارسایی قلبی و توقف غیرمنتظره‌ای در کارکرد معمولی قلب رخ دهد.
 
این مشکل توسط AHA به‌عنوان مشکلی الکتریکی توصیف می‌شود. یافته‌های تحقیقات جدید، از تجزیه و تحلیل داده‌های سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۴ به‌دست آمده‌اند. این داده‌ها، اطلاعات به‌دست آمده از  بررسی شرایط بیش از ۱۵۱ هزار بزرگسالی هستند که پس از وقوع ایست قلبی در بیمارستان‌های ایالات متحده بستری شدند. در این دوره‌ی زمانی، برای افرادی که در طی روزهای هفته دچار ایست قلبی شده بودند، احتمال کلی زنده ماندن حداقل تا زمان مرخصی از بیمارستان، از ۱۶ درصد به ۲۵ درصد افزایش یافت.
 
هر چند میزان کلی زنده ماندن برای کسانی که در زمانی خارج از ساعات مراقبت، دچار ایست قلبی شده بودند نیز، از ۱۲ به ۲۲ درصد بهبود یافته بود؛ با این حال، محققان اظهار داشتند که این میزان ۳.۸ درصد کمتر از میزان بقای بیمارانی است که در طی روزهای هفته دچار ایست قلبی می‌شوند. بر اساس گزارش نویسندگان این تحقیق، سالانه حدود ۲۰۰ هزار نفر در حالی که در بیمارستان‌های ایالات متحده بستری هستند، دچار ایست قلبی می‌شوند. نزدیک به ۵۰ درصد از ایست‌های قلبی اتفاق افتاده در بیمارستان در طول ساعات خارج از زمان مراقبت رخ می‌دهد. با تعیین علت افزایش شانس زنده ماندن افراد مبتلا به عارضه‌ی ایست قلبی در سال‌های اخیر، ما قادر به شناسایی فرصت‌هایی برای بهبود کیفیت کلی خدمات‌رسانی به این افراد خواهیم بود.
 
محقق اصلی این مطالعه، دکتر «یوچنا اوفوما» که یکی از پزشکان معالج بخش پزشکی مراقبت‌های ویژه بیمارستان گایزینگر است، در گزارش‌های جدید منتشره از دانشکده‌ی قلب و عروق آمریکا گفت: «اگر ما بتوانیم شانس زنده ماندن افرادی را که در طول ساعات خارج از زمان مراقبت، دچار ایست قلبی می‌شوند، بهبود بخشیم، می‌توانیم بسیاری از بیماران را نجات دهیم و این امر بر روی تعداد فراوان افراد مبتلا به این عارضه موثر خواهد بود.
 
نوشته: HealthDay News
ترجمه: سهیلا دوست‌پژوه - مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● چگونه باکتری‌ها به آنتی‌بیوتیک مقاوم می‌شوند؟● غذاها و نوشیدنی‌هایی که الکل دارند و نمی‌دانیم● کرونا خطر بروز بیماری‌های خودایمنی را افزایش می‌دهد● روش تشخیص سریع آلزایمر مهیا شد● دانشمندان درمان جدیدی برای آسیب‌های نخاعی یافتند● کبد چرب بر روی مغز چه تاثیراتی دارد؟● آیا واقعاً مصرف قهوه فشار خون را کاهش می‌دهد؟● حل پازل ۸۰ ساله‌‌ی مرگ کودکانجدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟● کشف آنزیمی که هوا را به انرژی تبدیل می‌کند● چگونه از شر مگسک چشم خلاص شویم؟