چگونه ناسا مریخ را قابل سکونت می‌کند؟

 
مجله علمی ایلیاد - دانشمندان ناسا طرحی را پیشنهاد کردند که طبق آن با ارسال سپر مغناطیسی غول‌پیکری به فضا، می‌توان از جو سیاره‌ی مریخ در مقابل بادهای خورشیدی محافظت کرد که هدف از این طرح، قابل سکونت کردن سیاره‌ی سرخ برای انسان است.
 
در سخنرانی اخیر در کارگاه آموزشی موسوم به چشم‌انداز علم نجوم در سال ۲۰۵۰، دانشمندان ناسا پیشنهاد کردند که با راهاندازی سپر مغناطیسی غول‌پیکری بین خورشید و مریخ، می‌توانند به این سیاره در بازگرداندن جو آن به حالت طبیعی کمک کنند و محیط مناسبی را برای ساکن شدن انسان در این سیاره فراهم کنند.
 
به نقل از «جیم گرین»، مدیر بخش علوم سیارهای ناسا، با ایجاد مگنتوسفیر مصنوعی بین خورشید و مریخ می‌توان با قرار دادن سیاره‌ی سرخ در دُم پهناور مغناطیسی که در دنباله‌ی بخش محافظتی این سپر تعبیه شده، به شکلی مصنوعی از آن حفاظت کرد.
 
محققان درمقاله‌ای مشترک توضیح دادند که در این طرح، با حذف بسیاری از فرآیند‌های فرسایشی که در نتیجه‌ی برخورد بادهای خورشیدی با لایه‌ی یونوسفر و سطح فوقانی جو سیاره ایجاد می‌شوند، می‌توان باعث شکل‌گیری مجدد جو مریخ، تحت فشار و دما در طول زمان شد. دانشمندان بر این باور هستند که سیاره‌ی سرخ زمانی دارای جو غلیظ لازم برای حفظ آب مایع و آب و هوایی  گرم‌تر و قابل سکونت بوده است. فروپاشی میدان مغناطیسی محافظتی بیلیون‌ها سال پیش، منجر به ایجاد سیاره‌ی مریخ به شکلی که اکنون قابل رویت است شده؛ سرد و خشک.
 
شبکه‌ی ScienceAlert گزارش کرد که سازمان فضایی ایالات متحده، بر این عقیده است که پرتاب سپر مغناطیسی قدرتمند به فضا، به‌عنوان جایگزینی برای مگنتوسفر از دست رفته مریخ، نتیجه‌بخش خواهد بود. مریخ در حال حاضر بدون داشتن میدان مغناطیسی سراسری، دنیایی بیابانی و سرد به نظر دارد.
 
 دمای سرد و جو نازک مانع از ماندگا‌ری آب مایع در سطح این سیاره به‌مدت طولانی می‌شود. اما این وضعیت ممکن است همیشگی نباشد. با این حال، محققان معتقدند که سپر مغناطیسی می‌تواند به مریخ در به‌دست آوردن مجدد سکونت زمین‌مانندِ از دست رفته‌ی خود، طی دو نسل بعد، کمک کند. اگر این پیشنهاد قابل اجرا باشد،  نمی‌توان گفت که این امر چه تاثیر شگرفی درقابل سکونت کردن سیاره‌ی مریخ در آینده خواهد داشت.
 
نوشته: ZeeNewsIndia
ترجمه: مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● آیا می‌توان بر روی ماه کشاورزی کرد؟ ● آیا بر روی مریخ نیز رعد و برق رخ می‌دهد؟● چند نوع منظومه در کیهان وجود دارد؟● منشاء اَبَرسیاه‌چاله‌های نخستین چه بوده است؟● آیا احتمال انفجار دوباره‌ی جهان وجود دارد؟جدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟● کشف آنزیمی که هوا را به انرژی تبدیل می‌کند● چگونه از شر مگسک چشم خلاص شویم؟● آیا اسب تک‌شاخ واقعاً وجود داشته است؟● چطور هوش هیجانی‌مان را اندازه گیری کنیم؟● منشاء رود نیل کجاست؟