نوشیدن قهوه می‌تواند در کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های کبدی موثر باشد.

 
مجله علمی ایلیاد - خبر خوش برای عاشقان قهوه اینکه، نوشیدن بیش از سه فنجان قهوه در روز می‌تواند در کاهش احتمال ابتلا به بیماری‌های مزمن و خطرناک کبدی موثر باشد. محققان می‌گویند مطالعه‌ای که به مدت ۲۶ سال بیش از ۱۴،۰۰۰ فرد آمریکایی را مورد بررسی قرار داد، اثبات کننده‌ی رابطه‌ی علت و معلولی نبوده است؛ هرچند شرکت کنندگانی که عادت داشتند بیش از سه فنجان قهوه در روز بنوشند به میزان ۲۱ درصد کمتر به علت بیماری کبدی در بیمارستان بستری شدند.

دکتر «ماریانا لازو» از دانشگاه سلامت عمومی بلومبرگ واقع در بالتیمور، می‌گوید: «افرادی که قهوه می‌نوشند، در معرض خطر کمتری در ابتلا به بیماری‌های کبدی هستند. نتایج تحقیق ما نشان می‌دهد میزان کم و متوسط قهوه برای کبد مضر نیست.»

داده‌های تحقیق فوق، برگرفته از مطالعه‌ای در سطح ملی در خصوص بیماری‌های قلبی است. در این مطالعه پرسش‌نامه‌هایی درخصوص تغذیه در میان شرکت‌کنندگان توزیع شد که سوالی در مورد مصرف قهوه نیز در میان این سوالات وجود داشت. تغذیه و سلامت این شرکت‌کنندگان به مدت ۲۶ سال بررسی و ثبت شد.

محققان حتی با در نظر گرفتن دیگر عوامل تاثیرگذار نظیر رقابت و درآمد به غیر از موارد مربوط به سلامت و رژیم فردی، میان داشتن کبدی سالم‌تر و نوشیدن قهوه ارتباطی را کشف کردند. یکی از متخصصان کبد اظهار داشته است که نتایج تحقیق، نتایج شگفت‌آوری نیست.

دکتر «دیوید برنشتین» می‌گوید: «این مساله که نوشیدن قهوه برای کبد مفید است، نقطه نظر نوینی نیست. پیش‌تر چندین مطالعه گسترده صورت گرفته است که بیش از ۴۳۰،۰۰۰ نفر را مورد بررسی قرار داده‌اند. نتایج تحقیقات فوق نشان داده است میان نوشیدن قهوه و کاهش احتمال بروز سیروزهای کبدی، ارتباط معناداری وجود دارد.» به ویژه در خصوص افرادی که سوء مصرف الکل دارند.

دکتر برنشتین که مسئول بخش هپاتولوژی مرکز بیماری‌های کبد ساندرا آتلاس باس، در واحد سلامت نورث ول واقع در مانهتن نیویورک است، می‌گوید: «نتایج این مطالعه تاییدی است بر شواهد موجود است که حاکی از ارتباط میان مصرف قهوه و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های پیشرفته‌ی کبدی هستند.»
یافته‌های تحقیق فوق در نشست سالانه انجمن تغذیه‌ی آمریکا که در بوستون برگزار شد، ارائه شد.
 
نوشته: ای.جی ماندل
ترجمه: مریم رفیعی - مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● چگونه باکتری‌ها به آنتی‌بیوتیک مقاوم می‌شوند؟● غذاها و نوشیدنی‌هایی که الکل دارند و نمی‌دانیم● کرونا خطر بروز بیماری‌های خودایمنی را افزایش می‌دهد● روش تشخیص سریع آلزایمر مهیا شد● دانشمندان درمان جدیدی برای آسیب‌های نخاعی یافتند● کبد چرب بر روی مغز چه تاثیراتی دارد؟● آیا واقعاً مصرف قهوه فشار خون را کاهش می‌دهد؟● حل پازل ۸۰ ساله‌‌ی مرگ کودکانجدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟● کشف آنزیمی که هوا را به انرژی تبدیل می‌کند● چگونه از شر مگسک چشم خلاص شویم؟