مرداد ماه ۱۳۹۷ چهارمین ماه گرم ثبت شده‌ی زمین بود.

 
مجله علمی ایلیاد - بر اساس اعلام سازمان ملی اقیانوسی و جوی، از زمانی که ثبت داده‌های هواشناسی در سال ۱۸۸۰ میلادی آغاز شد، ماه مرداد (جولای) به عنوان چهارمین ماه گرم در زمین گزارش شده است. بنا به گفته‌ی این سازمان، دمای میانگین جهانی برابر با ۶۱.۷۵ درجه‌ی فارنهایت بود، یعنی ۱.۳۵ درجه بیشتر از میانگین قرن بیستم.

همچنین جولای ۲۰۱۸ به عنوان چهل و دومین جولایِ پیاپی و ۴۰۳مین ماه پیاپی با دمای بالاتر از میانگین جهانی شناخته شده است. گرم‌ترین ماه جولای به سال ۲۰۱۶ مربوط می‌شود که دمای میانگین جهانی به ۶۲.۰۱ درجه رسید.

سازمان ملی اقیانوسی و جوی اعلام کرد که پوشش یخی دریای قطب شمال در ماه جولای ۲۰۱۸ کوچک‌تر از حد عادی بود، یعنی ۱۳.۲ درصد کمتر از میانگین سال ۱۹۸۱ تا ۲۰۱۰. ماه گرمی که امسال پشت سر گذاشتیم، تا حدودی به دلیل رکورد گرما در کشورهای نزدیک اقیانوس قطب شمال، اسکاندیناوی، شمال غرب آفریقا، جنوب آسیا و جنوب غرب آمریکا بُروز داد.

بر اساس مقاله‌ای که اخیراً در مجله‌ی Nature Communications منتشر شد، الگوهای آب و هوایی تابستان در حال تغییر هستند. یعنی احتمال تبدیل دوره‌ای از روزهای گرم به موج گرما وجود دارد. در چنین شرایطی، احتمال می‌رود بارش‌های سیل‌آسا به وقوع پیوسته و برخی از مناطق را با رویدادهای سیل همراه سازد.
 
نوشته: دنیل هاینس
ترجمه: منصور نقی‌لو - مجله علمی ایلیاد
مجله ایلیاد رادر اینستاگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر تلگرام دنبال کنید...مجله ایلیاد رادر آپارات دنبال کنید...مطالب مشابه● ورود اورانیوم به خاک چه ارتباطی با کودهای کشاورزی دارد؟● منشاء رود نیل کجاست؟● دانشمندان درونی‌ترین هسته‌ی زمین را کشف کردند● آیا کاهش جدی گازهای گلخانه‌ای در دنیا امکان‌پذیر است؟● چرا زلزله‌ی ترکیه و سوریه تا این حد تلفات داد؟● کدام منبع انرژی باعث تکامل حیات شده است؟● نادرترین ماده‌ی معدنی روی زمین چیست؟● هسته‌ی داخلی زمین جهت چرخش خود را تغییر داده است● در ۱۰۰ سال آینده رنگین‌کمان‌های بیشتری خواهیم دید● اَبرها چقدر وزن دارند؟جدیدترین مطالب● آمار سرقت پس از قانون کاهش مجازات ● چطور لکه‌های مداد را از روی دیوار پاک کنیم؟● غلبه بر یکی از محدودیت‌های قانون اول ترمودینامیک● باکتری‌ها چگونه به مغز حمله می‌کنند؟● دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیک‌تر شده‌اند● چطور ویتامین B12 مورد نیاز بدن‌مان را تامین کنیم؟● آیا گیاهان هم صدا دارند؟● چطور در خانه توت فرنگی بکاریم؟● شواهد جدید برای مدل استاندارد کیهان‌شناسی● چطور جلوی استفراغ شیرخوار را بگیریم؟● سیاره‌ی ناهید فعالیت‌های آتشفشانی دارد● چطور برای یک سفر کمپینگ آماده شویم؟● قدیمی‌ترین نشانه‌های برخورد شهاب‌سنگ‌ها با زمین● تصویری فوق‌العاده از یک برج پلاسمایی بر روی سطح خورشید● چگونه با عدم تعادل شیمیایی در مغز برخورد کنیم؟● کشف درخشان و داغِ جیمز وب● پنج فایده‌ی دارچین برای سلامتی● کدام حیوان بلندترین گردن را در قلمرو حیوانات داشته است؟● چطور رادیاتور خودرو را تخلیه و تعویض کنیم؟● کشف آنزیمی که هوا را به انرژی تبدیل می‌کند