درباره ویزا

 

درباره ویزا

 

ویزای دانشجویی نیوزیلند برای دانشجویان خارجی تنها به دوره های تحصیلی تمام وقت تعلق می گیرد.

 

مدت زمان ویزا

مدت زمان ویزای دانشجویی حداکثر تا 4 سال است. در صورتی که بورسیه نیستید، باید شهریه دانشگاه را بپردازید و این تعیین کننده طول دوره ویزا است. اگر شهریه 1 سال را بپردازید، مدت زمان ویزای شما تا 31 مارچ سال بعد از آن خواهد بود. اگر طول دوره تحصیل شما بیشتر است، باید ویزا را با پرداخت شهریه تمدید کنید.

و یا،

در صورتی که موسسه آموزشی شما در میان یکی از موسسات این لیست هست، می توانید ویزا را برابر طول دوره تحصیل داشته باشید نه تنها سال اول که شهریه آن را پرداخت کرده اید.

 

گاردین یا ویزای قیم

اگر دانش آموز سال های اول تا هشتم هستید و یا به عبارتی کمتر از 13 سال دارید، باید قیم نیز داشته باشید. اگر:

  • مدرسه شما در میان مدارس این لیست هست و یا
  • دانش آموز سال های 9 تا 13 هستید و یا به عبارتی 14 تا 17 ساله هستید بایستی  قیم داشته باشید.

تحصیل پاره وقت

در کل شما برای دریافت ویزای دانشجویی باید دانشجوی تمام وقت باشید. اما در شرایطی می توانید پاره وقت باشید اگر:

  • اگر رشته تحصیلی شما حداقل 3 سال باشد و تجربه کاری عملی به صورت نیمه وقت در روز، جزئی از لزومات رشته تحصیلی شما باشد،
  • برای یک ویزای تحصیلی حداکثر 9 ماهه به نیوزیلند آمده اید، رشته تحصیلی به دانشجویان خارجی ارائه می شود و شما شهریه کامل دوره را پرداخته اید
  • ترم آخر دوره تحصیلی خود در نیوزیلند هستید، در صورتی که رشته شما امتیاز لازم برای اقامت در نیوزیلند را دارد.

 

کار در حین تحصیل

اگر دانشجوی تمام وقت هستید می توانید پاره وقت کار کنید.

  • در طول هفته می توانید 20 ساعت کار نیمه وقت داشته باشید
  • در ایام کریسمس و یا تعطیلات رسمی می توانید تمام وقت کار کنید

نکته: اجازه ندارید که کار شخصی خود را راه بیندازید. اجازه کار تنها به مشاغل دانشجویی داده خواهد شد.

       اگر بعد از اتمام تحصیل قصد کار در نیوزیلند را دارید باید جهت ویزای کار اقدام کنید.

 

افرادی که با داشتن ویزای کاری یا ویزای توریستی به  تحصیل می پردازند

تمام دارندگان ویزاهای موقت می توانند تا حداکثر 3 ماه به تحصیل بپردازند و یا به عبارتی 3 ماه از 12 ماه. اگر می خواهید بیشتر از 3 ماه تحصیل کنید با جهت ویزای دانشجویی اقدام کنید.

 

همراهان ویزای دانشجویی

اگر می خواهید همسر و فرزندان خود را در دوران تحصیل با خود همراه کنید، باید برای آنها "ویزای ویزیتور" تهیه کنید و اگر آنها نیز همراه با شما تحصیل می کنند باید ویزای تحصیلی داشته باشند.

 

بیمه دانشجویی

برای تحصیل به نیوزیلند حتما باید بیمه دانشجویی داشته باشید. این بیمه شامل بیمه درمانی و بیمه سفر است.

 

رشته های آموزش از راه دور

در صورتی که رشته تحصیلی شما به صورت آنلاین است برای انجام برخی امتحانات باید به نیوزیلند بیایید. در این صورت می توانید تا 3 ماه در نیوزیلند باشید. اگر بیش از 3 ماه آنجا می مانید باید برای ویزای دانشجویی تمام وقت اقدام کنید.

 

در شرایطی که ویزای دانشجویی اهدا نمی شود

مسئولین پرونده شما در سفارت می توانند به دلایل مشخصی ویزای دانشجو را اهدا نکنند. به عنوان مثال:

  • شما واجد شرایط نیستید
  • زمانی که برای ویزای دانشجویی اقدام می کنید به صورتی غیر قانونی در نیوزیلند اقامت دارید
  • در آزمایشات پزشکی یا پلیس چک شما مشکل وجود دارد
  • این امکان وجود داشته باشد که شما در نیوزیلند اقداماتی غیر قانونی انجام دهید یا قانون را زیر پا بگذارید

در نهایت در صورتی که یکی از موراد بالا شامل حال شما شود ممکن است به شما ویزای محدود داده شود.

 

در چه شرایطی دیپورت می شوید

اگر به دلایلی شرایط ویزای دانشجویی خود را زیر پا بگذارید دیپورت می شوید. این دلایل شامل:

  • سر کلاس های خود حاضر نمی شوید
  • زمانی غیر از زمان های مجاز کار می کنید
  • بدون اطلاع ما رشته خود را تغییر داده اید. شما می توانید رشته خود را در اینجا تغییر دهید اما قبل از هر چیز باید با ما تماس بگیرید و ما مجوز تغییر رشته را صادر کرده باشیم
  • شما باید قیم داشته باشید اما قیم شما را ترک می کند. در این صورت قیم شما نیز ریپورت می شود
  • مدت زمان بورسیه شما به پایان می رسد.