ویزای ۱۸۹

EN
خط ویژه: ۸۳۸۷۰

ویزای ۱۸۹

189
ویزای ۱۸۹ استرالیا
برای اکثر متقاضیان مهاجرت به استرالیا ، این نوع ویزا، مطلوبترین نوع ویزا برای اخذ اقامت استرالیا میباشد چرا که ویزای ۱۸۹، ویزایی دائم است و علاوه بر این، برای اخذ این ویزا،‌ نیازی به اسپانسرشیپ نیست و صرفا کسب امتیاز لازم در رشته مورد نظر، برای دریافت ویزای استرالیا کافی خواهد بود.
ویزای ۱۸۹ مختص افرادی است که مشاغلشان در لیست اول مشاغل استرالیا یا همان MTLSSL موجود است. برای مشاهده لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا لطفا به لینک زیر مراجعه فرمایید. توجه داشته باشید که متقاضیان ویزای ۱۸۹، فقط امکان استفاده از رشته های MLTSSL در این لیست را دارند. اطلاعات بیشتر
دریافت ویزای ۱۸۹ برای اکثر رشته ها نیاز به کسب ۶۵ امتیاز دارد و البته برای اقدام برای بعضی از رشته های MLTSSL ، نیاز به کسب امتیازی بیشتر از ۶۵ خواهد بود.
فهرست مشاغل ۲۰۱۸
فهرست مشاغلی که به امتیاز بیشتر از ۶۵ احتیاج دارند، به صورت ماهیانه منتشر میشود. آخرین اطلاعات درباره این مشاغل که توسط اداره مهاجرت استرالیا منتشر شده است
لیست مشاغل مورد نیاز
مزایای ویزای ۱۸۹
اخذ اقامت دایم استرالیا
فرزندان افراد دارای ویزای ۱۸۹ که در استرالیا متولد میشوند، به طور خودکار شهروند استرالیا محسوب میشوند.
امکان استفاده از بیمه درمانی استرالیا
شرط اصلی اقدام برای ویزای ۱۸۹، کسب امتیاز لازم (حداقل ۶۵ امتیاز) برای رشته کاری متقاضی در لیست MLTSSL است.
 
نحوه امتیاز بندی بر طبق پیشنهاد وزیر مهاجرت استرالیا به شکل زیرمی باشد :
شرایط سنی امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا
18 تا 24 سال 25 امتیاز
25 تا 32 سال 30 امتیاز
33 تا 39 سال 25 امتیاز
40 تا 44 سال 15 امتیاز
45 تا 49 سال 0 امتیاز

تسلط بر زبان انگلیسی
آیلتس شش 0 امتیاز
آیلتس هفت 10 امتیاز
آیلتس هشت 20 امتیاز
نکته : آیلتس در چهار مهارت (speaking/writing/reading/listening) باید نمره ی 6 یا 7 یا 8 ارائه کرد.
سوابق مرتبط کاری در کشور استرالیا
یک سال 5 امتیاز
سه سال 10 امتیاز
پنج سال 15 امتیاز
سوابق مرتبط کاری با مدرک تحصیلی
سه سال 5 امتیاز
پنج سال 10 امتیاز
هشت سال 15 امتیاز

مدرک تحصیلی
دیپلم و فوق دیپلم (مختص گروه کامپیوتر) 10 امتیاز
کارشناسی و کارشناسی ارشد 15 امتیاز
دکتری 20 امتیاز
نکته : مدرک کارشناسی (لیسانس) در صورتی 15 امتیاز می گیرد که معادل مدرک لیسانس استرالیا باشد و به هر مدرک لیسانسی 15 امتیاز تعلق نمی گیرد و گاهی امتیاز مدرک لیسانس 10 حساب می شود.
سایر موارد موثر در امتیاز بندی جهت اخذ ویزای استرالیا
تحصیل در استرالیا حداقل 2 سال : 5 امتیاز
مهارتهای همسر : 5 امتیاز
گذراندن یک سال دوره های تخصصی در کشور استرالیا : 5 امتیاز

لازم به ذکر است که همسر شما تنها در شرایطی 5 امتیاز به شما می دهد که
در ویزای شما به عنوان همسرتان معرفی گردد.
شهروند استرالیایی نباشد.
کمتر از 50 سال سن داشته باشد.
مدرک آیلتس 6 در هر 4 مهارت داشته باشد.
شغل وی در میان مشاغل مورد نیاز استرالیا در همان لیستی باشدکه شغل شما قراردارد و ارزشیابی مدرک خود را اخذ کند.
در شغل مربوطه ی خود یک سال از 2 سال اخیر را کار کرده باشد.
 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل نمایید

آخرین بروز رسانی: ۱۱ آذر ۱۳۹۷
ویراستار: مدیر  
مشاوره رایگان اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی از دانشگاه های استرالیا،آمریکا،کانادا،انگلستان ، نیوزیلند و مالزی
در صورتی که مایلید شرایط شما جهت ادامه تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور، توسط مشاورین باتجربه و متخصص موسسه «ایلیاد بین‌الملل» ارزشیابی گردد، فرم مشاوره زیر را تکمیل نمایید. پس از دریافت اطلاعات، حداکثر طی دو روز کاری با شما تماس خواهیم گرفت. قابل توجه است که موسسه ایلیاد بین‌الملل دارای مجوز اعزام دانشجو از وزارت علوم ایران می‌باشند.