مدارک لازم برای صدور ویزای تحصیلی کشور کانادا
EN
خط ویژه: ۸۳۸۷۰

مدارک لازم برای صدور ویزای تحصیلی کشور کانادا

مدارک لازم برای صدور ویزای تحصیلی

 

 

  •          اصل و کپی برابر اصل صفحات پاسپورت متقاضی و همراهان ( پاسپورت باید معتبر باشد)
  •          ترجمه رسمی شناسنامه
  •          ترجمه  رسمی مدارک تحصیلی و ریزنمرات
  •          ترجمه رسمی سند ازدواج
  •          ترجمه رسمی کارت پایان خدمت
  •          رزومه شغلی و تحصیلی متقاضی و همراهان
  •         Research Proposal متقاضیان مقطع کارشناسی ارشد تحقیقاتی و دکترا
  •          مدارک آزمون های مربوطه از قبیل IELTS  و  TOEFL
  •          اصل پذیرش تحصیلی که توسط موسسه دریافت میگردد
  •         تکمیل فرم های ویزای دانشجویی   Study Permit
  •          ترجمه رسمی گواهی شغلی متقاضی و همراهان
  •          مدارک دال بر توانایی مالی برای هزینه های زندگی و تحصیل در کانادا
  •          گواهی صورت حساب بانکی چهار ماه گذشته
  •          ترجمه رسمی مدارک مالی ( گواهی صورت حساب بانکی، تعهد نامه مالی )
  •          دو قطعه عکس پاسپورتی متقاضی و همراهان، پشت عکس نام و تاریخ تولد شخص درج شده باشد.
  •          اصل و ترجمه گواهی عدم سوء پیشینه
  •          هزینه بررسی پرونده توسط سفارت

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل نمایید

آخرین بروز رسانی: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷
ویراستار: مدیر  
مشاوره رایگان اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی از دانشگاه های استرالیا،آمریکا،کانادا،انگلستان ، نیوزیلند و مالزی
در صورتی که مایلید شرایط شما جهت ادامه تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور، توسط مشاورین باتجربه و متخصص موسسه «ایلیاد بین‌الملل» ارزشیابی گردد، فرم مشاوره زیر را تکمیل نمایید. پس از دریافت اطلاعات، حداکثر طی دو روز کاری با شما تماس خواهیم گرفت. قابل توجه است که موسسه ایلیاد بین‌الملل دارای مجوز اعزام دانشجو از وزارت علوم ایران می‌باشند.