مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی استرالیا
EN
خط ویژه: ۸۳۸۷۰

مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی استرالیا

مدارک لازم برای ویزای دانشجویی استرالیا
مدارک لازم برای ویزای دانشجویی استرالیا

مدارک لازم برای روادید دانشجویی استرالیا

 

برای صدور ویزای تحصیلی ارائه مدارک مختلفی جهت تشکیل پرونده در سفارت کشور استرالیا ضروری می باشد. این مدارک بسته به پرونده تحصیلی متقاضی، مقطع تحصیلی، شرایط مالی و ... متغیر می باشد. مدارک لازم جهت تشکیل پرونده ویزای تحصیلی به شرح زیر است:

  • اصل و کپی گذرنامه متقاضی و همراهان
  • کپی روادید مأخوذه متقاضی
  • ترجمه رسمی شناسنامه متقاضی و همراهان
  • ترجمه رسمی سند ازدواج (در صورت تأهل)
  • اصل و ترجمه رسمی مدرک تحصیلی و ریز نمرات متقاضی و همراهان
  • شرح سوابق تحصیلی و کاری (رزومه) متقاضی و همراهان
  • اصل و کپی مدرک بین المللی زبان انگلیسی برای مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا (ارائه این مدرک برای دوره های دبیرستان الزامی نیست.)
  • مدارک مالی (محاسبه دقیق میزان توان مالی مورد نیاز متقاضیان مختلف متفاوت می باشد. در این مورد با مؤسسه تماس حاصل نمایید.)
  • ترجمه رسمی شناسنامه ضامن مالی
  • ترجمه رسمی تعهدنامه محضری ضامن مالی
  • نامه گردش حساب ۳ یا ۴ ماه اخیر متقاضی و یا ضامن مالی (حساب مورد نظر می بایست مربوط به یکی از بانک های رسمی و مورد تأیید بانک مرکزی باشد. مؤسسات مالی و اعتباری، تعاونی ها و ... که فاقد عنوان «بانک» هستند، برای ارائه ضمانت مالی قابل قبول نخواهند بود.)
  • مدارک مستند در مورد منبع درآمد
  • اصل ترجمه گواهی عدم سوءپیشینه
  •  اصل فرم های تکمیل شده روادید
  • اصل پذیرش تحصیلی متقاضی
  • عکس پاسپورتی متقاضی و همراهان (۲ عدد)
  • رسید پرداخت هزینه بررسی پرونده در وجه دولت استرالیا
  • ارائه مدارک و مستندات دیگر (در صورت لزوم)

لازم به ذکر است که دریافت روادید استرالیا از زمان تشکیل پرونده، ۴ تا ۱۲ هفته به طول می انجامد. در مواردی نیز، دریافت روادید به دلیل بررسی های امنیتی دولت استرالیا نیاز به زمان بیشتری خواهد داشت.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل نمایید

آخرین بروز رسانی: ۱۶ دی ۱۳۹۷
ویراستار: آقای علی عمانی  
مشاوره رایگان اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی از دانشگاه های استرالیا،آمریکا،کانادا،انگلستان ، نیوزیلند و مالزی
در صورتی که مایلید شرایط شما جهت ادامه تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور، توسط مشاورین باتجربه و متخصص موسسه «ایلیاد بین‌الملل» ارزشیابی گردد، فرم مشاوره زیر را تکمیل نمایید. پس از دریافت اطلاعات، حداکثر طی دو روز کاری با شما تماس خواهیم گرفت. قابل توجه است که موسسه ایلیاد بین‌الملل دارای مجوز اعزام دانشجو از وزارت علوم ایران می‌باشند.