مدارک مورد نیاز برای توریسم ویا دیدار اقوام

EN
خط ویژه: ۸۳۸۷۰

مدارک مورد نیاز برای توریسم ویا دیدار اقوام

مدارک مورد نیاز برای توریسم ویا دیدار اقوام

 
ویزای توریستی (ویزای 600) به متقاضیان اجازه می‌دهد تا برای تفریح، تعطیلات ویا دیدار از اقوام درجه یک به استرالیا سفر نماید.
  • هزینه سفارت
  • فرم تکمیل شده ضمیمه یک برگی
  • اصل گذرنامه (با اعتبارحداقل شش ماه از تاریخ قصد ورود به استرالیا) به همراه کپی از صفحه مشخصات و تمامی ویزاهای قبلی کشورهای مختلف (به انضمام گذرنامه های قبلی) برای همه متقاضیان
  • یک قطعه عکس رنگی سایز پاسپورتی
  • ترجمه شناسنامه
  • نامه دعوت به انضمام کپی تابعیت ویا آخرین وضعیت اقامتی شخص دعوت کننده
  • آدرس کامل و تلفن تمامی اقوام و آشنایان ساکن در استرالیا
  • مدارک دال بر توانایی مالی برای مدت سفر (به مانند ریز صورت حساب بانکی سه تا شش ماه اخیر)
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • در صورت شاغل بودن گواهی شغلی با ذکر مدت اشتغال میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی از کارفرما (در صورت خویش فرما بودن لطفا از جواز کسب/آگهی تاسیس و تمهیدات مربوطه در زمان سفر به استرالیا را تسلیم نمایید.)
  • اسناد ملکی و اجاره نامه
  • قراردادشغلی وآخرین فیش حقوقی
  • گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان/محصلین
  • ترجمه سند ازدواج
کارت پایان خدمت یا معافیت از خدمت واصل ترجمه
 
نکته مهم: خواهشمند است اصل مدارک فوق را به همراه داشته باشید.
 
نکات لازم در بررسی درخواست ویزا:
به منظور تسهیل درخواست ویزای خود لطفا از کامل بودن فرم ها، مدارک و اطلاعات مورد نیاز اطمینان حاصل فرمایید. زمان بررسی ویزا متغیر است ولی عموما یک ماه پس از دریافت درخواست توسط سفارت تصمیم گیری و ابلاغ می‌گردد.از پاسخگویی به سوالات وضعیت پرونده قبل از سپری شدن زمان فوق معذوریم.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل نمایید

آخرین بروز رسانی: ۱۹ تير ۱۳۹۷
ویراستار: خانم نسرین جولایی