تغییرات در سیاست های عمومی مهاجرت نیروی متخصص در استرالیای جنوبی
EN
خط ویژه: ۸۳۸۷۰

تغییرات در سیاست های عمومی مهاجرت نیروی متخصص در استرالیای جنوبی

South Australia

اداره مهاجرت استرالیای جنوبی تغییراتی را در سیاست های خود اعلام می کند که همگی با تحصیل در موسساتی بخصوص در استرالیا دربردارنده فرصت های بهتر کاندید شدن مهاجرت نیروهای متخصص می باشد.
  • پاداش برای دانشجویان بین المللی که مدتهاست ساکن استرالیای جنوبی هستند.
  • توسعه فارغ التحصیلان با کارایی بالا برای دانش آموختگان استرالیای جنوبی.
  • حذف حداقل شرایط مورد نیاز پذیرش برای دوره کارشناسی تحت پوشش بخش مهاجرت زنجیره ای.
 

پاداش برای دانشجویان بین المللی که مدتهاست ساکن استرالیای جنوبی هستند

اداره مهاجرت استرالیای جنوبی مسیری که دانشجویان برای رسیدن به اهداف شغلی و اقامت دائم طی می کنند را به رسمیت می شناسدو  مایل است آن دسته از دانشجویان سابق و حال حاضر که برای مدتی طولانی در استرالیای جنوبی (نه مناطق دیگر) باقی مانده و همکاری داشته اندو تعهد مداوم خود به دولت را نشان داده اند،  به رسمیت بشناسد.
از 28 فوریه 2019، اداره مهاجرت استرالیای جنوبی ویزای موقت 489 را به متقاضیان زیر ارائه می دهد:
  • دانشجویان کنونی یا سابقی که از مارس 2012 یا زودتر بصورت پیوسته در استرالیای جنوبی اقامت داشته و دارند.
  • دانشجویانی که حداقل سه ماه گذشته در استرالیای جنوبی در هر جایگاهی مشغول به کار هستند (حتی غیر تخصصی و بمدت حداقل40 ساعت در دو هفته)
  • دانشجویان در حال تحصیل یک دوره حداقل یکساله
 
جزئیات بیشتر:
  • این سیاست بعنوان یک طرح اولیه ارائه شده.امکان تغییر یافتن شرایط  کاندید شدن توسط اداره مهاجرت استرالیای جنوبی وجود دارد. همچنین  شرایط کشوری نیز متغیر می باشد.
  • متقاضی می بایست شواهد و مدارک مورد نیاز برای اثبات اقامت پیوسته خود از مارس 2012 در استرالیای جنوبی را ارائه دهد. شامل: تاییدیه ثبت نام دوره های محتلف گذرانده شده، انواع ویزاهای اخذ شده و مدارک مربوط به اقامت در زمان های مختلف.
  • متقاضیانی که برای کار،تحصیل یا هر دلیل دیگری از مارس 2012 در مناطق دیگری از استرالیا اقامت داشته اند واجد شرایط نمی باشند. بدین منظور استعلام صورت خواهد گرفت.
  • در صورتی که شواهد لازم برای اثبات ارتباط مستمر با استرالیای جنوبی ارائه شود، سفرهای کوتاه مدت باعث غیرمعتبر شدن اقامت پیوسته استرالیای جنوبی نخواهد شد.( بعنوان مثال ارائه مدارک ثبت نام دوره های پیوسته  و یا ویزاهای مربوطه)
  • دانش آموخته سابق بین المللی در استرالیای جنوبی، باید یک دوره ثبت شده CRICOS با حداقل طوره دوره 46 هفته را گذرانده باشد.
  • در صورتی که متقاضی در حال حاضر محصل باشد، این دوره باید ثبت CRICOS و حداقل طول دوره 46 هفته باشد.
  • متقاضی باید واجد  همه شرایط لازم کاندید شدن و قوانین وزارت کشور باشد. به ازای هر درخواست کاندیداتوری، یک مدرک  معتبر مهارتی و نتایج آزمون زبان انگلیسی باید ارائه شود. د رنهایت حداقل شرایط مناسب زبان انگلیسی مشخص شده در وزارت کشور مورد نیاز می باشد.(مگر آن که با توجه به اهداف سطوح بالاتری مورد نیاز باشد –
 

توسعه فارغ التحصیلان با کارایی بالا برای دانش آموختگان استرالیای جنوبی

دانشجویانی که مدارج بالایی در ارزیابی مهارت ها بدست آورند، می توانند بدون در نظر گرفتن تجربه شغلی توسط اداره مهاجرت استرالیای جنوبی کاندید شوند.
این صرف نظرکردن از تجربه شغلی برای فارغ التحصیلان دوره کارشناسی از استرالیای جنوبی، یا کارشناسی ارشد بعد از کارشناسی، در صورتی می باشد که حداقل میانگین نمره 6.0 (GPA)کسب شده باشد. این نمره برای کسانی که متقاضی اخذ ویزای دائمی 190 هستند باقی خواهد ماند.
دانشجویانی که علیرغم مطالعه خوب، موفق به کسب میانگین نمره 6.0 (GPA) نمی شوند، در صورت کسب میانگین نمره 5.20 تا 5.99(GPA)،توسط اداره مهاجرت استرالیای جنوبی کاندید اخذ ویزای موقت می باشند (زیرمجموعه 489). این ویزا اجازه اقامت طولانی تری را نسبت به بقیه ویزاهای موقت به دانشجو می دهد تا زمان بیشتری برای یافتن شغل مناسب داشته باشند.
این برنامه توسعه  مربوط به آن دسته ازدانش آموزانی است که دوره های آموزشی راکامل میکنند و پس ازپایان دوره،امکان ارزیابی مهارت شغلی امکانپذیرباشد، مانند مدارک مهندسی، حسابداری و کسب و کار. برخی دوره ها مخصوصا آنهایی که توسط VETASSESS مشخص شده اند،قبل از ارائه مدرک ارزیابی مهارت شغلی نیاز به حداقل 12 ماه سابقه کار حرفه ای دارند.
متقاضی بهمنظور استفاده از این چشم پوشی از تجربه شغلی باید طی دو سال گذشته دوره تحصیلی خود در استرالیای جنوبی را به پایان رسانده و از آن زمان به بعد در استرالیای جنوبی اقامت داشته باشد.
 

تغییرات جزئی در سیاست  مهاجرت زنجیره ای (حذف حداقل شرایط موردنیازپذیرش برای دوره کارشناسی)

از زمان معرفی در جولای 2014، مهاجرت زنجیره ای این امکان را برای بسیاری از مهاجران فراهم کرده است تا به اعضای خانواده خود در استرالیای جنوبی بپیوندند.
مهاجرت زنجیره ای برای متقاضیانی که یک عضو واجدشرایط خانواده دراسترالیای جنوبی زندگی میکند، شرایط دسترسی به لیست مهارت های تکمیلی را فراهم میکند. البته از ابتدا این دسترسی مستلزم حداقل مدرک کارشناسی یا بالاتر بود. اما در حال حاضر این حداقل نیاز به مدرک کارشناسی حذف شده است، به‌این معنی که دسترسی به طیف وسیعی ازمشاغل تجاری که درفهرست شغلی کاندیدهانیستند،برای کسانیکه دارای خانواده واجدشرایط دراسترالیای جنوبی هستندممکن شده است.
مهاجرت زنجیره ای همچنان راهی برای اخذ ویزای موقت ارائه می دهد، نه یک ویزای دائمی.
مهم است که متقاضیان مهاجرت زنجیره ای که در درجه اول بر اساس روابط خانوادگی تصمیم به مهاجرت میگیرند،احتمال اشتغال خوددر شغل کاندید شده یاهرشغل دیگری را در نظر بگیرند.
ما انتظار داریم که عضو خانواده برای ارائه پشتیبانی های لازم در دسترس باشد.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل نمایید

آخرین بروز رسانی: ۲۱ اسفند ۱۳۹۷
ویراستار: خانم نسرین جولایی  
مشاوره رایگان اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی از دانشگاه های استرالیا،آمریکا،کانادا،انگلستان ، نیوزیلند و مالزی
در صورتی که مایلید شرایط شما جهت ادامه تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور، توسط مشاورین باتجربه و متخصص موسسه «ایلیاد بین‌الملل» ارزشیابی گردد، فرم مشاوره زیر را تکمیل نمایید. پس از دریافت اطلاعات، حداکثر طی دو روز کاری با شما تماس خواهیم گرفت. قابل توجه است که موسسه ایلیاد بین‌الملل دارای مجوز اعزام دانشجو از وزارت علوم ایران می‌باشند.