رشته‌های فاقد مدرک در استرالیا
EN
خط ویژه: ۸۳۸۷۰

رشته‌های فاقد مدرک در استرالیا

دوره های آموزشی فاقد مدرک در استرالیا
دوره های آموزشی فاقد مدرک در استرالیا

دوره های آموزشی فاقد مدرک در استرالیا

 

دوره های آموزشی فاقد مدرک که توسط دانشگاه ها و مراکز آموزشی استرالیا ارائه می شوند، دوره هایی هستند که تحصیل در آن ها منجر به اخذ مدرک تحصیلی رسمی نمی گردد. این دوره ها بیشتر براساس مورد استفاده خود طبقه‌بندی و تعریف شده و مدت زمان آن ها متغیر می باشد.

هدف از گذراندن دوره های تحصیلی و آموزشی فاقد مدرک می تواند کسب تبحر در یک زمینه تخصصی، علاقه به یک زمینه خاص، ایجاد مزیت رقابتی در زمینه تخصصی و یا حتی ورود به یک دوره دارای مدرک پایان دوره باشد. در برخی از مؤسسات آموزشی، دانشجویان می توانند با گذراندن واحدهای درسی این دوره ها، اجازه ورود به مقطع کارشناسی رشته خاصی را کسب نمایند. هزینه تحصیل در این دوره ها به صورت سالانه و توسط مراکز آموزشی تعیین می گردد. در بیشتر موارد، دانشجویان با توجه به پیش زمینه تحصیلی خود وارد دوره های تحصیلی و آموزشی فاقد مدرک می شوند. برای ورود به این دوره ها، فرد می بایست به طور معمول دارای حداقل مدرک معادل سال ۱۲ استرالیا و یا همان مدرک دیپلم باشد. همچنین، برای شرکت در این دوره ها داشتن مدرک زبان IELTS ضروری نخواهد بود.

 

عناوین دوره های فاقد مدرک

دوره های تحصیلی و آموزشی فاقد مدرک عبارتند از:

  • دوره های آموزش زبان انگلیسی (۴ تا ۵۰ هفته)
  • دوره های پیش دانشگاهی (۸ تا ۵۲ هفته)
  • دوره های ترکیبی مانند دوره طراحی و آموزش زبان انگلیسی (۲۵ هفته)
  • دوره های مدیریتی (۲۵ هفته)
  • دوره های مهندسی (۲۵ هفته)
  • دوره های آموزشی علوم پزشکی
  • دوره های آموزش خلبانی

 

پس از نام نویسی در دوره های آموزشی فاقد مدرک، با دانشجویان این دوره ها در زمینه گذراندن واحدهای مورد نیاز، نمره مورد نیاز برای قبولی، کار مورد نیاز مربوط به دوره و نیز قوانین آموزشی همانند دانشجویان دوره های دارای مدرک یکسان برخورد خواهد شد.

 

روادید زیر گروه ۵۰۰

دوره های آموزشی فاقد مدرک در زیر گروه ویزای ۵۰۰ (Subclass 500) و سطح ارزشیابی ۲ (Assessment Level 2) قرار می گیرند. فرد متقاضی می بایست هزینه تحصیل و زندگی یک سال اول اقامت خود در استرالیا (در صورتی که طول دوره از ۱ سال بیشتر باشد) و یا هزینه تحصیلی کل دوره (در صورتی که طول دوره از ۱ سال کمتر باشد) را به مدت چند روز در حساب بانکی خود و یا ضامن های مالی خود داشته باشد. دوره های آموزش زبان انگلیسی برای دریافت ویزا از شرایط دشوارتری برخوردار هستند. علاوه بر این، احتمال عدم تمدید ویزای دانش آموختگان این دوره ها پس از اتمام دوره تحصیلی ایشان، از طرف سازمان مهاجرت استرالیا، وجود خواهد داشت.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل نمایید

آخرین بروز رسانی: ۱۶ دی ۱۳۹۷
ویراستار: آقای علی عمانی  
مشاوره رایگان اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی از دانشگاه های استرالیا،آمریکا،کانادا،انگلستان ، نیوزیلند و مالزی
در صورتی که مایلید شرایط شما جهت ادامه تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور، توسط مشاورین باتجربه و متخصص موسسه «ایلیاد بین‌الملل» ارزشیابی گردد، فرم مشاوره زیر را تکمیل نمایید. پس از دریافت اطلاعات، حداکثر طی دو روز کاری با شما تماس خواهیم گرفت. قابل توجه است که موسسه ایلیاد بین‌الملل دارای مجوز اعزام دانشجو از وزارت علوم ایران می‌باشند.