امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا
EN
خط ویژه: ۸۳۸۷۰

امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا

امتیاز بندی مهاجرت کاری به استرالیا
مهاجرت از طریق تخصص یکی از متداولترین راهها برای اخذ اقامت استرالیاست. سیستم گزینشی متقاضیان مهاجرت به استرالیا بر مبنای امتیاز میباشد و برای اقدام برای ویزا، متقاضی نیاز به داشتن حداقل ۶۵ امتیاز دارد.
برای اقدام برای ویزاهای مهارت استرالیا، متقاضی مهاجرت به استرالیا باید شاغل به حرفه ای باشد که در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا وجود دارد. 
 نحوه محاسبه امتیاز برای  مهاجرت کاری به استرالیا
سن
اولین شرط برای اقدام برای مهاجرت کاری به استرالیا، داشتن سن کمتر از ۴۵ سال است و حداکثر امتیاز سن متعلق به متقاضیان بین ۲۵ تا ۳۳ سال است. جدول امتیاز بندی سن از قرار زیر است:
۱۸ تا ۲۵ سال – ۲۵ امتیاز
۲۵ تا ۳۳ سال – ۳۰ امتیاز
۳۳ تا ۴۰ سال – ۲۵ امتیاز
۴۰ تا ۴۵ سال – ۱۵ امتیاز
مدرک زبان
داشتن حداقل نمره آیلتس ۶ در همه مهارتها یا معادل آن برای اقدام برای مهاجرت به استرالیا از طریق مهارت الزامی میباشد و کسب حداقل نمره ۷ در همه مهارتها در امتحان آیلتس، ۱۰ امتیاز و حداقل نمره ۸ در همه مهارتها در این امتحان، ۲۰ امتیاز به امتیازهای متقاضی اضافه میکند.
توجه داشته باشید که امکان ارایه دیگر انواع مدارک زبان مانند تافل، پی تی ای و … هم به اداره مهاجرت استرالیا وجود دارد. 
مدرک تحصیلی
متقاضیان ویزاهای مهارت استرالیا با مدرک فوق دیپلم ۱۰ امتیاز ، کارشناسی و کارشناسی ارشد ۱۵ امتیاز و دکترا ۲۰ امتیاز برای مدرک تحصیلی خود کسب خواهند کرد.
توجه داشته باشید که داشتن تحصیلات مرتبط با شغل متقاضی، برای اقدام برای مهاجرت استرالیا ضروری است و امکان اقدام برای ویزای مهارت استرالیا بدون داشتن تحصیلات مرتبط وجود ندارد. البته استثنا برای این موضوع، رشته های کامپیوتر و همچنین رشته های مدیریتی هستند که تحت شرایطی، امکان جایگزینی سابقه کار با مدرک تحصیلی برای آنها وجود دارد.
نحوه ارزشیابی مدارک تحصیلی متقاضیان ایرانی
بر مبنای توصیه وزارت آموزش استرالیا ، دانشگاهها و موسسات آموزشی ایران به دو دسته درجه ۱ (Section 1) و درجه ۲ (Section 2) تقسیم میشوند.
در صورت درجه ۱ بودن دانشگاه، ارزش مدرک مطابق با مدارک اخذ شده از دانشگاههای استرالیا است . به طور مثال، چنانچه متقاضی فارغ التحصیل دانشگاه تهران باشد، از آنجا که این دانشگاه درجه ۱ حساب میشود، امتیاز کامل مدرک کارشناسی را دریافت میکند.
حال اینکه مدارک دانشگاهی که از دانشگاههای درجه ۲ ایران اخذ شده اند، با ارزشی پایینتر از ارزش اسمی آنها ارزشیابی خواهند شد و به طور مثال، ارزش مدرک کارشناسی اخذ شده از دانشگاه آزاد قزوین، معادل فوق دیپلم در نظر گرفته میشود.
برای اطلاع از سکشن دانشگاههای ایران، با یستی با وکیل قرارداد داشته باشید .
سابقه کاری در خارج از استرالیا
داشتن سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی پس از فراغت از تحصیل در خارج از کشور استرالیا، میتواند طبق جدول زیر تا ۱۵ امتیاز به متقاضیان مهاجرت به استرالیا کمک کند.
سابقه کار در ۱۰ سال قبل از اقدام برای مهاجرت:
حداقل ۳ سال – ۵ امتیاز
حداقل ۵ سال -۱۰ امتیاز
حداقل ۸ سال -۱۵ امتیاز
برای اثبات سابقه کار، الزاما نیازی به سابقه بیمه نمیباشد و در اکثر موارد،‌ارایه مدارکی مانند نامه اشتغال به کار، صورتحساب بانکی، فیش حقوقی، قرارداد و … برای کسب امتیاز سابقه کار کفایت میکند.
توجه داشته باشید که مهاجرت به استرالیا بدون سابقه کار هم برای بعضی مشاغل امکانپذیر است که البته این مساله به سازمان ارزیابی کننده شغل متقاضی بستگی دارد. بطور مثال، حسابداران و مهندسین الزاما نیازی به سابقه کار ندارند (البته مادامی که حد نصاب جمع امتیاز آنها به مقدار لازم برسد) و در صورت جبران کمبود امتیاز سابقه کار از طریق سایر فاکتورها (مانند نمره زبان، مدرک تحصیلی، امتیاز همسر و …)، امکان مهاجرت به استرالیا بدون سابقه کار برای این دسته از مشاغل وجود دارد. حال اینکه متقاضیان مهاجرت به استرالیا از طریق مشاغلی مانند برقکار و تکنیسین عمران،امکان مهاجرت بدون سابقه کار را حتی در صورت داشتن مجموع امتیاز مورد نیاز، نخواهند داشت. همانطور که اشاره شد، تشخیص اینکه آیا امکان مهاجرت به استرالیا بدون سابقه کار برای شغلی وجود دارد بستگی به نظر سازمان ارزیابی کننده مهارت دارد. مسولیت این سازمان، ارزیابی تخصصی مدارک تحصیلی و شغلی متقاضی و تشخیص صلاحیت یا عدم صلاحیت وی در شغل مورد نظر میباشد.
امتیاز همسر
در صورتی که همسر متقاضی دارای شغلی در لیست MLTSSL باشد و بتواند در هر مهارت آیلتس، حداقل نمره ۶ کسب کند، ۵ امتیاز به متقاضی تعلق میگیرد.
اسپانسرشیپ ایالتی
برای ویزاهای مهارت ۱۹۰ و ۴۸۹، اخذ اسپانسرشیپ ایالتی به ترتیب ۵ و ۱۰ امتیاز به متقاضی کمک خواهند کرد.
آزمون ناتی
موفقیت در آزمون مترجمی حرفه ای ناتی استرالیا میتواند ۵ امتیاز به متقاضیان مهاجرت استرالیا کمک کند. برای کسب اطلاعات در مورد نحوه شرکت در امتحان ناتی، میتوانید از این صفحه بازدید فرمایید.
تحصیل در استرالیا
متقاضیانی که به مدت ۲ سال در استرالیا تحصیل کرده اند میتوانند از ۵ امتیاز برای دوره تحصیل خود در استرالیا بهره مند شوند.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل نمایید

آخرین بروز رسانی: ۱۱ آذر ۱۳۹۷
ویراستار: مدیر  
مشاوره رایگان اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی از دانشگاه های استرالیا،آمریکا،کانادا،انگلستان ، نیوزیلند و مالزی
در صورتی که مایلید شرایط شما جهت ادامه تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور، توسط مشاورین باتجربه و متخصص موسسه «ایلیاد بین‌الملل» ارزشیابی گردد، فرم مشاوره زیر را تکمیل نمایید. پس از دریافت اطلاعات، حداکثر طی دو روز کاری با شما تماس خواهیم گرفت. قابل توجه است که موسسه ایلیاد بین‌الملل دارای مجوز اعزام دانشجو از وزارت علوم ایران می‌باشند.