ویزاهای کاری و مهارتی
EN
خط ویژه: ۸۳۸۷۰

ویزاهای کاری و مهارتی

  • ویزای موقت از لیست مشاغل مورد نیاز ساب کلاس 482
    ویزای موقت از لیست مشاغل مورد نیاز ساب کلاس 482
  • ویزای کاری موقت تخصص خاص ساب کلاس 400
    ویزای کاری موقت تخصص خاص ساب کلاس 400
  • ویزای موقت روابط بین الملل ساب کلاس 403
    ویزای موقت روابط بین الملل ساب کلاس 403
  • ویزای موقت بعد از پایان تحصیلات ساب کلاس 485
    ویزای موقت بعد از پایان تحصیلات ساب کلاس 485
    یکی از دغدغه‌های اکثر دانشجویانی که قصد تحصیل در استرالیا را دارند اینست که چگونه می‌توانند بعد از اتمام تحصیلات خود نیز در استرالیا اقامت داشته باشند. ویزای موقت بعد از پایان تحصیلات ساب کلاس 485 به فارغ التحصیلان دانشجویان بین المللی که تحصیلات خود را در استرالیا به اتمام رسانده‌اند این امکان را می‌دهد .
  • ویزای موقت کاری ساب کلاس 408
    ویزای موقت کاری ساب کلاس 408
  • ویزای سرمایه گذاری با حامی ایالتی ساب کلاس 893
    ویزای سرمایه گذاری با حامی ایالتی ساب کلاس 893
  • ویزای با حامی ایالتی مالک کسب ساب کلاس 892
    ویزای با حامی ایالتی مالک کسب ساب کلاس 892
  • ویزای منطقه‌ای ساب کلاس 887
    ویزای منطقه‌ای ساب کلاس 887
  • ویزای منطقه‌ای موقت ساب کلاس 489
    ویزای منطقه‌ای موقت ساب کلاس 489
  • ویزای مهارتی مورد تأیید بعد از پایان تحصیلات دوساله ساب کلاس 476
    ویزای مهارتی مورد تأیید بعد از پایان تحصیلات دوساله ساب کلاس 476
  • ویزای مهارت منتخب ساب کلاس 190
    ویزای مهارت منتخب ساب کلاس 190
  • ویزای مهارت مستقل ساب کلاس 189
    ویزای مهارت مستقل ساب کلاس 189
  • ویزای برنامه مهاجرت با حامی منطقه‌ای ساب کلاس 187
    ویزای برنامه مهاجرت با حامی منطقه‌ای ساب کلاس 187
  • ویزای سرمایه گذار ساب کلاس 891
    ویزای سرمایه گذار ساب کلاس 891
  • ویزای با حامی کارفرما ساب کلاس 186
    ویزای با حامی کارفرما ساب کلاس 186
  • ویزای فرد برجسته ساب کلاس 858
    ویزای فرد برجسته ساب کلاس 858
  • ویزای فرد برجسته ساب کلاس 124
    ویزای فرد برجسته ساب کلاس 124
  • ویزای تجاری استعداد خاص ساب کلاس 132
    ویزای تجاری استعداد خاص ساب کلاس 132
  • ویزای صاحب کسب ساب کلاس 890
    ویزای صاحب کسب ساب کلاس 890
  • ویزای تجاری موقت ساب کلاس 188
    ویزای تجاری موقت ساب کلاس 188
  • ویزای تجاری دائم ساب کلاس 888
    ویزای تجاری دائم ساب کلاس 888
  • ۱۱۷ حرفه مورد نیاز جهت اقامت دائم در قلمرو شمالی استرالیا
    ۱۱۷ حرفه مورد نیاز جهت اقامت دائم در قلمرو شمالی استرالیا
    در طول پنج سال آینده، مهاجران کم مهارت با دانش انگلیسی محدود می توانند پس از حداقل ۳ سال زندگی و کار کردن در منطقه قلمرو شمالی، درخواست اقامت دائم استرالیا را بدهند
  •  

    جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل نمایید

    آخرین بروز رسانی: ۱۲ آذر ۱۳۹۷
    ویراستار: خانم نسرین جولایی  
    مشاوره رایگان اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی از دانشگاه های استرالیا،آمریکا،کانادا،انگلستان ، نیوزیلند و مالزی
    در صورتی که مایلید شرایط شما جهت ادامه تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور، توسط مشاورین باتجربه و متخصص موسسه «ایلیاد بین‌الملل» ارزشیابی گردد، فرم مشاوره زیر را تکمیل نمایید. پس از دریافت اطلاعات، حداکثر طی دو روز کاری با شما تماس خواهیم گرفت. قابل توجه است که موسسه ایلیاد بین‌الملل دارای مجوز اعزام دانشجو از وزارت علوم ایران می‌باشند.