ویزای موقت بعد از پایان تحصیلات ساب کلاس 485
EN
خط ویژه: ۸۳۸۷۰

ویزای موقت بعد از پایان تحصیلات ساب کلاس 485

یکی از دغدغه‌های اکثر دانشجویانی که قصد تحصیل در استرالیا را دارند اینست که چگونه می‌توانند بعد از اتمام تحصیلات خود نیز در استرالیا اقامت داشته باشند. ویزای موقت بعد از پایان تحصیلات ساب کلاس 485 به فارغ التحصیلان دانشجویان بین المللی که تحصیلات خود را در استرالیا به اتمام رسانده‌اند این امکان را می‌دهد . 
 

انواع ویزای  موقت بعد از پایان تحصیلات ساب کلاس 485 

 

1. Graduate Work Stream

این ویزا برای دانشجویانی بین المللی می‌باشد که به تازگی با مهارتها و شرایطی که مربوط به شغلهای خاص مورد نیاز در استرالیا می‌باشد فارغ اتحصیل شده باشند.
این ویزا به شما اجازه زندگی ، کار و تحصیل به طور موقت در استرالیا را خواهد داد که تا 18 ماه می‌باشد و حدود 1650 دلار استرالیا هزینه دارد و پروسه زمانی برای این ویزا بین 4 تا 5 ماه می‌باشد.
لازم به ذکر است که برای هر یک از اعضای خانواده که متقاضی در یافت ویزا با شما می‌باشند نیز هزینه‌های وجود دارد.

2. Post-Study Work Stream

این ویزا برای دانشجویان بین المللی می‌باشد که به غیر از رشته تحصیلی خود به تازگی از مؤسسه آموزشی استرالیایی مدرک قابل قبولی را دریافت نموده باشد. مدت زمانی که شما باید با این ویزا اقامت موقت در استرالیا را داشته باشید با توجه به مدرک تحصیلی متقاضی متغییر می‌باشد به عنوان مثال برای مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد با پایان نامه 2 تا 3 سال متغییر است و برای کارشناسی ارشد پژوهش محور این مدت 3 سال می‌باشد و برای مقطع دکترا 4 سال در نظر گرفته شده است.
 

شرایط دریافت و اخذ ویزای موقت بعد از پایات تحصیلات ساب کلاس 485 چیست؟

 
برای این ویزا سن شما باید کمتر از 50 سال باشد. رشته تحصیلی تان باید در لیست اصلی مشاغل مورد نیاز استرالیا قرار داشته باشد که این لیست هر ساله به روز می‌شود. شما باید حداقل 6 ماه پس از فارغ التحصیلی برای این ویزا اقدام کرده باشید و زمانیکه برای این ویزا اپلای می‌کنید باید در خاک استرالیا باشید. تمام مدارک سلامت ، بیمه را داشته و نباید به دولت استرالیا بدهی داشته باشید. مدرک زبان انگلیسی  قابل قبول برای شغل پیشنهادی  را نیز کسب نموده باشید. باید برای اولین بار  این ویزا را درخواست نموده باشید تا به شما در صورت داشتن شرایط مورد نیاز اعطا شود. شما به عنوان فرد متقاضی و خانواده تان باید تابع قوانین استرالیا باشید.
 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر ما تماس حاصل نمایید

آخرین بروز رسانی: ۴ آبان ۱۳۹۸
ویراستار: خانم نسرین جولایی  
مشاوره رایگان اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی از دانشگاه های استرالیا،آمریکا،کانادا،انگلستان ، نیوزیلند و مالزی
در صورتی که مایلید شرایط شما جهت ادامه تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور، توسط مشاورین باتجربه و متخصص موسسه «ایلیاد بین‌الملل» ارزشیابی گردد، فرم مشاوره زیر را تکمیل نمایید. پس از دریافت اطلاعات، حداکثر طی دو روز کاری با شما تماس خواهیم گرفت. قابل توجه است که موسسه ایلیاد بین‌الملل دارای مجوز اعزام دانشجو از وزارت علوم ایران می‌باشند.