بهترین کشورها برای تحصیل در رشته‌ی فیزیک کدامند؟

فیزیکدانان بسیاری از پروژه‌های دور از ذهن انسان‌ها از مریخ نوردی تا تلسکوپ فضایی هابل را هدایت و طراحی می‌کنند و اکثر دولت‌ها منابع مالی بسیاری را برای کسب اعتبار از طریق موفقیت در این علم صرف می‌کنند.
فیزیکدانان بسیاری از پروژه‌های دور از ذهن انسان‌ها از مریخ نوردی تا تلسکوپ فضایی هابل را هدایت و طراحی می‌کنند و اکثر دولت‌ها منابع مالی بسیاری را برای کسب اعتبار از طریق موفقیت در این علم صرف می‌کنند.
مجله موفقیت ایلیاد - بی شک علم به عنوان یکی از علوم پایه از جایگاه ویژه و منحصر به فردی برخوردار است. تحصیل در این رشته سبب تقویت توانمندی‌های بسیاری در عرصه‌های مختلف نظیر توانایی انجام تحقیقات دولتی، کاربردهای پزشکی علم ، کاربردهای صنعتی علم ، نجوم و موارد دیگر در دانشجویان این رشته می‌شود. دانان بسیاری از پروژه‌های دور از ذهن انسان‌ها از مریخ نوردی تا تلسکوپ فضایی هابل را هدایت و طراحی می‌کنند و اکثر دولت‌ها منابع مالی بسیاری را برای کسب اعتبار از طریق موفقیت در این علم صرف می‌کنند.   

در این مقاله به معرفی برترین کشورها و ‌ها برای تحصیل در این رشته می‌پردازیم، با ما همراه باشید.

-    ایالت متحده‌ی

ـ موسسه‌ی فناوری ماساچوست MIT

ماساچوست با برخورداری از مراکز تحقیقاتی زیر به ارائه‌ی رشته‌ی تحصیلی می‌پردازد.
ـ آزمایشگاه تحقیقات الکترونیک
ـ موسسه‌ی کاولی برای اختر و تحقیقات فضایی
ـ مرکز علوم و همجوشی پلاسما
ـ رصد خانه‌ی موج گرانشی تداخل سنج لیزری
ـ رصد خانه‌ی رادیو Haystack

ـ هاروارد

بخش هاروارد ارائه دهنده‌ی برترین برنامه‌های از سال ۱۶۴۲ تاکنون بوده است. این شامل قدیمی‌ترین آزمایشگاه ( آزمایشگاه جفرسون ) در ایالت متحده‌ی می‌باشد. اعضای این به دلیل فعالیت در مباحثی نظیر فشار بالا، توسعه‌ی روش‌های جدید برای اندازه‌گیری دقت مغناطیسی هسته‌ای، اختراع روش میدان‌های نوسانی جدا شده و موارد دیگر شناخته شده می‌باشند. تاکنون۱۰ برنده‌ی جایزه‌ی نوبل از فارغ التحصیلان این بوده‌اند.
این دربردارنده‌ی هشت مرکز بزرگ تحقیقاتی است که عبارت هستند از:
ـ مرکز اتم‌های فوق سرد
ـ مرکز سیستم‌های مقیاس نانو
ـ مرکز اختر هاروارد- اسمیتسونیان
ـ موسسه‌ی نظری اتمی، مولکولی و نوری
ـ آزمایشگاه ذرات و کیهان شناسی
ـ مرکز علوم و مهندسی تحقیقات مواد معدنی
ـ موسسه‌ی رولند
همچنین اساتید و دانشجویان این روابط تحقیقاتی گسترده‌ای با سایر آزمایشگاه‌های فعال و معتبر این کشور دارند. این آزمایشگاه‌ها شامل:
ـ آزمایشگاه ملی شتاب دهنده‌ی فرمی
ـ CERN
ـ آزمایشگاه سینکروترون کرنل ویلسون
ـ مرکز شتاب دهنده‌ی خطی استنفورد
ـ آزمایشگاه ملی لارنس لیورمور
ـ معادن سودان در شمال مینه سوتا
ـ انستیتوی ملی استاندارد و فناوری

ـ استنفورد

گروه استنفورد اولین گروهی بود که پس از تأسیس در سال ۱۸۹۱ افتتاح شد. فلیکس بلوچ دان سوئیسی در سال ۱۹۳۴ کار خود را در این آغاز کرد. وی نظریه‌های خود را در زمینه‌های انتقال الکترون، فرومغناطیس و کشف امواج چرخشی ارائه داد. دانان این اخیراً نقش اساسی در نظارت و تجزیه و تحلیل درخشان‌ترین انفجار اشعه‌ی گاما که تاکنون اندازه‌گیری شده را داشته‌اند. این با ارائه‌ی برخی از بهترین برنامه‌های در ایالت متحده‌ی رکورددار سه مرحله متوالی دریافت جایزه‌ی نوبل در سال‌های ۱۹۹۶ تا ۱۹۹۸ می‌باشد. به طور کلی ۱۸ دریافت کننده‌ی جایزه‌ی نوبل با این در ارتباط و از فارغ التحصیلان این بوده اند.
مراکز تحقیقاتی وابسته به گروه استنفورد شامل:  
ـ آزمایشگاه Geballe برای مواد پیشرفته
ـ آزمایشگاه L.Ginzton
ـ Picosecond Free Electron Laser Center
ـ آزمایشگاه تجربی W.W. Hansen
ـ موسسه‌ی اختر و کیهان شناسی ذرات کاولی
ـ موسسه‌ی PULSE برای علوم انرژی فوق سریع
ـ موسسه‌ی علوم مواد و انرژی
ـ موسسه‌ی نظری

ـ کالیفرنیا ـ برکلی

گروه این در کالج ادبیات و علوم به فعالیت می‌پردازد. یک سوم برندگان جایزه نوبل از دانشجویان و اساتید گروه برکلی بوده‌اند و این تعداد دریافت‌کننده نوبل برای یک بی‌‌نظیر و بیانگر سطح علمی بسیار بالای این می‌باشد. دستاوردهای ارزشمند اعضای حال و گذشته گروه این شامل اختراع سیکلوترون، اختراع محفظه‌ی حباب و کشف انبساط شتابان جهان می‌باشد. برخلاف سایر ‌ها دانشجویان برکلی برای دریافت مدرک دکترای خود ملزم به ارائه‌ی پایان نامه و دفاع نیستند و باید بتوانند مهارت‌های تحقیقاتی موثر خود را به شیوه‌های دیگری برای اساتید به اثبات برسانند. موضوعات تحقیقاتی طیف کاملی از نظری و تجربی را شامل می‌شود.
این تحقیقات به طور کلی در زمینه‌های زیر صورت می‌پذیرد:
ـ اختر و کیهان‌شناسی
ـ مولکولی و نوری
ـ ماده‌ی چگال
ـ ذرات و زمینه‌های ابتدایی
ـ همجوشی و پلاسما
ـ دمای پایین
بخش برکلی با آزمایشگاه ملی لارنس برکلی، موسسه‌ی طراحی مولکولی و آزمایشگاه علوم فضایی همکاری‌های تحقیقاتی دارد. دانشجویان در این به هشت کتابخانه‌ی علمی بزرگ دسترسی دارند.

ـ موسسه‌ی فناوری کالیفرنیا ـ کالتک

کالتک موسسه‌ی تحقیقاتی شناخته شده در سطح جهان است که بودجه‌ای بالغ بر ۵/۲ میلیارد دلار جهت انجام پروژه‌های آزمایشگاهی برجسته، حضور اساتید مجرب و معتبر و ارائه‌ی کلاس‌های مختلف با کیفیت بالا را به خود اختصاص داده است. انستیتوی اطلاعات و مواد کوانتومی، مرکز کیهان شناسی نظری و مور و همچنین موسسه‌ی نظری والتر بورک از مراکز تحقیقاتی و موسسات مرتبط با این می‌باشند. مباحث مورد مطالعه در بخش این در هر دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد شامل ذرات ابتدایی تجربی، نجوم موج گرانشی، اختر مشاهده‌ای و ماده متراکم می‌باشد. دانشجویان و اساتید رشته‌ی این جهت گذراندن برنامه‌ی تحصیلات تکمیلی با اساتید و دانشجویان رشته‌های دیگر نظیر علوم سیاره‌ای، شیمی و مهندسی همکاری دارند.

ـ پرینستون

تاریخچه‌ی گروه پرینستون به ورود پروفسور جوزف هنری کارشناس فلسفه‌ی طبیعی در سال ۱۸۳۲ برمی‌گردد. رشته‌ی حول محور تحقیق درباره‌ی هسته‌ای تحت هدایت میلتون ج وایت در دهه‌ی ۱۹۳۰ در این گسترش یافت. در آن دوران پرینستون یک سیکلوترون را در آزمایشگاه پالیمر خود ساخت. بیش از ده عضو هیئت علمی و دانشجویان مرتبط با این تاکنون موفق به دریافت جایزه‌ی نوبل شده‌اند. این افراد در بخشی از پروژه‌های تحقیقاتی کشف یا پراش الکترون توسط کریستال‌ها، کشف شکل جدیدی از مایع کوانتوم با تحریکات کسری و کشف‌های مربوط به ساختار نوکلئون‌ها با استفاده ازپراکندگی الکترون بوده‌اند. برنامه‌ی پزشکی نیز از دیگر برنامه‌های تحصیلی این می‌باشد. بخش این با سایر بخش‌های از جمله علوم اختر ، ریاضیات و زیست شناسی مولکولی نیز روابط تحقیقاتی گسترده‌ای دارد. این با انستیتوی مطالعات پیشرفته، PRISM،PPPL و موسسه‌ی لوئیس ـ سیگلر برای ژنومیک تلفیقی همکاری می‌کند.

-    آلمان

ـ فنی مونیخ

فنی مونیخ به ارائه‌ی مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته‌ی می‌‌پردازد. اعضای هیئت علمی این در مباحثی نظیر بیو، فناوری نانو، کیهان شناسی، مواد جدید، ماده چگال و هسته‌ای دارای تخصص هستند. این علاوه بر برخورداری از چندین جایزه‌ی نوبل، چهار جایزه‌ی لایب نتیس و ۱۷ کمک هزینه از شورای تحقیقات اروپا را به خود اختصاص داده است. این شامل گروه‌های تحقیقاتی است که مناطقی مانند ماده تاریک، سیستم‌های بیولوژیکی مصنوعی، پراکندگی نوترون، مواد عملکردی و پزشکی را کشف می‌کنند. دانشجویان بخش مونیخ از سطح بالایی از امکانات مانند سریع‌ترین ابر رایانه‌ها، یک شتاب دهنده پشت سر هم و موسسات تحقیقاتی بزرگی نظیر موسسات ماکس پلانک برخوردارند. موقعیت مکانی و نزدیکی آن با شهر مونیخ شرایط اشتغال مناسبی را برای دانشجویان فارغ‌التحصیل در مقطع کارشناسی ارشد فراهم کرده است.

-    

ـ کمبریج

آزمایشگاه کاوندیش در سال ۱۸۷۴ در این افتتاح و نخستین اکتشافات کاربردی را با برترین برنامه‌های ی موجود در آن زمان قوت بخشید. از اعضای قبلی گروه کمبریج می‌توان به ارنست رادرفورد پدر هسته‌ای و نیلز بور اشاره کرد که به مطالعه‌ی ساختار و عملکرد اتم‌ها پرداخت. کشف نوترون‌ها، اولین شکاف اتم و کشف پاد ماده نیز نخستین بار به اساتید و دانشجویان این تعلق دارد. این ۲۰ جایزه‌ی نوبل را تاکنون به خود اختصاص داده است. گروه کمبریج برنامه‌های تحقیقاتی بسیاری را نظیر همکاری با مرکز علمی محاسبات، برنامه‌ی وینتون برای پایداری و همکاری با مرکز پزشکی در دستور کار خود قرار داده است.

ـ آکسفورد

گروه آکسفورد با توجه به ارائه‌ی انواع برنامه‌های مربوط به رشته‌ی در مقاطع مختلف زیر نظر بخش علوم ریاضی و به فعالیت می‌پردازد. بخش این از بزرگترین بخش‌های در سراسر دنیاست که از بیش از ۱۰۰ گروه تحقیقاتی برخوردار است. موسسه‌ی اختر و کیهان شناسی ذرات، گروه دینامیک آب و هوا، گروه داده‌های مشاهده‌ی زمین، مرکز دانش تراکم انرژی بالا در آکسفورد و .. برخی از این گروه‌های تحقیقاتی موجود در آکسفورد می‌باشند. تاکنون تعداد پنج نفر از فارغ‌التحصیلان این موفق به دریافت جایزه‌ی نوبل شده‌اند. بسیاری از آثار و دستاوردهای علمی این درگذشته و مطالب بایگانی شده‌ی گروه را می‌توان در موزه‌ی تاریخ علم این مشاهده کرد.

ـ کالج امپریال لندن

گروه کالج امپریال لندن با بیش از یک قرن تجربه برنامه‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد را در رشته‌ی ارائه می‌دهد. دانشجویان مقطع دکترای این از امکان تحصیل در یکی از هشت زمینه‌ی کارشناسی ارشد شامل اپتیک و فوتونیک، میدان‌های کوانتومی و نیروهای بنیادی، مواد الکترونیکی پلاستیکی، با نانوفوتونیک و مهندسی کوانتوم برخوردارند. دوره‌ی تمام وقت برای مقطع دکترا در این یک سال به طول می‌انجامد و این مدت برای دانشجویان پاره وقت دو ساله می‌باشد. ۱۳ رشته‌ی دکترا مربوط به در این برای دانشجویان علاقه مند ارائه می‌شود. این برنامه‌ها شامل مباحثی نظیر اختر ، نظریه‌ی ماده چگال، با انرژی زیاد ، نظری و مباحث دیگر می‌شود. این اخیراً حوزه‌های اصلی تحقیقات خود را در چهار موضوع  اصلی طبقه بندی کرده است که شامل:
ـ علم فوتون
ـ ماده چگال و فضا
ـ پلاسما
ـ آب و هوا
می‌شود.
دپارتمان رشته‌ی با ایجاد فضای مناسب امکان ایجاد ارتباط میان دانشجویان و کارفرمایان این حوزه را فراهم نموده است.

-    ژاپن

ـ توکیو

کنجیرو یاماکاوا اولین استاد ژاپنی گروه توکیو در سال ۱۸۸۸ به عنوان اولین عضو دانشکده‌ی موفق به اخذ درجه‌ی دکترا از این شد. در سال ۲۰۰۲ استاد مدرسه‌ی ماساتوشی کوشیبا به دلیل استفاده از ردیاب Kamiokande برای کشف اولین نوترینوها از یک ابرنواختر موفق به دریافت جایزه‌ی نوبل شد. به طور کلی بخش توکیو بر اختر متمرکز است. این بخش توسط موسسه‌ی تحقیقات پرتوهای کیهانی، رصد خانه‌ی نجوم ملی ژاپن و بخش‌های دیگر ساپورت می‌شود. همچنین بخش این زادگاه مطالعه‌ی بیو در ژاپن نیز می‌باشد، این بخش به صورت سنتی جشنواره‌ی نیوتن را که به عنوان فرصتی برای شبکه‌های حرفه‌ای و ی شناخته می‌شود را برگزار می‌کند. بیشتر از ۹۰ درصد از دانشجویان مقطع کارشناسی گروه این جهت ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر ( کارشناسی ارشد یا دکترا ) برنامه‌های تحصیلی این را دنبال می‌کنند.

-    

ـ تورنتو

بخش تورنتو از ۱۱۵ سال سابقه‌ی علمی برخوردار است. به عنوان بخشی از برنامه‌های تحصیلات تکمیلی در این تحقیقات در سه زمینه‌ی اصلی سیاره‌ای، اپتیک کوانتوم و ماده چگال و زیر اتمی صورت می‌پذیرد.
بخش تحقیقاتی تورنتو در رابطه با ماده چگال از چندین انجمن تحقیقاتی قوی برخوردار است که شامل موسسات زیر می‌شود:  
ـ موسسه‌ی تحقیقات پیشرفته‌ی
ـ گروه ی غیر خطی تجربی
ـ مرکز مواد کوانتومی
ـ برنامه‌های کارامد نظیر برنامه‌ی تحقیقات ترمو الکترونیک
موسسه‌ی یی اختر نظری، موسسه‌ی علوم نوری، موسسه‌ی ذرات و Iso Trace از سازمان‌های وابسته به بخش این می‌باشند.

-    سوئیس

ـ زوریخ ( ETH )

از ۲۱ برنده‌ی جایزه‌ی نوبل که با زوریخ در ارتباط هستند هشت نفر دانشجو یا عضو هیئت علمی گروه این می‌باشند. رودولف کلاوزیوس به دلیل تدوین قانون دوم ترمودینامیک اولین رئیس گروه انستیتو بود. چهار موسسه انستیتو الکترونیک کوانتوم، انستیتو نظری، آزمایشگاه حالت جامد، انستیتو ذرات و اختر مدیریت بخش زوریخ را بر عهده دارند. این با برخورداری از بهترین برنامه‌های در کشور سوئیس تحقیقات بسیاری را در زمینه‌های مختلف مربوط به این رشته نظیر فن آوری‌های نوآورانه، علوم محاسباتی و ابر رایانه انجام می‌دهد.
سازمان تحقیقات هسته‌ای اروپا، آزمایشگاه ملی شتاب دهنده‌ی فرمی، سازمان تحقیقات شتاب دهنده‌های پر انرژی و موسسه‌ی پل شرر از امکانات علمی وابسته به این می‌باشند.
گردآورندهمجله موفقیت ایلیاد
ما را در اینستاگرام دنبال کنید ...ما را در تلگرام دنبال کنید ...ما را در آپارات دنبال کنید ...مطالب مشابه● رشته معماری در نیوزیلند● اپلای با مدرک دانشگاه آزاد● بورسیه فول فاند welcome UK انگلستان 2022● دانشگاه‌های برتر کشور کانادا برای تحصیل در رشته Data Science● انکولوژی در انگلستان● نقاط مثبت تحصیلات تکمیلی در کشور کانادا● هفته اول اقامت برای دانشجویان بین المللی در کشور کانادا● پنج شغل با تقاضای بالا در کشور کانادا در سال ۲۰۲۳● نوشتن SOP برای رشته‌های مدیریتی● کلگری مقصدی برتر برای دانشجویان بین‌المللی جدیدترین مطالب● فرهنگ کار در کشور استرالیا● منابع کاریابی در استرالیا● راهنمای ویزای استرالیا و الزامات ورود به این کشور● برای سفر به استرالیا به چه چیزهایی نیاز داریم؟● با حقوق کاری خود در استرالیا آشنا شوید.● تجربه کارهای داوطلبانه و صنعتی در استرالیا● مالیات و بازنشستگی در استرالیا● زنان برجسته ایرانی در عرصه علم● تفریح با حیوانات در استرالیا ۱● پیشرفت روابط دو جانبه کشورها با حذف ویزا ● کارهایی که بعد از رسیدن به استرالیا باید برای آن‌ها برنامه‌ریزی کنید.● بیمه دانشجویان در استرالیا● با نکاتی جهت تقویت قدرت اراده آشنا شویم!● ایمنی و سلامت در استرالیا ● انواع خطاهای شناختی کدامند؟● شهر کانبرا در استرالیا● چگونه ورودی‌های ذهن‌مان را کنترل کنیم؟● حقوق و حمایت‌های قانونی در استرالیا● انقضا و تمدید استادی پرمیت کانادا● فهرست تحریم‌ها در استرالیا